• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan için veda vakti mi?'

hanımlar bence en az 30 yıl daha göreceğiz bu yüzü
images

Yazdığım mesajın hangi cümlesinde ''yüceleştirme'' vardı , bir daha baktım ama göremedim atlantis .
Sen bana gösterirsen memnun olurum , bu bir .

Koltuğa saygı duymama hakkınla , yapabilceklerini açıklar mısın rica etsem ? bu iki .

Saygı duymuyorum , asla oy vermem .
Saygı duymuyorum , her türlü darbe girişimini desteklerim.
Saygı duymuyorum , Obama (!) bile gelip indirse , oh derim .

Yavaş gelsin Obama derim ben .

Konu burada X ülkenin gelip senin ülkenin yöneticisine ''bana bak akıllı ol , aklını alırım , olmazsan seni oradan kovarım , patron benim ufaklık '' diyebileceği ya da diyemeyeceği .

Bende senin mesajından , adamı yüceleştirmeyin , adam kötü ; makamına saygı duymadığım için Obama gelip kulağından tutuğu gibi kapı dışına koysa umursamam dediğini anlıyorum , yanlış mı ? bu da üç.
yüceleştirdiğini anayasa mahkemesi kararına saygı duymamasına dair ufacık bir tepkin olmamasından 5 yaşındaki çocuk bile anlar ausencia....
kulağından tutup atma meselesini de karanfil zaten güzelce açıklamış.

süslü lafları sevmem ,lafı dolandırmam
zaten bugüne kadar oy vermedim vermem de asla

yüceleştirdiğini anayasa mahkemesi kararına saygı duymamasına dair ufacık bir tepkin olmamasından 5 yaşındaki çocuk bile anlar ausencia....
kulağından tutup atma meselesini de karanfil zaten güzelce açıklamış.

süslü lafları sevmem ,lafı dolandırmam
zaten bugüne kadar oy vermedim vermem de asla

Lafı dolandırmıyorum bende , konu benim hangi konuya ne tepki verdiğim değil .

Collinsin bu çıkışına tepki mi veriyoruz , haklı mı buluyoruz ?

ABD Erdoğanı indirme hakkına sahip mi ? İndirirse kim indirirse indirsin , oh indi ya denilir mi ?

Ya bunların cevabı evet olabilir zaten , lafı dolandırmaya gerek yok değil mi ? :KK66:

ABD Erdoğanı indirme hakkına sahip mi ? İndirirse kim indirirse indirsin , oh indi ya denilir mi ?

Ya bunların cevabı evet olabilir zaten , lafı dolandırmaya gerek yok değil mi ? :KK66:
ben getirdim ben indiririm demiş adam daha ne desin aucencia

Buna hakki yok ama bu guce sahip. Oh indi diyebileceklerini sanmıyorum ya ölü oluruz oyle bir durumda ya da multeci. Normal yollardan yapmadiklari Ortadoğu'da görülüyor zaten. Buna sevinebilmek bunu istemek icin aptal olmak gerekir.

Aus onu demiyor ki. Buna bu memlekette sevinecek insanlar var. Neye seviniyorsunuz ? diyor
anladım da çok vaktim yok çıkmam lazım .
senin mesajını beğenmemden zaten fikrim belli
antiparantez tüm dünyayı bizim üzerimizden dinliyorlar ,ırak ve suriyeye yapılanlar gibi alenen yapamazlar ,daha diplomatik ,daha demokratik bir görüntü vererek yaparlar .
anladın sen onu.

anladım da çok vaktim yok çıkmam lazım .
senin mesajını beğenmemden zaten fikrim belli
antiparantez tüm dünyayı bizim üzerimizden dinliyorlar ,ırak ve suriyeye yapılanlar gibi alenen yapamazlar ,daha diplomatik ,daha demokratik bir görüntü vererek yaparlar .
anladın sen onu.
Onlar getirdi dedigine katiliyorum ben de zaten. Onlar da indirebilir ama bu kabul edilebilir istenilir bir sey olamaz. Kendisine duygularimi baska bir konuda yazmistim zaten. Ama su gitsin de sonrasi tufan kafasinda olmak herkesten once bize zarar.

