How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erdekte eşyalı kiralık ev acil

Düşündük cevabını da bulduk. Geçen sene 5 yıldızlı otel ayarlamışlar. Çoluk çocuk hem tatil hem iş yapan insanlarla konuştuk. İnanın sandığınız kadar boşvermişlik içinde girmedik bu işe aklınızın alamayacağı kadar düşünüp araştırdık :) bizdeki şanssızlık diyelim
2 ay çoluk çocuk Erdek te 5 yıldızlı otelde beleşe kalmışlar he mi? Tek kişilik görev için hem de?

işte buna kızarım
ciddimisiniz siz
5 yıldızlı otelde ve maaile aylarca tatil
eşiniz memur hani biz oraya yatmaya gitmiyoruz iş de var dediniz yaa
siz bildiğiniz tatile gidiyorsunuz şuan emin oldum.
vay devletim vay
paralar nere gidiyor belli
alalen yazmanız çok daha ilginç

Yahu ben mi diyorum otel tutun ! Devlet ayarlamış ailenizle birlikte gelin demiş Allah aşkına kim gitmez! Tamam ya buradaki herkes çok dürüst çok doğru ben yanlışım

işte buna kızarım
ciddimisiniz siz
5 yıldızlı otelde ve maaile aylarca tatil
eşiniz memur hani biz oraya yatmaya gitmiyoruz iş de var dediniz yaa
siz bildiğiniz tatile gidiyorsunuz şuan emin oldum.
vay devletim vay
paralar nere gidiyor belli
alalen yazmanız çok daha ilginç
Çok afedersiniz ama gerçekten oha! diyorum ben de....tek bir kadrolu personel ataması ve tek bir maaşla halletmek varken hem maaş ödeyip hem de 5 kişilik ailenin 5 yıldızlı otelde 2 aylık masrafını karşılamak nerden baksan vergi ziyanı....daha ağır şeyler de geliyor dilime ama hadi şimdi...

2 ay çoluk çocuk Erdek te 5 yıldızlı otelde beleşe kalmışlar he mi? Tek kişilik görev için hem de?
Elbette tek kişi değil en az 50 kişi ama 50sinin de herşeyi karşılanmış dış görevlerde personelin masrafları karşılanır aile zorunlu değildir evet ama benim de derdim sandığınız gibi bedava tatil değil ancak bir kurumla anlaşma yapılıp uygun fiyata tutulabilirdi. Resmen anlaşılmıyorum

Yahu ben mi diyorum otel tutun ! Devlet ayarlamış ailenizle birlikte gelin demiş Allah aşkına kim gitmez! Tamam ya buradaki herkes çok dürüst çok doğru ben yanlışım
bence olmuyorsa Allahın sevdiği kuluymuşsunuz
kul hakkı bu
hangi kurum/bakanlık bu elimizden geleni yapak bizde o tarafa geçek
bende kamuda çalıştım hiç duymadım
evet müteahhitler götürürdü 2-3 günlük otel ve yol ve parasını karşılardı ama müteahhit yapardı bunu
hı devletinde karşıladığı durum oluyor ama 5 yıldızlı otel ve maalie aylarca tatili ilkkez duydum

bence olmuyorsa Allahın sevdiği kuluymuşsunuz
kul hakkı bu
hangi kurum/bakanlık bu elimizden geleni yapak bizde o tarafa geçek
bende kamuda çalıştım hiç duymadım
evet müteahhitler götürürdü 2-3 günlük otel ve yol ve parasını karşılardı ama müteahhit yapardı bunu
hı devletinde karşıladığı durum oluyor ama 5 yıldızlı otel ve maalie aylarca tatili ilkkez duydum
Sizlerin anlamadığı şu ki sadece personelin masrafı karşılanıyor ailesi içinse fiyatta anlaşma yapılır 100se 60a anlaşılır mesela örnek verdim sadece. Ama değil aile personelin bile ayarlanması diyorum ben nerelere geldi konu

Çok afedersiniz ama gerçekten oha! diyorum ben de....tek bir kadrolu personel ataması ve tek bir maaşla halletmek varken hem maaş ödeyip hem de 5 kişilik ailenin 5 yıldızlı otelde 2 aylık masrafını karşılamak nerden baksan vergi ziyanı....daha ağır şeyler de geliyor dilime ama hadi şimdi...
Devlet memuru değilim o yüzden bilmiyorum ama bu dedikleriniz cidden icime oturdu devlet nasıl oluyorda 5 yıldızlı otelde tatil veriyor 5 kişilik hem de bundan bütün memurlar yararlanabiliyor mu? Yoksa bazı torpilliler mi😶

Elbette tek kişi değil en az 50 kişi ama 50sinin de herşeyi karşılanmış dış görevlerde personelin masrafları karşılanır aile zorunlu değildir evet ama benim de derdim sandığınız gibi bedava tatil değil ancak bir kurumla anlaşma yapılıp uygun fiyata tutulabilirdi. Resmen anlaşılmıyorum
Tek kişi derken her memur + ailesi ile demediniz mi biraz önce... 50 memur + 50 aile demek... nerden baksan 50 kişilik göreve 50 maaş + 300 kişilik tatil masrafı+ 50 yolluk+ 50 harcırah= vay benim devletime

Sizlerin anlamadığı şu ki sadece personelin masrafı karşılanıyor ailesi içinse fiyatta anlaşma yapılır 100se 60a anlaşılır mesela örnek verdim sadece. Ama değil aile personelin bile ayarlanması diyorum ben nerelere geldi konu
o zaman kendinizi ifade edemediniz
yanlış ifade ediyorsunuz
ilk böyle yazsaydınız yanlış anlaşılma olmazdı

Tek kişi derken her memur + ailesi ile demediniz mi biraz önce... 50 memur + 50 aile demek... nerden baksan 50 kişilik göreve 50 maaş + 300 kişilik tatil masrafı+ 50 yolluk+ 50 harcırah= vay benim devletime
Hayır sadece 50 memur diyorum. Aileler için fiyatta anlaşma yapılır ben kendi payıma düşeni verecektim yani zaten ama şimdi 2 kişilik masraf oldu personele de ayarlanmadığı için

Devlet memuru değilim o yüzden bilmiyorum ama bu dedikleriniz cidden icime oturdu devlet nasıl oluyorda 5 yıldızlı otelde tatil veriyor 5 kişilik hem de bundan bütün memurlar yararlanabiliyor mu? Yoksa bazı torpilliler mi😶
22 yıllık memurum, parasıyla öğretmenevine bile almıyorlar beni...
Üstelik öğretmenim...

