şaka yaptım zaten. burada olmaz haklısınyok hayır oky bunu da kulların birileri sonra gerek yok.bir şekilde hallederiz biz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaka yaptım zaten. burada olmaz haklısınyok hayır oky bunu da kulların birileri sonra gerek yok.bir şekilde hallederiz biz :)
Eğer sözün bana ise her zamanbazı zaman iğneyi kendimize çuvaldızı başkassına batırmamız gerekir. işte buan o anlardan biri. inkar gerçekleri yok etmez..
yok sana değil. ilahi. şu özele girenler. konuyu tam okumadın sanırımEğer sözün bana ise her zaman
Hayir demek istedigi her karsit goruslu bel alti vurmuyor ama belalti vuranlarin hepsi karsit goruslu.diyerek sana tüm karşıt görüş olanları zan altında bırakıyosun.
neden mi öyle? herkesin kişiliği farklı bunun cevabını ben verememki sana. bu siyasi görüşe göre şekillenen bişi değilki
şunu bir anlatamadım ya. delireceğim gerçekten:)Hayir demek istedigi her karsit goruslu bel alti vurmuyor ama belalti vuranlarin hepsi karsit goruslu.
benAranızda bana kırılan var mı ? :)))
sende mi derken?sende mi asmu?
Niye kırıldin bakim :)
bilmem. öylesine yazdım:))Niye kırıldin bakim :)
Aranızda bana kırılan var mı ? :)))
oyyyy sordum kimse anlatmadı kendim okiyim bare dedim.sonunda tüm sayfaları hetmetdim.neler olmuş ya vay be.kadese nin ve kazenin sempatikliklerine bittim yanlız.![]()
Hahaha ben de seni seviyorumsana olan duygularımı ben de çözemiyorum bacım.bi çok beğeniyorum bi çok sinir oluyorum çok karmaşık hahahah :)
ama aus ve sen farklısınız ve değerlisiniz benim için.
yok fikirlerini az çok biliyorum, tartışmak için yazmadım bende, alıntı yaptığım yakıştırma yanlıştı bana göre, sen yapınca bide.sende mi derken?
tartışma amaçlı sormuyorum. ama gerçekten, daha düne kadar malları boyket ettik. sokaklarla israile lanet okuduk bugün neden böyle ülkemiz diye düşünüyorum.
herşeyi kabul etmelimiyiz. önümüze geleni sürekli kabul mu etmeliyiz.
bir kaç kitap ismi verdim. sürükleyici kitaplar okur musun boş vaktinde.
yok fikirlerini az çok biliyorum, tartışmak için yazmadım bende, alıntı yaptığım yakıştırma yanlıştı bana göre, sen yapınca bide.
sende mi derken?
tartışma amaçlı sormuyorum. ama gerçekten, daha düne kadar malları boyket ettik. sokaklarla israile lanet okuduk bugün neden böyle ülkemiz diye düşünüyorum.
herşeyi kabul etmelimiyiz. önümüze geleni sürekli kabul mu etmeliyiz.
bir kaç kitap ismi verdim. sürükleyici kitaplar okur musun boş vaktinde.
Aranızda bana kırılan var mı ? :)))
bana soracak olursan bunun sebebi halkın siyasetle çok fazla iç içe olması.. ülkeler arası anlaşmazlık olabilir ama halk bunu fazla benimsiyor.. düşünsene dns namustur diyen adam gördü bu gözlerAmerika Afganistan'a savaş açtığında halk kalkıp da Afgan lokantalarını boykot etmedi.. bu boykot etme, siyasilerin her yaptığını tartışılmaz bir tabu olarak görmek Ortadoğu ülkelerine mahsus bir olay.. banane devletin İsrail politikasından? ne boykot yaptım ne de eylem.. al işte bugün devlet ile kanka oldular, savunucuları ne diyeceklerini şaşırdı.. dün alınan her kolada Filistinli kanı vardı bugün da yaktıkları her metreküp doğalgazda var.. haydi şimdi de doğalgaz yakmayarak boykot etsinler :)