- 19 Kasım 2014
- 425
- 417
arkadaş cevap vermiş sana zatenn canımcımm..Hangi hakki ne oyu ne cahilii :))
Mavi ekran verdim resmen :) Eskiden de olurdu bu.Takipteyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaş cevap vermiş sana zatenn canımcımm..Hangi hakki ne oyu ne cahilii :))
Mavi ekran verdim resmen :) Eskiden de olurdu bu.Takipteyim
tek silahları buu alay etmek gülmek, suçlamak tüü,, kaka demekk..bir bakıyorsun gerisi boşş..
kim kimm.. kılıçdaroğlumu namusluu.. evet tamam tayyip ile alakalı bir konu açılsa hemen saldırıya geçiyoruz ve kılıçı sürüyoruz öne .. ama kardişşş sen hiç bu forumda chp nin olumsuzlukları için konu açıldığını gördünmü.. hee.. gördünmüü..sakın bana olumsuzlukları yokki deme yemezlerr.. hani akp ye oy verenleri cahillikle suçluyosunuz yaa. kendinizi nasıl görmüyorsunuz ona şaşırıyorumm.....haa akp seçmenleri neden chp nin rezilliklerini anlatmıyor diceksin.. neden konu açmıyor diceksin..uğraşamayızki annemm o adam için konu açmaya bile değmezz.artık eskisi gibi değil bir laf sürerseniz ortaya anında cevabını alırsınız. öptüm annemm..
Ben saygi duyuyorum.sizde bana saygi duyun desigimde duyma saygi duymak zorundada degilsin diyorlar bjna ne diyeyim sen soyleben hakkını arayanlara falan laf etmedim, önce bi sakin gelin. burda kavga edercesine insalanları yargılmaktan bahsediyorum, ister b fikrine sahip ol ister hiç bi fikre sahip olma, düşüncene saygım var. fikirler elbet tartışılır. ben böyle düşünüyorum, sen böyle düşünüyosun diye elbet üstünde konuşulur, konuşuruz yani sıkıntı o değil. sen öyle düşünüyosun aptalsın, ben haklıyım benim doğrum doğru deyince işi rengi değişiyor. bu ve bi önceki yorumu tarafsız yazdım ayrıca, sadece size değil yani.
peki sen düşünülmediğinimi sanıyorsun bu erdoğan nerden geldi nerelere gidiyor diye kafa patlatmıyormu sanıyorsunn..13 senelik bir iktidar elbet başlıyacak fireler vermeyee.. ilel ebet bu adam yaşayacak değil.. demii.. ama karşısına kimi çıkarıyorsunuz kılıçımı.. bana bunlarla gelme annem.. hadi gel asgari ücreti tartışalımm,, emekli maaşları tartışalım,,yapılan zamları tartışalımm,,hakları tartışalım,, siz ne yapıyorsunuz adam bakmış alay, karısına alay,, seçmenine alayy,, nedir tutumunuzz. ağaç kesilir tüü kaka yalovada kesilir 100 lercesi ses yok gık yokk,,eğer eleştri yapacaksak objektif olalım ama nerde .. sadece alay ,,gırgırr,şamata.boş laf,,boş düşünceeİktidardaki chp mi?
Hayatımızı, yaşantımızı, haklarımızı değiştirebilecek kararlar alma gücü chp'demi?
Ekonomi, eğitim, enflasyon chp'nin elindemi?
Ne diye chp yi eleştirilecek konu acılsın ki?
Mantıgınızı anlamak zor.
Ki zaten konu acılmasına gerek yok. Azcık dikkatli okusanız chp'nin de sıksık eleştirildiğini görürdünüz zaten.
Ben akpli bir aileden geliyorum ilk oy kullandıgımda 18 yasında akp'ye oy verdim nasıl vicdanım sızlıyor tahmin edemezsiniz.
Sonra akp yi sorguladım ve yanlıs oldugunu gordum.
Chp yide sorguladım onunda yanlıs oldugunu gördüm.
