- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
bu ne şimdi..Eki Görüntüle 1736534
Yani siz yazın çizin sonra etik değil....ayrıca fotoya tekrar baktım şort falan değil
Yok kuzum ya Özür dileme ben şaka yaptım :)Kadesa üzdüysem özür dilerim niyetim kötü bişey değil di çok çok özür dilerim...Töbe töbe...
Ben senin ismini biliyom sus bakem sen yazarım bak ismini ulu ortaya20 sayfayı okudum bu forumda ilk kez
hayır hangi taraf olursa olsun neden özel hayatı karıştırıyorsunuz ,insanların kutsalı ile burada gövde gösterisi yapıyorsunuz ,ve neden kışkırtıyorsunuz alttan alta laf vurup can sıkıyorsunuz ...ve neden biz bunları görmek zorundamıyız özel meselenizi özel de halletsenize
ee neyse ben bişey sordum buradak herkes israil ile anlaşma yapmamızı istiyor mu bişey merak edip sorduk kimse cevap yazmadı
hee bişey daha SİZ BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYONUZ MU ?hani göre sallıcamda
biliyosanız neden bu sitenin güvenlik açığı giderilmiyor, e mail adreslerimiz herkez görebiliyor mu ben görülmüyor zannediyorum
birde kim neye göre ceza alıyor üsluptan ceza alınıyor diye biliyorum siyasette ,ama almayanlar var yazdım
Hım tamam o zaman...Yok kuzum ya Özür dileme ben şaka yaptım :)
yazBen senin ismini biliyom sus bakem sen yazarım bak ismini ulu ortaya
Agri kesicimisin nesin,yaptigin cok ayip ama durup durup bel alti yazmaniz bir bayana yakismiyor.ne foto merakiymis boyle.ayiptir gunahtir haaEki Görüntüle 1736534
Yani siz yazın çizin sonra etik değil....ayrıca fotoya tekrar baktım şort falan değil
Yazmam kızım neme lazım sonra ortaya çıkarsın adımı çıkardılar diye aman başıma bela almıyım ben kalsın he he biliyom 3 harflisin sus evde yalnızım zaten validem yok...yaz3 harfliyim ben
Kadesa üzdüysem özür dilerim niyetim kötü bişey değil di çok çok özür dilerim...Töbe töbe...
Teşekkür ederim sizde öylesiniz inşallah...konuyla hiç alakası yok ama ne kadar kibar birisin, yorumların ikidir dikkatimi çekiyor :) umarım senin gibi insanların sayısı artar bu forumda..
benim. benzetemedin mi hıııhhhHayır u sen değilsin hayır....
Yok canım o öyle değil gayet kaba ve kırıcı
Teşekkür ederim sizde öylesiniz inşallah...
Cıkss alakası yok senle nayır olmaz değilsin...benim. benzetemedin mi hıııhhh
Yok canım o öyle değil gayet kaba ve kırıcı
Yazmam kızım neme lazım sonra ortaya çıkarsın adımı çıkardılar diye aman başıma bela almıyım ben kalsın he he biliyom 3 harflisin sus evde yalnızım zaten validem yok...
Ben hiç yazışmadım canım Office ile...Yok canım o öyle değil gayet kaba ve kırıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?