• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan için veda vakti mi?'

ne kadar kıskanıldın uzun adam,, ha devrildi ha devrilecek diye ,diye 13... 14 sene geçti dayan biraz daha şöyle bir 10 sene daha bırak boşver kıskanmaya devam etsinler...Senin gibi biri daha gelecekmi bilmiyorum ama bu ülke sana minnettar ...ve umarım senden sonra gerçekten bu ülkesini seven, ve senden aldığı bayrağı senden daha iyi yerlere taşıyanları nasip etsin ...RABBİM bu ülkeye CHP zihniyetini ve o model düşüncede olanları getirmesin... oyüzden bırak kıskansınlar,
oy oy ne kadar güzel yazmışsın tatlım benim.
her cümlene, her kelimene, her noktasına katılıyorum yazdıklarının.
rabbim onu başımızdan eksik etmesin, bütün kem gözlerden, kötülüğünü düşünenlerden ve kötü insanlardan korusun.amiiinnn.
ben de çok seviyorum cumhurbaşkanımızı.
ve şuna bütün kalbimle inanıyorum ki, onun hakkında kötü düşünen ve beddua edenlerin tüm ettikleri kötü dualar kendilerine geri dönüyor ve inşallah da dönmeye devam eder. çünkü kötü dua eden kötülük bulur.
çok seviliyorsun Tayyip Erdoğan çokkk :KK36:

Erdoğan'ı sevmeyen , en azından ülkesini seviyordur . Ülkesini seven biri de , seçimle ülke yönetimine gelmiş bir kişinin ; ABD başkanı tarafından kovulmasını (!) ; aman gitsin de nasıl giderse gitsin diye karşılamaz .

Takdir edersiniz ki , demokratik bir ülkede çoğunluğun tercihi ile görevde kendileri .

Yeri geldi mi burası Patagonya mı , Muz Cumhuriyeti mi diyoruz ya , heh işte buna gitsin de kim gönderirse göndersin demek , ülkesine meyve cumhuriyetlerinden meyve beğenmekle eş değerdir .

Erdogan'a olan ovguleri gordukce aklima su karikatur geliyor.
FB_IMG_1456953839401.jpg

Erdogan'a olan ovguleri gordukce aklima su karikatur geliyor.Eki Görüntüle 1787534
bu ülkede yaşayanların hiçbir dönemde giyecek donu olmadı maalesef . eskiden vardı da şimdi mi alındı donlarımız sanki bi tarafımızdan :)
çok şükür yine en varlıklı dönemdeyiz. eskiden hatırlıyorum da bundan 15 yıl önce pazardan 5 tl ye penye bulsak bayram yapardık. şimdi aynı penyeleri 2 tl ye giyebiliyoruz. yıllar sonra. herkesin kendine göre bir düşüncesi var. zaten o yüzden sandık diye bişey var.

Erdoğan'ı sevmeyen , en azından ülkesini seviyordur . Ülkesini seven biri de , seçimle ülke yönetimine gelmiş bir kişinin ; ABD başkanı tarafından kovulmasını (!) ; aman gitsin de nasıl giderse gitsin diye karşılamaz .

Takdir edersiniz ki , demokratik bir ülkede çoğunluğun tercihi ile görevde kendileri .

Yeri geldi mi burası Patagonya mı , Muz Cumhuriyeti mi diyoruz ya , heh işte buna gitsin de kim gönderirse göndersin demek , ülkesine meyve cumhuriyetlerinden meyve beğenmekle eş değerdir .

Öyle deme nerdeyse gidip Obama'ya yalvaracaklar

Erdogan'a olan ovguleri gordukce aklima su karikatur geliyor.Eki Görüntüle 1787534
Ben bir caps paylaşsam olay oluyor,tepk veriyorsunuz.Burada sizin yaptığınız AKP seçmenini küçümsemek,ezik görmek.Sanki destekleyenlerin hepsi fakir fukara,hiçbir şeyden haberi olmayan ,körü körüne inanan kişiler gibi görüyorsunuz.Siz aslında RTE ye değil seçmenine hakaret ediyorsunuz.:KK12:

bu ülkede yaşayanların hiçbir dönemde giyecek donu olmadı maalesef . eskiden vardı da şimdi mi alındı donlarımız sanki bi tarafımızdan :)
çok şükür yine en varlıklı dönemdeyiz. eskiden hatırlıyorum da bundan 15 yıl önce pazardan 5 tl ye penye bulsak bayram yapardık. şimdi aynı penyeleri 2 tl ye giyebiliyoruz. yıllar sonra. herkesin kendine göre bir düşüncesi var. zaten o yüzden sandık diye bişey var.

20 yasinda oldugum icin maalesef ben bu hukumdarliktan oncesini bilmiyorum. Ustelik bir baska partiyi sectigim halde degisim saglayamiyor um/uz.Mesela altimizdaki donu, midemize giren ( bebek mamalarina kadar hepsi gdolu) yemegi, her gencin korkusu issizligi, ulkemizde terlikle bocek ezmek kadar basit ve sık yasanan insan olumlerini falan gectim cunku dediginiz gibi bundan once de hep boyleydi ve bunlara sukretmeliyiz. Bundan sonrasi icin de Erdogan'a duaci olmaliyiz. Bir de secim zamani elektrikleri kesmemeliyiz. Biz kesiyoruz. Ben kestim gecen.