Objektif olabilmenin verdiği huzuru, kendi doğrularınızı sorgulayabilmenin verdiği hazzı yasamanızı isterdim.
Sadece 1 gün oturup acaba akp'ninde yanlıs tarafları varmı diye düşünebilseniz keşke.
Ama onunu bile malzeme yapiyorlar beni diger topiklerdeki arkadaslarimda bilir canim kusum canimcm hep guzel cumlelerle konusurum.Karsimdakini incitmem .Bana morfin lakabi takan arkadaslarim bile oldu .Ama karsit fikir diye dusman yerine konuluyor insan herkes bir koldan saldiriyor.Ezmeye calisoyor.Hazmedemiyorum ...kusura bakmayın objektif bakmaya çalışıyorum onlara tek silahları buu derken sizde aynı şeyi yapıyorsunuz dalga geçmek,aşağılamak vb..
ancak evlaefe için aynı şeyi söyleyemem o gayet düzgün yazıyor.
işte hakarett.((((.tuvalet terligi misalisiniz ))))varmı benim sana bu tarz bir yazımm.. ama korkma kiblemicem senii.. kendi uslubuna dön şöyle bir bakk ..annem kelimesini ben kendi çevremdede kullanırımm..ne demek istediğimi anladın sanırım hakaret dalga geçme şaşırdığım ne biliyomusun hani uslubunuz çirkin diyosun yaaa.. neden şaşırdığını anlamıyorum ..senin dilinden konuşuyorum halbukii...Tamam sensin annem optummm
Annem annemciler bi bitmediniz yaa tuvalet terligi misalisiniz .
Bu ne uslup iykk bogkk. Cehape zihniyetiyle ugrasmiyosunuz ama ne hikmetse her sozume cevap vermissiniz. Bu kadar sizi konusturmasi sizi dusunmeye sevk etmesi bile kafi.
Beyazgrinin oteki hesabi misiniz acaba ayni uslupsuzluk ayni seviyesiz cevaplar...
Benim merak ettigim Bu zati muhterem bu kadar sevilmiyorda bu kadar donem nasil seciliyor.Demekki cogunluk onu istiyor.Bakalim yeni donem nomba gibi gelecek insallah.peki sen düşünülmediğinimi sanıyorsun bu erdoğan nerden geldi nerelere gidiyor diye kafa patlatmıyormu sanıyorsunn..13 senelik bir iktidar elbet başlıyacak fireler vermeyee.. ilel ebet bu adam yaşayacak değil.. demii.. ama karşısına kimi çıkarıyorsunuz kılıçımı.. bana bunlarla gelme annem.. hadi gel asgari ücreti tartışalımm,, emekli maaşları tartışalım,,yapılan zamları tartışalımm,,hakları tartışalım,, siz ne yapıyorsunuz adam bakmış alay, karısına alay,, seçmenine alayy,, nedir tutumunuzz. ağaç kesilir tüü kaka yalovada kesilir 100 lercesi ses yok gık yokk,,eğer eleştri yapacaksak objektif olalım ama nerde .. sadece alay ,,gırgırr,şamata.boş laf,,boş düşüncee
peki sen düşünülmediğinimi sanıyorsun bu erdoğan nerden geldi nerelere gidiyor diye kafa patlatmıyormu sanıyorsunn..13 senelik bir iktidar elbet başlıyacak fireler vermeyee.. ilel ebet bu adam yaşayacak değil.. demii.. ama karşısına kimi çıkarıyorsunuz kılıçımı.. bana bunlarla gelme annem.. hadi gel asgari ücreti tartışalımm,, emekli maaşları tartışalım,,yapılan zamları tartışalımm,,hakları tartışalım,, siz ne yapıyorsunuz adam bakmış alay, karısına alay,, seçmenine alayy,, nedir tutumunuzz. ağaç kesilir tüü kaka yalovada kesilir 100 lercesi ses yok gık yokk,,eğer eleştri yapacaksak objektif olalım ama nerde .. sadece alay ,,gırgırr,şamata.boş laf,,boş düşüncee
iyide sizler bunu hep yaptınızz niye karşı taraf yapınca ağrınıza gitti.. şu forumda geri dönük seçmenlere yapılan alaylara aşağılamalara bir bakın ve okuyunn..kusura bakmayın objektif bakmaya çalışıyorum onlara tek silahları buu derken sizde aynı şeyi yapıyorsunuz dalga geçmek,aşağılamak vb..
ancak evlaefe için aynı şeyi söyleyemem o gayet düzgün yazıyor.
