Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

Sana basit bir soru sordum ve hala cevap alamadim. Yine soruyorum;

Akp hukumeti Israil ile ilgili nasil bir siyaset izlemeli? Ne yapsinlar istersin?

1 - Akp hukumeti Israil ile iliskileri duzeltmesin mi isterdin, bu mu seni memnun ederdi? Eger oyleyse neden?

2 - Akp hukumeti Israil ile iliskileri duzeltsib mi isterdin, eger oyleyse neden bunu isterdin?

".....karsidakinin anladigi kadardir...." gibi laflari da hic bos yere soyleme. Kendini baya bir sey biliyor zannediyorsun buyuk ihtimalle ama gazetelerin uyduruk kose yazilarindan hallice yazdiklarin...

Devlet nedir, siyasetin ve temsili yonetimin temel mantigi nedir gibi konular hakkinda zerre dusundugunu zannetmiyorum. Soylemek istemezdim, simdiye kadar baskasina da bu tarz bir sey soylemedim ama... aslinda, bu konular senin boyunu baya bi asiyor.

Neyse sen soruma cevap ver.

İnsan savunduğu ideolojinin hatrına bile olsa,iyi bir izlenim vermek adına sıkıştığı an burada anneyi babayı gerçek kimliği konuşmaz.
apranxx sana beyazgri diye diye iyice ona benzedin ki senden beklemezdim,her nekadar haz etmesemde

Kisiligimiz, fikirlerimiz, herseyimiz yazdiklarimizda belli, onlar bizim acik resmimiz zaten.. Ismimiz Ayse olsa ne olur, Fatma olsa ne? Milyonlarca Ayse Fatmadan biri olmaktan oteye gecmez. Farkli olan kisiliklerimiz, ona da burada resim cizdiriyoruz zaten, isimlere niye bu kadar taktiniz anlayamadim.

Bu iktidar darbe hukumeti gibi onune geleni sosyal medyadan toplatiyor, belki ondandir diyeyim, baska da sebep bulamadim..

senin adını görmek ürkütüyor beni kara mayısı hatırlatıyorsun bana
tabi yaaa sen calısma gez buralarda ondan sonra kara mayıs kara mayıs calışsanda ak mayıs olsa nolur sankı?ben anlamam kazansanda kazanamasanda bana iskender ısmarlıycaksın conem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…