Evinin kadının, çocuklarının annesi olarak zaten çok önemli bir işi üstlenen kadınlar, artık iş hayatında da daha fazla yer almaya başladı. Kadının iş hayatındaki konumu onun anneliğini asla geriye atmamalıdır.
diyor ben bunu anladim.
cocukta yapin kariyerde diyor.ama kariyer yapcam caliscam diye cocuk yapmamazlik yapmayin diyor.bi neslin devami icin cocuk nufusu da onemli degilmi..diyor..hali vakti yerinde olupta saglik sorunu olmayan keyfi cocuk yapmayanlar bigun kendini eksik hissedebilir..siz cocugu olmayanlar yarimmi diyorsunuz.Allahin kararindan hesab sorulmaz.onlar istisna..nufus azaliyor yaslaniyor bilmem kac yil sonra nufus iyice azalacak adamlar arastirmalar calismalar yapiliyor bu konuda.ee bi cbasbakani olarak bunu soylemiycek de kim soyluycek.cbaskanligini napayim ben onun o zaman.gecenlerde bi avrupa basbakanida cagri yapti bu konuda..ha once terorden evlatlarimizi sehit vermiyelim onun onune gecelim.erdoganci falan oldugumdan degil ulkenin gelecegini de bi vatandas olarak dusunuyorum.tabi cocuk bakmak buyutmek kolay degil herkesin kendi verecegi karar.