How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erdekte eşyalı kiralık ev acil

Zorunlu geçici görev değilmiş ki, gönüllü olmuşlar, gönüllü alınan görevlerde çok zorlamaz imkanlarını devlet kurumları, varsa gösterir bir yer ama yoksa gönüllü giden kendi halletmek zorunda, çünkü adı üstünde gönüllü...
Biz gönüllü olduk evet. Ama orada 10 kişi var zorunlu gönderilen. Hadi biz kendi başımızı yaktık diyelim ya ötekiler?

Biz gönüllü olduk evet. Ama orada 10 kişi var zorunlu gönderilen. Hadi biz kendi başımızı yaktık diyelim ya ötekiler?
Size ne ki , onlar düşünsün. Siz de hem tatil yaparız demeden önce gönüllü olmadan önce düşünseydiniz her ihtimali . Yer ayarlanmazsa yazlık yerlerde ev bulamamayı öngörmek için müneccim olmaya gerek yok sanki.

Size ne ki , onlar düşünsün. Siz de hem tatil yaparız demeden önce gönüllü olmadan önce düşünseydiniz her ihtimali . Yer ayarlanmazsa yazlık yerlerde ev bulamamayı öngörmek için müneccim olmaya gerek yok sanki.
Dimi ya resmi yazıya güvenmek ile hata ettik haklısınız:)

Burada yazılan bütün ihtimalleri biz de düşündük kızlar yani öğretmenevi, polisevi, apart, kurum ile görüşme vs. Çaresiz kalınca farklı bir fikir ihtiyacından yazdım buradan da çıkmadı anlaşılan. Teşekkür ederim cevaplarınız için
Milleti azarlar tarzda konuşmuşsunuz hoş değil
kimse siz devlet görevi adı altında "tatile" gittiğiniz yerde nerdeyse beleşe tatil yapmanız için yer ayarlayamaz burda
hani derler ya evdeki hesap çarşıya uymaz uymadı sizinde
birde öğrenci yazın gidiyorsa biz öğrenciye para verelim daha fazla verelim öğrenci kar etsin gibi sanki iyi niyetliymişsiniz gibi lanse ediyorsunuz
kiracı adı üstünde
kiracı kendi tekrar kiralayamaz yasal suçtur
ev konusunda yardımcı olamadık bari bu konuda bilginiz olsun burdan

Yahu ne kadar acımasızsınız. Kafamıza göre bir iş yapmadım elimizde resmi yazı var resmi yazıda da ailenizle birlikte konaklamanız karşılanacaktır yazıyor. Bir akıllı siz değilsiniz yani tabiki de okuyup araştırıp girdik bu işe. Yani ben çaresizliğin içinden çare arıyorum bu ayıp ama resmi yazıya uyulmayıp bir tek ben değil onca kişinin mağdur edilmesi bizim akılsızlığımız öyle mi? Konu hoşunuza gitmediyse cevap yazmaya bilirsiniz. Biz de oraya babamızın işini yapmaya gitmiyoruz sonuçta bu kadar acımasız cevaplar şok edici her şekilde mağduriyet yaşıyoruz bir de şu "doğrucu" cevaplarınız!! Sanki hayatta herşeyi doğru yapıyor gibi .. alternatif bir çözüm öneriniz yoksa daha fazla can sıkmayın lütfen!
Ahajabcxz hangi devlet kurumu bilmiyorum ama kıyı kesimlerde zaten hemen hemen hepsi aynı durumda... yazlık yerlerde memurlar gecinemeyip toplu halde tayin istedikleri icin ellerinde iş görecek eleman kalmadı. Komşu illere resmi yazi yollayıp ailecek beleş tatile gönüllü düşenleri topluyorlar artık demek :-) oltaya siz takilmissiniz bu sefer. Yapacak birşey yok, asla geri almazlar görev yazısını. Eşiniz gidip başının çaresine bakacak veya parasını verip bı ev tutup ailecek tatilinizi yapacaksınız. Bı daha da atlamayın böyle ailecek beleş tatil vadeden görev yazılarına lütfen...

Milleti azarlar tarzda konuşmuşsunuz hoş değil
kimse siz devlet görevi adı altında "tatile" gittiğiniz yerde nerdeyse beleşe tatil yapmanız için yer ayarlayamaz burda
hani derler ya evdeki hesap çarşıya uymaz uymadı sizinde
birde öğrenci yazın gidiyorsa biz öğrenciye para verelim daha fazla verelim öğrenci kar etsin gibi sanki iyi niyetliymişsiniz gibi lanse ediyorsunuz
kiracı adı üstünde
kiracı kendi tekrar kiralayamaz yasal suçtur
ev konusunda yardımcı olamadık bari bu konuda bilginiz olsun burdan
Yo alıntı yaptığınız mesajımı tekrar tekrar okudum azarlama yok içinde. Ha daha sonra gelen aşağılayıcı yorumlara sinirlenip yazdım bişeyler evet. Ama sanki herkes doğru bir ben yanlışmışım gibi konu saptırılıyor. Ben siteyi kullanmayı da çok bilmiyorum konuyu yorumlara kapatabiliyor muyuz bu konuda da bilgi verir misiniz?

