- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
Ha orası doğruOyle demeyin, mecliste siyaset konusan(!) erkekleri gorunce ben kadinlari opup basima koyarim.
E o halde biz yapılan hangi seçime neden güvenelim? Irademiz yansımayacaksa neden oy kullanıyoruz, neden burada bunları konuşuyoruz. Erdoğan seçimle başa gelmedi demek halk hiç bişeye karar veremez ABD bizi güder durur demek.Erdogan secim ile basa gelmediki. Erdogan Amerika ve Fettulah'in sayesinde basa geldi. Yani evet, basa getirenler, tekrar inderebilirler. Bunu ülkeye girerek, Erdogan'i öldürerek yapmazlar. Bir kac skandal düzenlenir, secimlerde Erdogan icin yapilan hilelikler birakilir ve tahtindan inmis olur.
Amerika ile ic ice olmak bu sonuclari dogurabilir evet.. Ve zerre kadar üzülmem öyle oldugunda. Kendi düsen aglamaz.
E o halde biz yapılan hangi seçime neden güvenelim? Irademiz yansımayacaksa neden oy kullanıyoruz, neden burada bunları konuşuyoruz. Erdoğan seçimle başa gelmedi demek halk hiç bişeye karar veremez ABD bizi güder durur demek.
Bana çok acımasız bir yorum gibi geldi. Doğru olmamasını umuyorum.
Bu konuda mantık arama aus, tek önemli en önemli Tayyip Erdoğan'ın gitmesi bazı insanlar için. Sonrasında neler olacağı çokta mühim değil.
Bu haber için de diyeceğim şu ki; "it ürür kervan yürür."
Seçmene koyun diyemezsinciler gelmiş itler havada uçuşmuş değirmencinin ıh deyicisi de gelmiş açıklamasını yapmışŞimdi senin yorumundan ;sen bize it diyorsun diyenler olacaktır mutlaka.Her kelimeden ,her cümleden art niyet aranılır oldu.
İpler alınalı çok mu oldu Aus? Ne zaman? En son ne zaman ABDnin hayır dediğini yaptı bu ülke. Son 14 yıldan değil son 50 60 yıldan bahsediyorum.Endişene ve düşüncene lafım yok elbette .
Ama ben iplerin tamamının ABD nin elinden alınalı , çok oldu diye görüyorum manzarayı . Rahatsızlıkta bundan .
Aksi halde söz dinleyen uslu çocuk olsa , kimse aklı sıra ayar vermeye çalışmazdı örnekteki gibi .
son 60 yıldır sağ iktidarda ve abdnin güdümündeyiz.Seçmene koyun diyemezsinciler gelmiş itler havada uçuşmuş değirmencinin ıh deyicisi de gelmiş açıklamasını yapmış
"Yürütülen" kervan sizin kervan hanımlar, kapınızdaki köpekler de bizi ilgilendirmez.
İpler alınalı çok mu oldu Aus? Ne zaman? En son ne zaman ABDnin hayır dediğini yaptı bu ülke. Son 14 yıldan değil son 50 60 yıldan bahsediyorum.
Erdoğan Suriyeye girecekti, girebildi mi?
Pydye cayır cayır silah gidiyor, engelleyebiyor muyuz?
IŞİD öfkeli bir grup gençti ABD terörist dedi terörist dedik
ABD bize rağmen Rusyayla el sıkıştı mı sıkıştı
ESED gidecek dedik ESAD kalacak dediler gitti mi kaldı mı
Bizim ABDye şu yaptırımımız var de tamam diyeceğim
Bu dediklerimin Erdoğanla da alakası yok bu arada ben 30 yaşındayım kendimi bildim bileli durum bu
son 60 yıldır sağ iktidarda ve abdnin güdümündeyiz.
bunu nasıl gözlemleyemezler şaşıyorum zaten marilyn monrou
Amerikalı gazeteciden bahsetmiştim, bariz bir şekilde belli oluyor. Erdoğan gitsin, yerine kim gelirse gelsin,hatta amerika gelsin demokrasi getirsin özetinde haber yapan birini içinde "it" geçen bir atasözü ile ilişkilendirmekle ayıp etmişim sanırım,kendisini tebrik mi etmeliydim?Seçmene koyun diyemezsinciler gelmiş itler havada uçuşmuş değirmencinin ıh deyicisi de gelmiş açıklamasını yapmış
"Yürütülen" kervan sizin kervan hanımlar, kapınızdaki köpekler de bizi ilgilendirmez.