Anladim ben seni

Buna hakki yok ama bu guce sahip. Oh indi diyebileceklerini sanmıyorum ya ölü oluruz oyle bir durumda ya da multeci. Normal yollardan yapmadiklari Ortadoğu'da görülüyor zaten. Buna sevinebilmek bunu istemek icin aptal olmak gerekir.

Bolca amin diyenler neye amin diyor o zaman karanfil ?

Fazlaca iyimsersin bence , evet bir dolu insan var , biri ; kim olursa olsun müdahale etsin şu adamı başımızdan indirsin , gerisi hiç önemli değil diyen . Aptallık mı değil mi bilemem ben :KK51:

hanımlar bence en az 30 yıl daha göreceğiz bu yüzü
images

Robert_Mugabe,_12th_AU_Summit,_090202-N-0506A-417.jpg

Zimbabwe Cumhurbaşkanı 92 yaşında :rolleyes: Pekte dinç gözüküyor :KK17::KK17:

Neyse , ben fosilleşmiş siyasetçi sevmem , herkes sahneden çekilmesi gereken yaşı bilmeli .

Belki 30 sene sonra yaşarsa tabii , ombudsman falan olur Erdoğan :KK51:

En son amerika Irak'a 'demokrasi' goturdugunde halk sevincle Saddam'ın heykelini yikmisti... ee sonra ne oldu? Amerika Saddam'ı aratmadi onlara.. Hatta daha beterini yapti

Amerika zaten bizim ülkemize demokrasiyi getireli çok oldu.
O yüzden Güneydoğu'dan kuzeybatıya kadar her yer savaş alanı.
3. Havaalanımız, marmarayımız yanı sıra her ay yüzlerce terör kurbanımız var.
Bunlar kimine sadece günlük haber gibi gelse de gittikçe büyüyen bir çığ üstümüze üstümüze gelmekte.
Son 1-2 rötüş var, sonrası ciddi bir iç savaş.
İster inanın, ister inanmayın.

Yahu adam ypg terör örgüt degildir diyo agzia siz hala insallah masallah
Gözünuz dönmüş
Iside silah satan evet olabiliriz
Amerika belgelenmis silah satışları da var mısır tunus ırak suriye
Rusya ypg te silah veriyor putine atar yapabilir mi hey yavrum hey.
Neyin kafası
Siyaset bu kimi. Neyi cıkarı varsa

Su kadınlar siyaset konuşmasın ya
Cok itici
Ozellikle anti tayyipciler
Fanatik tayyipciler

Böyle bir şey olursa bu hepimiz için kötü olur. Öyle ya da böyle seçimle geldiğini düşündüğümüz bir cumhurbaşkanından bahsediyoruz. Başka devletler tarafından "kovulabilir" olması Türkiye halkının iradesinin değersizliğini gösterir.

Kendisinden pek memnun olmasam da Erdoğan'ın bu şekilde gitmesini asla istemem.

Erdogan secim ile basa gelmediki. Erdogan Amerika ve Fettulah'in sayesinde basa geldi. Yani evet, basa getirenler, tekrar inderebilirler. Bunu ülkeye girerek, Erdogan'i öldürerek yapmazlar. Bir kac skandal düzenlenir, secimlerde Erdogan icin yapilan hilelikler birakilir ve tahtindan inmis olur.

Amerika ile ic ice olmak bu sonuclari dogurabilir evet.. Ve zerre kadar üzülmem öyle oldugunda. Kendi düsen aglamaz.

Erdogan secim ile basa gelmediki. Erdogan Amerika ve Fettulah'in sayesinde basa geldi. Yani evet, basa getirenler, tekrar inderebilirler. Bunu ülkeye girerek, Erdogan'i öldürerek yapmazlar. Bir kac skandal düzenlenir, secimlerde Erdogan icin yapilan hilelikler birakilir ve tahtindan inmis olur.

Amerika ile ic ice olmak bu sonuclari dogurabilir evet.. Ve zerre kadar üzülmem öyle oldugunda. Kendi düsen aglamaz.
Yazına bir ilave yapacağım, fil hafızam yardımı ile :KK53:
Erdoğan 2010 da yapılan Cumhur başkanını halk mı seçmeli referandumunda Okyanus ötesine teşekkür etmişti..
Yani bu bir takım desteklere işaret ediyor..

Back