- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.573
- 598
5 çocuk yapınca tam anne mi olunuyomuş , benim iki tane ben yarım mıyım o zamanKayıtsız şartsız biat edip, bakamayacağın beş tanr çocuğu doğurarak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 çocuk yapınca tam anne mi olunuyomuş , benim iki tane ben yarım mıyım o zamanKayıtsız şartsız biat edip, bakamayacağın beş tanr çocuğu doğurarak.
Bende hiç yok, hatta evli bile değilim. O halde ben çeyrek bile yokum, hatta yokum ben?5 çocuk yapınca tam anne mi olunuyomuş , benim iki tane ben yarım mıyım o zaman
5 çocuk yapınca tam anne mi olunuyomuş , benim iki tane ben yarım mıyım o zaman
Bende hiç yok, hatta evli bile değilim. O halde ben çeyrek bile yokum, hatta yokum ben?
Yarım ne demek , tam nasıl olunuyo ?
Amaç gündem değiştirmek bir cumhurbaşkanı bunca önemli mevzu varken ne diye bunlarla uğraşırKendi kızları, gelinleri hatta kendi karısı da yarım kadın oluyor o vakit...
Millete verir talkımı, kendi yutar salkımı.
Amaç gündem değiştirmek bir cumhurbaşkanı bunca önemli mevzu varken ne diye bunlarla uğraşır
İnsani değerler baz alınır ise ne kadar insan ne kadar yarım insan yada ne kadarı insan değil toplumun ve kendisi onu tartışmaya açsın
gene semeri kadına yüklemek istiyorlar toplum namus kavramı kadın aile kavramı kadın iş yükü kadın çocuk neslin devamı kadın bu kadar yükün altında üstelik birde yarım
Bu ülkenin şehitlere ihtiyacı var ve şehit aileleri gurur duyun bu herkese nasip olmaz demişti karı-kocaDoğru diyorsunuz, e amacına da ulaşıyor. O tam kadın dediği anaların kıymetini bilsin değer versin madem de, her gün ama her gün kuzularının acı haberlerini aldırtmasın onlara. Vatan sağolsun evet ama evlatlar da sağ kalsın artık, üç çocuk, beş çocuk ama niye, hiç yoluna ölsün diye mi?
Türkiyenin tek gündemi var o da terör, terörü bu kadar basit sansasyonlarla perdelemeye çalışırken hiç mi vicdanları sızlamıyor anlamıyorum ki... Niye ana olmak istiyim ben ya niye? Çocuğum kendinden önceki üç nesil gibi bu ülkedeki çeşitli terörlere kurban gitsin diye mi?
Ilginc olan tek bir akpli'nin bu konuda yorum yazmamasi. Sanirim bu sefer kilif uyduramadilar..![]()
Amanin hanimis talihsiz aciklamasi bizim baskanimiz.Oy oy kiyamam neler de cikarmis agzindan talihsiz talihsiz.Oyle demek istememistir ablasi o.Deme oyle bi daha kaka o pis ee eee hic yakisiyo mu agzina :)