- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 34
Erdoğan'ı sevmeyen , en azından ülkesini seviyordur . Ülkesini seven biri de , seçimle ülke yönetimine gelmiş bir kişinin ; ABD başkanı tarafından kovulmasını (!) ; aman gitsin de nasıl giderse gitsin diye karşılamaz .
Takdir edersiniz ki , demokratik bir ülkede çoğunluğun tercihi ile görevde kendileri .
Yeri geldi mi burası Patagonya mı , Muz Cumhuriyeti mi diyoruz ya , heh işte buna gitsin de kim gönderirse göndersin demek , ülkesine meyve cumhuriyetlerinden meyve beğenmekle eş değerdir .
giyecek pantolonu olmayanlar da sebeplenmek istiyor .Yanlis anlamayin. "Halktan bazi seyleri odunc alma" eylemini birlikte yaptigi bazi omurgali taraftarlar oldukca zengin. Bazilarimizin giyecek pantolonu yok sadece.
Ay neymiş, esnaflar karısının başını kapattırmış. Yetiş kurtar Amerika!!çoğu esnaf bile karısını kapattı baştan
şirin gözükmek için.
para hırsı ...
Sanki kadınlar da başını aç demeyle açıyor,kapa demeyle kapıyor.Ay neymiş, esnaflar karısının başını kapattırmış. Yetiş kurtar Amerika!!
Bu konuda mantık arama aus, tek önemli en önemli Tayyip Erdoğan'ın gitmesi bazı insanlar için. Sonrasında neler olacağı çokta mühim değil.Erdoğan'ı sevmeyen , en azından ülkesini seviyordur . Ülkesini seven biri de , seçimle ülke yönetimine gelmiş bir kişinin ; ABD başkanı tarafından kovulmasını (!) ; aman gitsin de nasıl giderse gitsin diye karşılamaz .
Takdir edersiniz ki , demokratik bir ülkede çoğunluğun tercihi ile görevde kendileri .
Yeri geldi mi burası Patagonya mı , Muz Cumhuriyeti mi diyoruz ya , heh işte buna gitsin de kim gönderirse göndersin demek , ülkesine meyve cumhuriyetlerinden meyve beğenmekle eş değerdir .
Bu konuda mantık arama aus, tek önemli en önemli Tayyip Erdoğan'ın gitmesi bazı insanlar için. Sonrasında neler olacağı çokta mühim değil.
Bu haber için de diyeceğim şu ki; "it ürür kervan yürür."
Şimdi senin yorumundan ;sen bize it diyorsun diyenler olacaktır mutlaka.Her kelimeden ,her cümleden art niyet aranılır oldu.Bu konuda mantık arama aus, tek önemli en önemli Tayyip Erdoğan'ın gitmesi bazı insanlar için. Sonrasında neler olacağı çokta mühim değil.
Bu haber için de diyeceğim şu ki; "it ürür kervan yürür."
Seçimle gelmesi doğru adam olduğunu göstermez.
Hitler de seçimle geldi.
Anayasa Mahkemesi kararlarına saygı duymayan ama kendi hırsı ile açılan davalara bu davanın savcısı benim diyen bir insanı bu kadar yüceleştirmeye gerek yok..
Bizde o koltuğa saygı duymuyoruz deme hakkımız var mı ?
Şu durumda var..
bu tarz haberleri okuyunca aklıma şu mesaj gelir ve çokk gülerim..Bu tespitler (daha doğrusu dilekler) secimden önce de çok dile getirildi. Sonuc bambaşka oldu. Ama helal olsun pes etmeden devam ediyorlar hikaye anlatmaya... eee alicisi cok olunca
Bu kovma isinin "patron benim seni kovirem " seklinde olacağını mı dusunuyorsunuz gerçekten? Amerika ne isterse onu yapiyoruz birakalim o cok guclu Turkiye masallarini (malesef)
Amerika Tayyip Beyden vazgeçerse onu indirir. Tabi bunu istedigim icin yazmiyorum . Ben malesef gercekci bakiyorum olaya.
Istenmemeli tabi ki. Isteyen de bir avuctur.Yooo karanfil , yazının kendisi böyle kaleme alınmış , Collins demiş ki ; Erdoğan patrona çalışıyor , isterse kovar .
Nasıl indirecek peki ? Gayri demokratik yollarla .
Peki bu reva mı Türkiye'ye ? O durumda mıyız yani ?
Seninde dediğin gibi (sevmediğini bildiğim için ) tabii ki de bu istenmemeli .
Olay bu .
Istenmemeli tabi ki. Isteyen de bir avuctur.
Ve evet patronumuz ve ona calisiyoruz. Isi bittiğinde kovmaya çalışacak ve o duruma getirelecegiz. O yuzden gelecegimizden bu kadar endiseliyim ya
Yani .Madem Türkiye öyle güçlü bir ülke değil.Neden o kadar ülke RTE den rahatsızlık duyuyorEndişene ve düşüncene lafım yok elbette .
Ama ben iplerin tamamının ABD nin elinden alınalı , çok oldu diye görüyorum manzarayı . Rahatsızlıkta bundan .
Aksi halde söz dinleyen uslu çocuk olsa , kimse aklı sıra ayar vermeye çalışmazdı örnekteki gibi .
Yani .Madem Türkiye öyle güçlü bir ülke değil.Neden o kadar ülke RTE den rahatsızlık duyuyor
Baktığın olaya gore degisir Aus. Bende aslinda bir terör örgütü olan pyd ye zamaninda pesmerge yardima gitmesi icin Amerikankn istegiyle koridor acmamizi görünce iplerin Abd elinde olduğunu görüyorum.Endişene ve düşüncene lafım yok elbette .
Ama ben iplerin tamamının ABD nin elinden alınalı , çok oldu diye görüyorum manzarayı . Rahatsızlıkta bundan .
Aksi halde söz dinleyen uslu çocuk olsa , kimse aklı sıra ayar vermeye çalışmazdı örnekteki gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?