• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

oyyyy sordum kimse anlatmadı kendim okiyim bare dedim.sonunda tüm sayfaları hetmetdim.neler olmuş ya vay be.kadese nin ve kazenin sempatikliklerine bittim yanlız.:KK48:

diyerek sana tüm karşıt görüş olanları zan altında bırakıyosun.
neden mi öyle? herkesin kişiliği farklı bunun cevabını ben verememki sana. bu siyasi görüşe göre şekillenen bişi değilki
Hayir demek istedigi her karsit goruslu bel alti vurmuyor ama belalti vuranlarin hepsi karsit goruslu.

sende mi derken?
tartışma amaçlı sormuyorum. ama gerçekten, daha düne kadar malları boyket ettik. sokaklarla israile lanet okuduk bugün neden böyle ülkemiz diye düşünüyorum.
herşeyi kabul etmelimiyiz. önümüze geleni sürekli kabul mu etmeliyiz.
bir kaç kitap ismi verdim. sürükleyici kitaplar okur musun boş vaktinde.

sende mi derken?
tartışma amaçlı sormuyorum. ama gerçekten, daha düne kadar malları boyket ettik. sokaklarla israile lanet okuduk bugün neden böyle ülkemiz diye düşünüyorum.
yok fikirlerini az çok biliyorum, tartışmak için yazmadım bende, alıntı yaptığım yakıştırma yanlıştı bana göre, sen yapınca bide.

sende mi derken?

bana soracak olursan bunun sebebi halkın siyasetle çok fazla iç içe olması.. ülkeler arası anlaşmazlık olabilir ama halk bunu fazla benimsiyor.. düşünsene dns namustur diyen adam gördü bu gözler :KK53: Amerika Afganistan'a savaş açtığında halk kalkıp da Afgan lokantalarını boykot etmedi.. bu boykot etme, siyasilerin her yaptığını tartışılmaz bir tabu olarak görmek Ortadoğu ülkelerine mahsus bir olay.. banane devletin İsrail politikasından? ne boykot yaptım ne de eylem.. al işte bugün devlet ile kanka oldular, savunucuları ne diyeceklerini şaşırdı.. bütün bel altı vurmalar ondan.. dün alınan her kolada Filistinli kanı vardı bugün da yaktıkları her metreküp doğalgazda var.. haydi şimdi de doğalgaz yakmayarak boykot etsinler :)

bana soracak olursan bunun sebebi halkın siyasetle çok fazla iç içe olması.. ülkeler arası anlaşmazlık olabilir ama halk bunu fazla benimsiyor.. düşünsene dns namustur diyen adam gördü bu gözler :KK53: Amerika Afganistan'a savaş açtığında halk kalkıp da Afgan lokantalarını boykot etmedi.. bu boykot etme, siyasilerin her yaptığını tartışılmaz bir tabu olarak görmek Ortadoğu ülkelerine mahsus bir olay.. banane devletin İsrail politikasından? ne boykot yaptım ne de eylem.. al işte bugün devlet ile kanka oldular, savunucuları ne diyeceklerini şaşırdı.. dün alınan her kolada Filistinli kanı vardı bugün da yaktıkları her metreküp doğalgazda var.. haydi şimdi de doğalgaz yakmayarak boykot etsinler :)

katılıyorum demek istediğim de buydu.. o ürün ülke topraklarına girdiği sürece tüketilir. market raflarında yerini aldıktan sonra kimse tüketiciden almamasını beklemesin..

filistine zulm ediliyor diye halk ayaklandı. eve bu insanı olarak güzel bir şey.. ama bu yapıldığında, müslüman olduğu için yapılmamalıydı.. İnsani olarak yapılmalıydı.. Birden bütün ülke olarak rabia oluverdik..
bugünde israile muhtacız..
ama bunu yapan halk, doğuda sivillerin öldürülmesine neden göz yumuyor..
kafamda deli sorular

şuan iş yerinde sistemler çok yavaş.. girişler yapılmıyor vs vs
müdürümün dediği şey..

rusya ya kafa tutarsan olacağı bu :KK53:

Back