How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erdekte eşyalı kiralık ev acil

Olur mu öyle şey kiralık ev ne hakla kiraya verilir komşular görmeyecek mi?
Ev sahibi anında şikayet eder suçlu duruma düşersiniz
Ülke yanıyor hiç mi duymadınız bazı illere gitmemek için istifa edenler var
Civar ilçeler yada köyler değerlendirilebilir şu şartlarda alternatif zor
Zaten ev sahipleri daha finaller bitmeden çocukları sepetleyip , mayıstan itibaren tatilcilere ya günlük ya aylık ya sezonluk 3-4 ay işletmeye başlıyorlar evleri. Ekime kadar öyle, kimse evini sezonda boş bırakmıyor. Niye bıraksın ki?

erdek'te meslek yükseokulu filan var mı?

yüksekokul yoksa zaten öğrenci evi yoktur..
varsa da oranın ev sahipleri 15 haziranda boşaltacaksın 15 eylülde gireceksin diye veriyordur çünkü yazın 3 ayda kışın 9 ayda kazandığından 3 kat fazla kazanır.
yazlık yerlerde kimse yazın evini boş bırakmaz kimse onu kiracanını keyfine de bırakmaz...gerekirse kışın boş bırakır evi...
Öğrencinin kendi eşyalarıysa ev sahibinin bunu demeye hakkı olmaz ki ama bilmiyorum tatil yerlerindeki sistem nasıl sadece mantıksızlığın içinden mantık bulmaya çalışıyoruz biz de ne yapalım

Bizim yıllardır kiraladığımız daire 300 TL şuan.
Bayramda 500 TL olacak günlüğü.
Aylık kiralamalarda daha uyguna veriyorlar evleri.
Şuan tam mevsimi daha dün oradaki komşularla konuştum mevsim başladı,işler açıldı dediler.
Size tavsiyem denize yakın yerlere bakmayın Kurbağalı tarafına bakın oralarda aylık kira 3 binden başlıyor şuan.

Öğrencinin kendi eşyalarıysa ev sahibinin bunu demeye hakkı olmaz ki ama bilmiyorum tatil yerlerindeki sistem nasıl sadece mantıksızlığın içinden mantık bulmaya çalışıyoruz biz de ne yapalım
Ev sahibi izin vermedikçe (ki niye versin??) öğrencinin evini başkasına kiralama izni de olmaz.

Kiracilar evlerini kiraya veremez ki kanunen suç bütün şehirlerde aynı kural geçerli.

Pansiyon,yurt,öğretmenevi tarzi yerlere bakacak eşiniz yada kurumu ile konuşsun.

Olur mu öyle?
Öğrenci, eşyaları mı kiralıyor yani?
Evden evin sahibi sorumludur.

Burada yazılan bütün ihtimalleri biz de düşündük kızlar yani öğretmenevi, polisevi, apart, kurum ile görüşme vs. Çaresiz kalınca farklı bir fikir ihtiyacından yazdım buradan da çıkmadı anlaşılan. Teşekkür ederim cevaplarınız için

Evet öyle düşündük zaten tatile gitmeyi düşünüyorduk uzun soluklu bir tatil olur dedik. Ama zorunlu olarak gönderilenler de var. Çoluk çocuk gitmişler o resmi yazıya istinaden rezil durumdalar. Dedim belki bir öğrencinin evi vardır yazları kirayı ödemede zorlanıyordur hem kirası ödenir hem üstüne ekler kendi kârını yapar ama bulamicaz sanırım. Şahsen ben öğrenci olsam öyle yapardım gayet mantıklı geliyor
İyi de öğrenci neden üstüne ekleyip ödesin ki. Bahsettiğiniz fiyatlardaysa öğrenci de saf değilse aynı fiyatlardan kiralar.
Amaann size birisinin sırf buradan yaşınız diye uygun fiyatlı ev vereceğini neden düşündünüz anlamadım...
Keşke daha önce bu konuyu arastirsaydiniz. Biz geçen yıl 3 geceliğine bir ev kiralamistik Erdek te ve 1500 lira vermiştik.

Zaten ev sahipleri daha finaller bitmeden çocukları sepetleyip , mayıstan itibaren tatilcilere ya günlük ya aylık ya sezonluk 3-4 ay işletmeye başlıyorlar evleri. Ekime kadar öyle, kimse evini sezonda boş bırakmıyor. Niye bıraksın ki?

Şaka gibi konu
Mülk sahibini yok sayıp daha uygun fiyata kiracidan ev kiralayabilecegini düşünmek

20bin sezonluk daire fiyatıdır. Yakındaki köylere (Turanlar vs) bakın. 2 hafta önce sezonluk 12bine müstakil evler vardı köylerde. Veya bandırma ya bakmanız gerek. Sizin düşündüğünüz şartlarda ev bulmanız imkansız sezonda. Veya minik pansiyonlarla görüşün. Uygun fiyata anlaşabilrsiniz uzun süreli olacağı için. Günlüğü kişi başı 100-150 TL bandında olan pansiyonlar çokça var Erdek te. Ama bedava tatil planınız yalan olur orası kesin. Kafanıza göre, araştırmadan şöyle yaparız böyle yaparız diye düşünmüşsünüz ama akılsız başın cezasını cebiniz çekecek maalesef.

Kurumunuz ayarlamıyor mu geçici görevlerde?
Benim bildiğim iş yeri ayarlar .
Zorunlu geçici görev değilmiş ki, gönüllü olmuşlar, gönüllü alınan görevlerde çok zorlamaz imkanlarını devlet kurumları, varsa gösterir bir yer ama yoksa gönüllü giden kendi halletmek zorunda, çünkü adı üstünde gönüllü...

Yahu ne kadar acımasızsınız. Kafamıza göre bir iş yapmadım elimizde resmi yazı var resmi yazıda da ailenizle birlikte konaklamanız karşılanacaktır yazıyor. Bir akıllı siz değilsiniz yani tabiki de okuyup araştırıp girdik bu işe. Yani ben çaresizliğin içinden çare arıyorum bu ayıp ama resmi yazıya uyulmayıp bir tek ben değil onca kişinin mağdur edilmesi bizim akılsızlığımız öyle mi? Konu hoşunuza gitmediyse cevap yazmaya bilirsiniz. Biz de oraya babamızın işini yapmaya gitmiyoruz sonuçta bu kadar acımasız cevaplar şok edici her şekilde mağduriyet yaşıyoruz bir de şu "doğrucu" cevaplarınız!! Sanki hayatta herşeyi doğru yapıyor gibi .. alternatif bir çözüm öneriniz yoksa daha fazla can sıkmayın lütfen!

Zorunlu geçici görev değilmiş ki, gönüllü olmuşlar, gönüllü alınan görevlerde çok zorlamaz imkanlarını devlet kurumları, varsa gösterir bir yer ama yoksa gönüllü giden kendi halletmek zorunda, çünkü adı üstünde gönüllü...
O zaman hem tatil hem iş diye düşündüler sanırım 🤦‍♀️

Back