O anlaşmalar da bedavaya yapılmıyor ama biliyorsunuz değil mi? Otel babasının hayrına yüzde altmış indirim yapmıyor size yani, gerisini kurum ödüyor...

Öğretmenlerde de yaz seminerleri oluyor ve bir kurum ile anlaşılıp öğretmen orada eğitim boyunca kalıp masrafları devlet tarafından karşılanıyor yakınları için de deminki dediğim olay geçerli. Daha bu yaz bir arkadaşım İzmir'de aynen bu şekilde günde 4 5 saat eğitim görerek tatilini de yaptı geldi hiçbir masrafı da olmadı.ki benim eşim günde 12 saat çalışıyor. Yani ortada torpillik bir durum yok siz de isterseniz yaz seminerlerine başvurabilirsiniz

Hayır sadece 50 memur diyorum. Aileler için fiyatta anlaşma yapılır ben kendi payıma düşeni verecektim yani zaten ama şimdi 2 kişilik masraf oldu personele de ayarlanmadığı için
Hayır. Siz 5 kişilik tatile 1 kişilik ödeme yapmayı planlıyordunuz ama şu anda 1 kişilik görevde eşiniz harcirahini ( geçici görev harçlığı) konaklama için kullanıp görevini yapıp geri dönecek. Olması gereken olmuş yani. Sıkıntı yok.

Öğretmenlerde de yaz seminerleri oluyor ve bir kurum ile anlaşılıp öğretmen orada eğitim boyunca kalıp masrafları devlet tarafından karşılanıyor yakınları için de deminki dediğim olay geçerli. Daha bu yaz bir arkadaşım İzmir'de aynen bu şekilde günde 4 5 saat eğitim görerek tatilini de yaptı geldi hiçbir masrafı da olmadı.ki benim eşim günde 12 saat çalışıyor. Yani ortada torpillik bir durum yok siz de isterseniz yaz seminerlerine başvurabilirsiniz
Hemen seminer adı ve hizmetçi eğitim numarasıni istiyorum sakıncası yoksa. Bı bakalım neymiş? İl MEM den sordurucam...
Arkadaşınız ailesi ile mi gitmiş, yalnız mı gitmiş nerde konaklamışlar onu da yazarsanız....

Hayır. Siz 5 kişilik tatile 1 kişilik ödeme yapmayı planlıyordunuz ama şu anda 1 kişilik görevde eşiniz harcirahini ( geçici görev harçlığı) konaklama için kullanıp görevini yapıp geri dönecek. Olması gereken olmuş yani. Sıkıntı yok
Ben o şekilde ifade ettiğimi düşünmüyorum. Belki eksik yazmışımdır peki benim hatam olsun Harcırah 62 lira konaklama için yetseydi olması gerekendi evet
Hemen seminer adı ve hizmetçi eğitim numarasıni istiyorum sakıncası yoksa. Bı bakalım neymiş?
Tabiki sakıncası yok ama ne olduğunu bilmiyorum öyle bir muhabbet arasında söylemişti. Sorarım sizin için ama yaz seminerleri olduğunu biliyorsunuzdur heralde?

Ben o şekilde ifade ettiğimi düşünmüyorum. Belki eksik yazmışımdır peki benim hatam olsun Harcırah 62 lira konaklama için yetseydi olması gerekendi evet

Tabiki sakıncası yok ama ne olduğunu bilmiyorum öyle bir muhabbet arasında söylemişti. Sorarım sizin için ama yaz seminerleri olduğunu biliyorsunuzdur heralde?
Yoo bilmiyorum. 2 yıldır zorunlu yüzyüze seminer yok.

Yoo bilmiyorum. 2 yıldır zorunlu seminer yok.
Zorunlu değil zaten o da gönüllü. Bu sene de Mersin'de Rize de İzmir'de ve hatırlayamadığım bir iki şehirde vardı. Ben de öğretmenim ve bu seminerler gönüllülük esasıyla her sene yapılır. Geçen yıl yapıldı mı bilmiyorum gerçi ama normalde her sene yapılır

Zorunlu değil zaten o da gönüllü. Bu sene de Mersin'de Rize de İzmir'de ve hatırlayamadığım bir iki şehirde vardı. Ben de öğretmenim ve bu seminerler gönüllülük esasıyla her sene yapılır. Geçen yıl yapıldı mı bilmiyorum gerçi ama normalde her sene yapılır
O dediğiniz hizmetiçi eğitim. Ve evet gönüllülük esasına göre yapılır, bazen zorunlu da çıkıyor, yeni değil yıllardır yapılıyor ama ben hiç maaile kurumda tatile gidebileni veya gönüllü gidip de her seferinde tatil beldesinde 5 yıldızlı otelde bedava konaklayani görmedim. Hele aileyle konaklama içerikli geçici gönüllü görev resmi yazısı diye bişey hiç görmedim, duymadım....

Son düzenleme:
Back