Erdoğan: Anneliği reddeden, evini çevirmeyen kadın yarımdır

Kimseyi ilgilendirmez benim nasıl kadın olduğum açıkçası yaşadığımı ben biliyorum...
Hem çocuk doğur , hem çalış hem herşeye yetiş oldu...

Benim oğlumla kızımın arası da 14 yaş.Senelerce 2.çocuğu neden yapmadığıma dair psikolojik şiddete ben de uğradım ne yazık ki.Devlet maddi yardım da yapsa her şey maddiyatla bitmiyor ki.Çocuk büyüyene kadar insanın ömrü tükeniyor,herbirinin ayrı bir sorunu oluyor.Bebekken ayrı,büyüyünce ayrı.Onlara yetebilmek ,mutlu edebilmek te büyük mesuliyet.

Burada hep vurguladım, çocukları manen doyuma ulaştırmak maddi imkanlardan da önemli diye.
Anneninde çocuklarına yetebilmesi için psikolojisinin iyi olması gerekiyor.
Herbirinin ayrı sorunu olmaz mı hiç? Elbette olacak, ki her mesleğin emekliliği var ama anneliğin yok işte, mezarda emeklilik diyorum ben, küçükken hastalıkları, biraz büyüyünce okul, arkadaş sorunları, gelişip ergen olunca ergenlik sıkıntıları, gelinlik damatlık çağa gelse ele karışma sıkıntıları, evlenseler yine bitmeyecek.

Hele bu zamanda iyi ahlaklı, eğitimli, kendini geliştirmiş bir çocuk yetiştirmek o kadar zor ki, sen çocuğuna karakterli, dürüst, ahlaklı olmayı öğretmeye çalışırken tek bir yanlış arkadaş seçimiyle bile zor anlar yaşanabiliyor, gezmeye göndersen eve dönene kadar yürek çarpıntısı, zor iş vesselam, öyle rahat rahat konuşmak kolay.

3 çocuk yapın deyip parasını kendi ödediği zaman 2 tüp bebek tedavisi yapan 1 cocugu olana asla tekrar tup bebek tedavısı yapmayan devlet sen degılmısın. sen degılmısın yarım gun calısma yasasını sadece devlet memurlarına cıkaran. memurun cocugu 1.5 sene emsin ozel sektor 1 sene emzırme hakkı ver. biz geleceğimizden endişeliyiz ülkemizin hali 3 cocuk yapmayı göze aldırmıyor. bende isterim mini mini bebelerim olsun mutlu mesut yaşayayım gecenlerde bi haber gördüm ingilterede 11 cocugu olan bı kadın cocuk yardımıyla yasıyor ve hıc calısmıyormus . sende ver. ay adamın kadınlarla cok derdı var ne diyim

bide ben bu konuyu nasıl görmemişim.hayret ne ilginçki Bacım bende aynı senin anladığından anladım..ve gene doğru demiş.

Evet artık hak verdim. Yarım diye diye kendi cinsini yarım yapan kadınlar oldukça adam çıkmış yarım demiş ne olacak ki ? Haklı yani. Tek itirazım var. Yarımdır yarımdır diyenlerin, yani kendilerine insan muamelesi yapılmayanların oylarıda rica ediyorum yarım olsun. Zira yarımla tamın oyuda denk olmamalı öyle değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…