- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
yazdım mı hakkaten ya merak ettim şimdi bi bu sitenin kadın Administratorüne yazmıştım adımı ve özel ne varsa da ona
şu an kendisine küsüm oda dökmez inşallah benim bilgileri
Benden kaçmaz diyeyim...yazdım mı hakkaten ya merak ettim şimdi bi bu sitenin kadın Administratorüne yazmıştım adımı ve özel ne varsa da ona
şu an kendisine küsüm oda dökmez inşallah benim bilgileri
ühüüü. inanmıyorrrrrCıkss alakası yok senle nayır olmaz değilsin...
Senide bilecek gibiyim bilgece dur bakayımBen de bilitorum adini. Nerden bil bakalim. Hem ad hem soyad yandin sen
Ben de bilitorum adini. Nerden bil bakalim. Hem ad hem soyad yandin sen
Benden kaçmaz diyeyim...
Muneye küsmüşün şimdi ne oldu...
Ayyy mune abla hakkında böyle konuşman hiç olmamış lamelif o bizim bir tanemizin çağırsak mı acep demin burlardaydı...nerden olacak tahmin ettim zaten o gün
o da kim tanımıyorum kendisini bu sitedemi çalışıyor
hakkaten be yazdımmı ne zaman yazdım niye yazdım gerçi yazmışımdır ne çekincem yahu
Senide bilecek gibiyim bilgece dur bakayım
Niye buraya üye olduğundan eşin haberi yok mu ?Bilemem artık bana sorma...Nasil ya? Mumkun degil.. Lutfen bilmeyin de zaten. Ismimi bir kac kisiden baskasi bilmez. Umarim orda burda soylememislerdir..
Hiçbir şey degismemis hala reisimi çekistiriyosunuz :)))
Hiçbir şey degismemis hala reisimi çekistiriyosunuz :)))
Çok geç kaldın saksı çokkk....ayyy ben bütün sayfaları okuyana kadar mevzu bitmiş olay yeri dağılmış hüüfff
Ay canim hos geldin. Nerdeydin? Ne zaman geldin?
amanın nickim gelmiş, hoş geldin
Yok reisi çekiştirmeye fırsat kalmadı...Sahi bu kızlar nereye gşttii...Hiçbir şey degismemis hala reisimi çekistiriyosunuz :)))
tanısam severdim belkiAyyy mune abla hakkında böyle konuşman hiç olmamış lamelif o bizim bir tanemizin çağırsak mı acep demin burlardaydı...
Evet bir yere yazdın ama nereye hatırlamıyorum kızım nasıl tutam kafamda...
Niye buraya üye olduğundan eşin haberi yok mu ?Bilemem artık bana sorma...
Hoş geldin :)Hiçbir şey degismemis hala reisimi çekistiriyosunuz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?