Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüceleştirdiğini anayasa mahkemesi kararına saygı duymamasına dair ufacık bir tepkin olmamasından 5 yaşındaki çocuk bile anlar ausencia....Yazdığım mesajın hangi cümlesinde ''yüceleştirme'' vardı , bir daha baktım ama göremedim atlantis .
Sen bana gösterirsen memnun olurum , bu bir .
Koltuğa saygı duymama hakkınla , yapabilceklerini açıklar mısın rica etsem ? bu iki .
Saygı duymuyorum , asla oy vermem .
Saygı duymuyorum , her türlü darbe girişimini desteklerim.
Saygı duymuyorum , Obama (!) bile gelip indirse , oh derim .
Yavaş gelsin Obama derim ben .
Konu burada X ülkenin gelip senin ülkenin yöneticisine ''bana bak akıllı ol , aklını alırım , olmazsan seni oradan kovarım , patron benim ufaklık '' diyebileceği ya da diyemeyeceği .
Bende senin mesajından , adamı yüceleştirmeyin , adam kötü ; makamına saygı duymadığım için Obama gelip kulağından tutuğu gibi kapı dışına koysa umursamam dediğini anlıyorum , yanlış mı ? bu da üç.
yüceleştirdiğini anayasa mahkemesi kararına saygı duymamasına dair ufacık bir tepkin olmamasından 5 yaşındaki çocuk bile anlar ausencia....
kulağından tutup atma meselesini de karanfil zaten güzelce açıklamış.
süslü lafları sevmem ,lafı dolandırmam
zaten bugüne kadar oy vermedim vermem de asla
ben getirdim ben indiririm demiş adam daha ne desin aucenciaLafı dolandırmıyorum bende , konu benim hangi konuya ne tepki verdiğim değil .
Collinsin bu çıkışına tepki mi veriyoruz , haklı mı buluyoruz ?
ABD Erdoğanı indirme hakkına sahip mi ? İndirirse kim indirirse indirsin , oh indi ya denilir mi ?
Ya bunların cevabı evet olabilir zaten , lafı dolandırmaya gerek yok değil mi ?![]()
Buna hakki yok ama bu guce sahip. Oh indi diyebileceklerini sanmıyorum ya ölü oluruz oyle bir durumda ya da multeci. Normal yollardan yapmadiklari Ortadoğu'da görülüyor zaten. Buna sevinebilmek bunu istemek icin aptal olmak gerekir.Lafı dolandırmıyorum bende , konu benim hangi konuya ne tepki verdiğim değil .
Collinsin bu çıkışına tepki mi veriyoruz , haklı mı buluyoruz ?
ABD Erdoğanı indirme hakkına sahip mi ? İndirirse kim indirirse indirsin , oh indi ya denilir mi ?
Ya bunların cevabı evet olabilir zaten , lafı dolandırmaya gerek yok değil mi ?![]()
90 ına kadar yaşamaz belki, iyi düşünmek lazım...hanımlar bence en az 30 yıl daha göreceğiz bu yüzü![]()
Aus onu demiyor ki. Buna bu memlekette sevinecek insanlar var. Neye seviniyorsunuz ? diyorben getirdim ben indiririm demiş adam daha ne desin aucencia
anladım da çok vaktim yok çıkmam lazım .Aus onu demiyor ki. Buna bu memlekette sevinecek insanlar var. Neye seviniyorsunuz ? diyor
Onlar getirdi dedigine katiliyorum ben de zaten. Onlar da indirebilir ama bu kabul edilebilir istenilir bir sey olamaz. Kendisine duygularimi baska bir konuda yazmistim zaten. Ama su gitsin de sonrasi tufan kafasinda olmak herkesten once bize zarar.anladım da çok vaktim yok çıkmam lazım .
senin mesajını beğenmemden zaten fikrim belli
antiparantez tüm dünyayı bizim üzerimizden dinliyorlar ,ırak ve suriyeye yapılanlar gibi alenen yapamazlar ,daha diplomatik ,daha demokratik bir görüntü vererek yaparlar .
anladın sen onu.
Buna hakki yok ama bu guce sahip. Oh indi diyebileceklerini sanmıyorum ya ölü oluruz oyle bir durumda ya da multeci. Normal yollardan yapmadiklari Ortadoğu'da görülüyor zaten. Buna sevinebilmek bunu istemek icin aptal olmak gerekir.
hanımlar bence en az 30 yıl daha göreceğiz bu yüzü![]()
Böyle bir şey olursa bu hepimiz için kötü olur. Öyle ya da böyle seçimle geldiğini düşündüğümüz bir cumhurbaşkanından bahsediyoruz. Başka devletler tarafından "kovulabilir" olması Türkiye halkının iradesinin değersizliğini gösterir.
Kendisinden pek memnun olmasam da Erdoğan'ın bu şekilde gitmesini asla istemem.
siz kadın değil misiniz?Su kadınlar siyaset konuşmasın ya
Cok itici
Ozellikle anti tayyipciler
Fanatik tayyipciler
Yazına bir ilave yapacağım, fil hafızam yardımı ileErdogan secim ile basa gelmediki. Erdogan Amerika ve Fettulah'in sayesinde basa geldi. Yani evet, basa getirenler, tekrar inderebilirler. Bunu ülkeye girerek, Erdogan'i öldürerek yapmazlar. Bir kac skandal düzenlenir, secimlerde Erdogan icin yapilan hilelikler birakilir ve tahtindan inmis olur.
Amerika ile ic ice olmak bu sonuclari dogurabilir evet.. Ve zerre kadar üzülmem öyle oldugunda. Kendi düsen aglamaz.
Agzı olup konuşan kadınlar dememe gerek görmedim anlamaycak ilkokullu yoktur diye düşünerektensiz kadın değil misiniz?
Su kadınlar siyaset konuşmasın ya
Cok itici
Ozellikle anti tayyipciler
Fanatik tayyipciler