Ama o istihbaratçılar hep vardı Aus, sizlere tavsiyem pek ciddiye almamanız. O istihbaratçılar Tayyip Bey için de vardı, Bülent Bey için de vardı, Sümeyye Hanım için de.
Tayyip Bey, elbette ki öldürülmeyecek. Bir siyasetçiyi siyasi arenadan silmek için daha efektif yollar var.
İşler bence ABD için aynı şekilde yürüyor. İşlerin ABD için aynı şekilde yürümemesi için Türkiye'nin ABD'nin yoluna taş koyuyor olabilmesi lazım ki öyle bir durum yok.
Suudiler bile bize kol mesafesi koydu.
ABD Rusya ile anlaştı ki artık Orta Doğu'da bizim değil, Rusya'nın daha çok sözü geçiyor, şu anda. Bu durum elbette değişecek.
Ben bunun bir çeşit by-pass olduğunu düşünüyorum.
Evet, Aus ABD'ye diklendik ve by-pass edildik. Bize bağlı olan damarı kesip Rusya ve Suudi Arabistan'a bağladılar.
Bu arada benim Türkiye'nin BOP'un eşbaşkanı olmasıyla ilgili bir meselem de yok ha, anti-AKPci saiklerle etmedim o lafı.
Bence Türkiye zaten böyle bir plan yapıldıysa onun tam ortasında olmalı.
Bahsettiğim o değil. O planı yapan ve uygulayan ABD iken, Türkiye göbek bağıyla ABD'ye bağlı değilmiş gibi davranmanın bir manası yok.
Bu arada Türkiye ABD'ye bağlı da başka ülkeler değil mi? Elbette öyle. ABD zamanın en büyük imparatorluğu sonuç olarak.
Bir siyasetçi için suikast söylentileri olması ille de birilerinin tekerine çomak sokmasıyla alakalı değil. Hepimiz ABD karşısında "el pençe divan duran" Ecevit'in nasıl iktidardan indiğini, MHP'nin nasıl erken seçim diye yırtındığını ve AKP'nin nasıl iktidar olduğunu hatırlıyoruz, değil mi?
Kakao pek çok şeye sesimi çıkarmayabilirim ama aptal yerine konulmak bunlardan biri değil. Yalan söyleme. Sabrına hayran kaldım cümlesinin Türkçesi şudur: marliyn monroe senin söylediklerini anlamayacak kadar kalın kafalı, sabırla anlatıyorsun, tebrik ederim.
Ben kalın kafalı değilim ama sahte hesaplar açıp çapına bakmadan siyaseti trollemeye çalışan bir kadının ki bu sen oluyorsun, beni anlamasını beklemiyorum zaten.
Beni anlasan bunu elem sayarım.
Sen kendi anlamadıklarına bak Kakao, benimkilerle ben ilgilenirim. Ne yapmaya çalıştığını da anlamıyorum sanma. Benim sabrıma hayran kalanların intikamını alıyorsun aklınca bana laf çarparak.
Ama bak ben senin gibi değilim, gölgelere saklanıp gücü arkamda bulunca ortaya çıkmam. Lafım varsa söylerim. Birine kızıyorsan, güceniyorsan, bunu o zaman hallet.
Benim seninle hiçbir kişisel davam yoktu, belli ki senin benimle ilgili bir hazımsızlığın var. Ama bu benim suçum değil, Kakao. Kendin hallet.