Erdoğan için veda vakti mi?'

E o halde biz yapılan hangi seçime neden güvenelim? Irademiz yansımayacaksa neden oy kullanıyoruz, neden burada bunları konuşuyoruz. Erdoğan seçimle başa gelmedi demek halk hiç bişeye karar veremez ABD bizi güder durur demek.
Bana çok acımasız bir yorum gibi geldi. Doğru olmamasını umuyorum.

Umarim ironi yapiyorsun. Bu yillardan beri öylediki ve Erdogan'in altinda Türkiye daha cok Amerika'nin eline bakar oldu. En basitinden Amerika ilk Irak'a girdiginde bile Erdogan "ben Amerikali askerler icin dua ediyorum" diyip, ellerini kollarini sallay sallay Amerikalilar Irak'a girdi.

Tüm ortadogu zaten Amerika'nin ellerinde.

Şimdi senin yorumundan ;sen bize it diyorsun diyenler olacaktır mutlaka.Her kelimeden ,her cümleden art niyet aranılır oldu.
Seçmene koyun diyemezsinciler gelmiş itler havada uçuşmuş değirmencinin ıh deyicisi de gelmiş açıklamasını yapmış
"Yürütülen" kervan sizin kervan hanımlar, kapınızdaki köpekler de bizi ilgilendirmez.

İpler alınalı çok mu oldu Aus? Ne zaman? En son ne zaman ABDnin hayır dediğini yaptı bu ülke. Son 14 yıldan değil son 50 60 yıldan bahsediyorum.
Erdoğan Suriyeye girecekti, girebildi mi?
Pydye cayır cayır silah gidiyor, engelleyebiyor muyuz?
IŞİD öfkeli bir grup gençti ABD terörist dedi terörist dedik
ABD bize rağmen Rusyayla el sıkıştı mı sıkıştı
ESED gidecek dedik ESAD kalacak dediler gitti mi kaldı mı
Bizim ABDye şu yaptırımımız var de tamam diyeceğim
Bu dediklerimin Erdoğanla da alakası yok bu arada ben 30 yaşındayım kendimi bildim bileli durum bu

son 60 yıldır sağ iktidarda ve abdnin güdümündeyiz.
bunu nasıl gözlemleyemezler şaşıyorum zaten marilyn monrou

Amerikalı gazeteciden bahsetmiştim, bariz bir şekilde belli oluyor. Erdoğan gitsin, yerine kim gelirse gelsin,hatta amerika gelsin demokrasi getirsin özetinde haber yapan birini içinde "it" geçen bir atasözü ile ilişkilendirmekle ayıp etmişim sanırım,kendisini tebrik mi etmeliydim?

Yalnız senin yazdıkların , eğer ben ABD nin ipleri bizim elimizde tezini sunsaydım , bana cevap olarak verilebilirdi .

Ben ABD nin ipleri bizim elimizde demedim , bizim ipler ABD den kopalı çok oldu dedim .

Ha bundan da ortak çıkarlar doğrultusunda iş birliği yapılmıyor dediğimi anlama marilyn .

Artık ne isterlerse o oluyor dönemi yok , bizim hiç kendi başımıza aldığımız dış politika kararları olmuyor dönemi yok , Erdoğan kafası esince Obama ya da dikleniyor , işine gelirse müttefikliğe devam da ediyor .

Secimle gelmisti he mi? Yani amerikanin bunda hic bir katkisi yok.. Iste sana taa 1996 lardan bir gazete basligi.. Bahsedilen Abramovitz aslen Yahudi olup, Siyonizmin Turkiye ve Ortadogu stratejisti ABD Ankara Buyukelcisi.

Erdoganin 1995 te Abramovitz ile ilk tanisip konusmasindan sonra belediye baskanlik doneminde 17-21 Nisan 1995, 17-22 Kasım 1996, 20-23 Aralık 1996, 26 Mart 1998 ve 16 Temmuz 2000 tarihlerinde yaptigi ABD gezilerini neye bagliyorsun? Istanbulda nasil belediye baskanligi yapilir seminerlerine mi katiliyordu kendileri?

Bu arada yaptigi Yahudi lobisi ile olan sik gorusmeler ve sonunda gelen odulu: Sadece Yahudilere ustun hizmetlerde bulunan kisilere verilen Yahudi cesaret madalyasi.. Bu odul sence oylesine mi verildi, hic bir anlami yok mu?

Isterlerse getirdikleri gibi gotururler, evet.. SECSIS bilgisayarli secim sistemi de ABDnin bize bir hediyesidir, AKP ile birlikte paketlenip gelen..

Vallaha gazeteciye ne dersen de de cümle senin dediğin gibi anlaşılmıyor haberin olsun
Aus basit bir soru sordum ABDnin hayır dediği hangi dış politika hamlesi gerçekleşti?
Öyle tvlere çıkıp Eyyyyy Obama demekle ABDye diklenilmiyor. O sadece seçmenlerin gazını almak için. Nihayetinde ABDnin hayır deyip de bizim yaptığımız bir dış politika hamlesi misal? Nedir o?

Bazı şeyler anlaşılır gibi değil.

Tahliye kararına kendi şahsi fikirleri için saygı duymayan bir insan, ülke elden giderken kısa yoldan başkanlık sistemini hayata geçirip aklında olan bir iki şeyi de devreye sokma çabasında olan bir insan.. Bu kadar ortalık karışıkken neden yönetime kafayı takmış durumda? Ülkenin göbeğine kadar terör olayları uzadığı bir hükümet dönemi?

Allah aşkına ne yapmış da nerelerden nerelere getirmiş ülkeyi?

dur iki tane ben ekleyeyim
ayasofya ibadete açılacaktı
şam da emevi camiinde namaz kılınacaktı

DSP'nin sol parti olduğunu bilmem için Google'a bakmama gerek yok
DSP tek bir sefer hariç hep sağ partilerle koalisyon kurmuştur. Hadi şıpoylır da vereyim Anap ve DYP
O tek bir seferin ne olduğunu ben söylemeyeceğim ama ask google diye güzel bir deyim var

DSP tek bir sefer hariç hep sağ partilerle koalisyon kurmuştur. Hadi şıpoylır da vereyim Anap ve DYP
O tek bir seferin ne olduğunu ben söylemeyeceğim ama ask google diye güzel bir deyim var
Bence herşeyi açıkça yaz marli.
Zira ısrarla gözüne gözüne soksan bile nerde hani demek öğrenmek istememenin şanından olmuş.
Tarih filan da koy görsünler.

O zaman son 60 yıldır hep sag iktidardaydi dememek lazım değil mi? Sonuçta sol partiler de iktidara ortak olmuşlar son 60 yıl.

Hay Allah şipoylir verdim keşke Google'a yönlendirseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…