Acımasızlıkla ne alakası var düşündüğünüz şeyde gayet Acımasız, yasaları ve kanunu yok sayıp görev adı altında bedava tatil kovalamaniz güya öğrenci düşünüp ev sahibini yok saymanız çok doğru evet en doğru sizsiniz

Çözüm yazdık bu mevsimde civar köylere veya diğer ilçelere bakacak başka çaresi yok

Yo alıntı yaptığınız mesajımı tekrar tekrar okudum azarlama yok içinde. Ha daha sonra gelen aşağılayıcı yorumlara sinirlenip yazdım bişeyler evet. Ama sanki herkes doğru bir ben yanlışmışım gibi konu saptırılıyor. Ben siteyi kullanmayı da çok bilmiyorum konuyu yorumlara kapatabiliyor muyuz bu konuda da bilgi verir misiniz?
genel tavrınıza istinaden yazdım zaten
evet yönetici arkadaşlardan yardım isterseniz kapatırlar
Mune hanım, Kazen bey

Of kadın kaç kez ayarlanması gerekiyordu belgede öyle yazıyordu demiş. Yok iyi araştırsaydınız yok bilmem ne diyorsunuz.

Erdek’te 20 binden daha ucuza daire var ama siz bedavadan biraz pahalı istiyorsunuz sanırım öğrenci evi falan dediğinize göre. Geçiciyse 1+0 ya da 1+1 de bakabilirsiniz.

Of kadın kaç kez ayarlanması gerekiyordu belgede öyle yazıyordu demiş. Yok iyi araştırsaydınız yok bilmem ne diyorsunuz.
Ah şükürler olsun gerçekten! Ben resmi yazıyı okuyup araştırıp bu işe girmeme rağmen benim burda yazdığım "ama resmi yazı" ifademi okumuyor sanırım kimse, bir de hayat dersi veriliyor🤦

Belgeyi yazıp ailecek tatil vadedenden hesap soracak o zaman....buraya yazdiysa biz de yol gosterdik, yasadışı kiralamayla ilgili uyardık. Evet sonuç itibariyle biraz arastirsa bu duruma dusmezdi. Bizim devlet ne zamandan beri tek kişilik göreve 2 ay 5 yıldızlı otelde 5 kişilik yaz tatili ismarlar oldu diye dusunseler yeterdi zaten....

Son düzenleme:
Düşündük cevabını da bulduk. Geçen sene 5 yıldızlı otel ayarlamışlar. Çoluk çocuk hem tatil hem iş yapan insanlarla konuştuk. İnanın sandığınız kadar boşvermişlik içinde girmedik bu işe aklınızın alamayacağı kadar düşünüp araştırdık :) bizdeki şanssızlık diyelim

Ah şükürler olsun gerçekten! Ben resmi yazıyı okuyup araştırıp bu işe girmeme rağmen benim burda yazdığım "ama resmi yazı" ifademi okumuyor sanırım kimse, bir de hayat dersi veriliyor🤦
Arkadaşım devlet dilini bilmeden resmi yazı okunmaz. Gönüllü görev nedir? Koşulları nelerdir? Resmi yazıda geçen yer ayarlanır ın anlamı nedir? Bilmeden atlayan sizsiniz...Bu arada diyanettesiniz değil mi?

Arkadaşım devlet dilini bilmeden resmi yazı okunmaz. Gönüllü görev nedir? Koşulları nelerdir? Resmi yazıda yer ayarlanır ın anlamı nedir? Bilmeden atlayan sizsiniz...Bu arada diyanettesiniz değil mi?
Hayır alakamız yok diyanet ile. Burada paylaşmak isterdim o yazıyı okuyup anlama kabiliyetimiz var çok şükür ki belli yerlere de gelebildik :)

Düşündük cevabını da bulduk. Geçen sene 5 yıldızlı otel ayarlamışlar. Çoluk çocuk hem tatil hem iş yapan insanlarla konuştuk. İnanın sandığınız kadar boşvermişlik içinde girmedik bu işe aklınızın alamayacağı kadar düşünüp araştırdık :) bizdeki şanssızlık diyelim
işte buna kızarım
ciddimisiniz siz
5 yıldızlı otelde ve maaile aylarca tatil
eşiniz memur hani biz oraya yatmaya gitmiyoruz iş de var dediniz yaa
siz bildiğiniz tatile gidiyorsunuz şuan emin oldum.
vay devletim vay
paralar nere gidiyor belli
alalen yazmanız çok daha ilginç

Back