İpler alınalı çok mu oldu Aus? Ne zaman? En son ne zaman ABDnin hayır dediğini yaptı bu ülke. Son 14 yıldan değil son 50 60 yıldan bahsediyorum.
Bu dediklerimin Erdoğanla da alakası yok bu arada ben 30 yaşındayım kendimi bildim bileli durum bu
Seçmene koyun diyemezsinciler gelmiş itler havada uçuşmuş değirmencinin ıh deyicisi de gelmiş açıklamasını yapmış
Secimle gelmisti he mi? Yani amerikanin bunda hic bir katkisi yok.. Iste sana taa 1996 lardan bir gazete basligi.. Bahsedilen Abramovitz aslen Yahudi olup, Siyonizmin Turkiye ve Ortadogu stratejisti ABD Ankara Buyukelcisi.Erdoğan'ı sevmeyen , en azından ülkesini seviyordur . Ülkesini seven biri de , seçimle ülke yönetimine gelmiş bir kişinin ; ABD başkanı tarafından kovulmasını (!) ; aman gitsin de nasıl giderse gitsin diye karşılamaz .
Takdir edersiniz ki , demokratik bir ülkede çoğunluğun tercihi ile görevde kendileri .
Yeri geldi mi burası Patagonya mı , Muz Cumhuriyeti mi diyoruz ya , heh işte buna gitsin de kim gönderirse göndersin demek , ülkesine meyve cumhuriyetlerinden meyve beğenmekle eş değerdir .
hiç bir şey bilmiyorsanız google a bakabilirsiniz en azından.O size söyler...60 yıldır sag iktidar mi?? DSP ne oluyor peki?
çok mu umurlarında
Daha once ABD ve Israilin teklif goturdukleri ve teklifi iletenler:
Bilin istedim.
Vallaha gazeteciye ne dersen de de cümle senin dediğin gibi anlaşılmıyor haberin olsunAmerikalı gazeteciden bahsetmiştim, bariz bir şekilde belli oluyor. Erdoğan gitsin, yerine kim gelirse gelsin,hatta amerika gelsin demokrasi getirsin özetinde haber yapan birini içinde "it" geçen bir atasözü ile ilişkilendirmekle ayıp etmişim sanırım,kendisini tebrik mi etmeliydim?
Aus basit bir soru sordum ABDnin hayır dediği hangi dış politika hamlesi gerçekleşti?Yalnız senin yazdıkların , eğer ben ABD nin ipleri bizim elimizde tezini sunsaydım , bana cevap olarak verilebilirdi .
Ben ABD nin ipleri bizim elimizde demedim , bizim ipler ABD den kopalı çok oldu dedim .
Ha bundan da ortak çıkarlar doğrultusunda iş birliği yapılmıyor dediğimi anlama marilyn .
Artık ne isterlerse o oluyor dönemi yok , bizim hiç kendi başımıza aldığımız dış politika kararları olmuyor dönemi yok , Erdoğan kafası esince Obama ya da dikleniyor , işine gelirse müttefikliğe devam da ediyor .
hiç bir şey bilmiyorsanız google a bakabilirsiniz en azından.O size söyler...
dur iki tane ben ekleyeyimSeçmene koyun diyemezsinciler gelmiş itler havada uçuşmuş değirmencinin ıh deyicisi de gelmiş açıklamasını yapmış
DSP tek bir sefer hariç hep sağ partilerle koalisyon kurmuştur. Hadi şıpoylır da vereyim Anap ve DYPDSP'nin sol parti olduğunu bilmem için Google'a bakmama gerek yok
Bence herşeyi açıkça yaz marli.DSP tek bir sefer hariç hep sağ partilerle koalisyon kurmuştur. Hadi şıpoylır da vereyim Anap ve DYP
O tek bir seferin ne olduğunu ben söylemeyeceğim ama ask google diye güzel bir deyim var
DSP tek bir sefer hariç hep sağ partilerle koalisyon kurmuştur. Hadi şıpoylır da vereyim Anap ve DYP
O tek bir seferin ne olduğunu ben söylemeyeceğim ama ask google diye güzel bir deyim var
Haber için söylediğim çok açık, bu kadar alıngan olmayın.Bu haber için de diyeceğim şu ki; "it ürür kervan yürür."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?