Ama onunu bile malzeme yapiyorlar beni diger topiklerdeki arkadaslarimda bilir canim kusum canimcm hep guzel cumlelerle konusurum.Karsimdakini incitmem .Bana morfin lakabi takan arkadaslarim bile oldu .Ama karsit fikir diye dusman yerine konuluyor insan herkes bir koldan saldiriyor.Ezmeye calisoyor.Hazmedemiyorum ...
yok bén kibledimvallahiişte hakarett.((((.tuvalet terligi misalisiniz ))))varmı benim sana bu tarz bir yazımm.. ama korkma kiblemicem senii.. kendi uslubuna dön şöyle bir bakk ..annem kelimesini ben kendi çevremdede kullanırımm..ne demek istediğimi anladın sanırım hakaret dalga geçme şaşırdığım ne biliyomusun hani uslubunuz çirkin diyosun yaaa.. neden şaşırdığını anlamıyorum ..senin dilinden konuşuyorum halbukii...
iyide sizler bunu hep yaptınızz niye karşı taraf yapınca ağrınıza gitti.. şu forumda geri dönük seçmenlere yapılan alaylara aşağılamalara bir bakın ve okuyunn..
olmazmı canım zararları var elbett seçmeni bunu bilmiyormu benim kızdığım nokta seçmenlerini bişi bilmeyen kör kütük bağlanmış toplulukk sanmalarıı.. elbet var ve olacakta hatalarıı..Size katılmıyorum izlenen iç ve dış politikalar ile ilgili burada çok ciddi tartışmalar döndü sadece gırgır, şamata, boş laf falan değil.
Ama süreç nasıl sonlanıyor biliyor musunuz? Akp destekçisi arkadaş hadi tartışalım diyor, tartışmaya başlıyoruz, uzun uzun sebepleriyle Akp'nin yanlışlarını, verdiği zararları yazıyoruz ya cevap gelmiyor ya "beni bir daha alıntılamayın tamam mı?" tribal modu on oluyor ya da "kıskananlar çatlasın ohhh" şeklinde saçma sapan nispetvari cümleler paylaşılıyor. Artık insanda tartışma, fikirlerini paylaşma hevesi de kalmıyor gerçekten.
işte hakarett.((((.tuvalet terligi misalisiniz ))))varmı benim sana bu tarz bir yazımm.. ama korkma kiblemicem senii.. kendi uslubuna dön şöyle bir bakk ..annem kelimesini ben kendi çevremdede kullanırımm..ne demek istediğimi anladın sanırım hakaret dalga geçme şaşırdığım ne biliyomusun hani uslubunuz çirkin diyosun yaaa.. neden şaşırdığını anlamıyorum ..senin dilinden konuşuyorum halbukii...
Yok niye uzuleyim.Hassas bir insanim evet ama benim anlamadigimi dedim ya Ben sevdigim zatla alakali yaziyorum sariyorlar bana ben sevmedigim birine yaziyorum yine bana sariyorlar.Aksam norwegian bana bi yazi yazdi bu sefer kiza sardilar.seninle siyasi anlamda çok zıttız ancak gerçekten ben saygısız bir durumunu görmedim.burada akp yi savunup seviyeyi kreş durumuna getirenler var ve çok rahatsızım mesela ben.
tartışmalar her zaman olur.aslında kimse seni ezmek istemedi ancak bazen dilin ayarı kaçabiliyor senin ilber hocaya yazdığın şeyler gibi.olur bunlar.
evlaefe bence sen biraz ara ver bu topiklere,sanırım hassas bir insansın.üzülme boş yere