shot, yorumun tam da konuyu açma sebebime yönelik. Bende çok merak ediyorum bakalım bu sözlere ne diyecekler.Reisin çocuk istemeyen kadın seçmenlerini ilgilendiren bir laf. Kendisini lider olarak benimseyen ve çocuk istemeyen kadınlara "yarım kadın" diyor zira.
Pek bir şey diyeceklerini sanmam.shot, yorumun tam da konuyu açma sebebime yönelik. Bende çok merak ediyorum bakalım bu sözlere ne diyecekler.
Pek bir şey diyeceklerini sanmam.
Açıkçası Erdoğan'ın bu hakaretemiz laflarını hiç üstüme alınmıyorum, kendi seçmen kitlesini oluşturan kadınların "bir dakika ya, bana yarım kadın demiş? Kadınlığımıza laf etmiş?" demesi gerekiyor. Onlar da demediğine göre problem yok.
Siz gerçekten burada bu lafları eleştireceklerini mi düşünüyorsunuz? :) En fazla, bak en fazla, bir-iki kişiden "talihsiz açıklamalar olmuş" ile başlayıp "ama" ile devam eden yorum gelir o kadar.
Dediğiniz gibi sorgulamalarını, şu sözleri bir mantık süzgeçlerinden geçirmelerini beklemem ütopik kaçtı galiba. :) Şu cümleleri okuyunca ne hissediyorlar onu merak ettim asıl. Mesela hiç mi aşağılanmış hissetmiyor bu kadınlar.Pek bir şey diyeceklerini sanmam.
Açıkçası Erdoğan'ın bu hakaretemiz laflarını hiç üstüme alınmıyorum, kendi seçmen kitlesini oluşturan kadınların "bir dakika ya, bana yarım kadın demiş? Kadınlığımıza laf etmiş?" demesi gerekiyor. Onlar da demediğine göre problem yok.
Siz gerçekten burada bu lafları eleştireceklerini mi düşünüyorsunuz? :) En fazla, bak en fazla, bir-iki kişiden "talihsiz açıklamalar olmuş" ile başlayıp "ama" ile devam eden yorum gelir o kadar.
Yarım ne demek , tam nasıl olunuyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?