Ben bir caps paylaşsam olay oluyor,tepk veriyorsunuz.Burada sizin yaptığınız AKP seçmenini küçümsemek,ezik görmek.Sanki destekleyenlerin hepsi fakir fukara,hiçbir şeyden haberi olmayan ,körü körüne inanan kişiler gibi görüyorsunuz.Siz aslında RTE ye değil seçmenine hakaret ediyorsunuz.:KK12:

Yanlis anlamayin. "Halktan bazi seyleri odunc alma" eylemini birlikte yaptigi bazi omurgali taraftarlar oldukca zengin. Bazilarimizin giyecek pantolonu yok sadece.

artık neredeyse 15 yıl oldu ve hala bir grup insana ve onların desteklediği siyasetçilere ve düşüncelere hakaret etmekle bir yere varılmadığını , aksine katlanarak arttığını öğrenemedi bağzı aydın! insanlarımız.
bi de şey geliyor aklıma, tayyip erdoğan'ın okuduğu sezai karakoç'un şiirinin mısralarından "yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır" aynen böyle , günden güne büyüyen bir zafer var. çok şükür rabbime. devamı gelir inşallah

artık neredeyse 15 yıl oldu ve hala bir grup insana ve onların desteklediği siyasetçilere ve düşüncelere hakaret etmekle bir yere varılmadığını , aksine katlanarak arttığını öğrenemedi bağzı aydın insanlarımız!!
bi de şey geliyor aklıma, tayyip erdoğan'ın okuduğu sezai karakoç'un şiirinin mısralarından "yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır" aynen böyle , günden güne büyüyen bir zafer var. çok şükür rabbime. devamı gelir inşallah

"Bağzı" değil "bazı"dır efendim. Yumusak g yi de calmislar herhalde.

"Bağzı" değil "bazı"dır efendim. Yumusak g yi de calmislar herhalde.
onu bilerek yazdım. ilk defa görmüş olamazsın? bu kelimenin bu yazımını. çok şükür o kadar bilinçsiz değilim. seçimlerimi gayet doğrulardan yapıyorum. allah size de nasip etsin.

Secmen fakir fukara da olabilir. Ve bu seçmen 3. Köprüye de 3. Havaalanına da sevinebilir...

20 yasinda oldugum icin maalesef ben bu hukumdarliktan oncesini bilmiyorum. Ustelik bir baska partiyi sectigim halde degisim saglayamiyor um/uz.Mesela altimizdaki donu, midemize giren ( bebek mamalarina kadar hepsi gdolu) yemegi, her gencin korkusu issizligi, ulkemizde terlikle bocek ezmek kadar basit ve sık yasanan insan olumlerini falan gectim cunku dediginiz gibi bundan once de hep boyleydi ve bunlara sukretmeliyiz. Bundan sonrasi icin de Erdogan'a duaci olmaliyiz. Bir de secim zamani elektrikleri kesmemeliyiz. Biz kesiyoruz. Ben kestim gecen.

20 yasindasin daha çok gencsin. Şu kadarini söyleyeyim siz insanlari bu kadar kucumsedikce desteklediginiz parti hiçbir zaman kazanamaz.

onu bilerek yazdım. ilk defa görmüş olamazsın? bu kelimenin bu yazımını. çok şükür o kadar bilinçsiz değilim. seçimlerimi gayet doğrulardan yapıyorum. allah size de nasip etsin.

"Dogru" buysa :KK48: Kusura bakmayin, on yargimdan oturu, sizden o ğ' yi beklemistim.Her neyse.
Ileride nefes alacak oksijeninizi saglayacak agac kalmadiginda da bilincinizi kaybetmemeniz dilegimle.

Son düzenleme:
20 yasindasin daha çok gencsin. Şu kadarini söyleyeyim siz insanlari bu kadar kucumsedikce desteklediginiz parti hiçbir zaman kazanamaz.
Inanin kimseyi kucumsemek istemem. Varsin hicbir parti kazanamasin. Insanligimizi kaybetmesek, hakkimiz olani unutmasak ne ala.
Destekledigim, fanatigi oldugum ya da kulu oldugum bir parti asla yok. Olamaz da.Savundugum tek sey mantik cunku.
Yasimdan vurmak isterseniz de buyrun vurun :) akil basta demis atalar. Saniyorum ki basta...

Inanin kimseyi kucumsemek istemem. Varsin hicbir parti kazanamasin. Insanligimizi kaybetmesek, hakkimiz olani unutmasak ne ala.
Destekledigim, fanatigi oldugum ya da kulu oldugum bir parti asla yok. Olamaz da.Savundugum tek sey mantik cunku.
Yasimdan vurmak isterseniz de buyrun vurun :) akil basta demis atalar. Saniyorum ki basta...
Merak etmeyin burda sizi yaşınızdan vuracak kimse yok. 21 yaşındayım ima dahi etmediler hiç.

Yanlış anlama yaşını küçümsemek istemedim. Bak tantanis de 21 yaşındaymis ve bu forumda en mantıklı yorum yapam uyelerdendir... senin de dediğin gibi akıl yaşta degil bastadir..

Sen de yasitlarina göre cok mantiklisin belli.

Back