How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erdekte eşyalı kiralık ev acil

Nsrncicek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
79
16
8
30
Eşim devlet memuru iş dolayısı ile şu an geçici görev ile Balıkesir/erdekte ve kalacak yer ayarlanması gerekirken ayarlanmadı. Ev tutmak istiyoruz ama eşyalı kiralık evler 20 binden başlıyor. Özel iş bile değil nasıl verelim o kadar parayı. 1-2 aylığına daha uyguna bulamaz mıyız acaba aranızda evi olup kiraya verebilecek olan yok mudur?

Eşim devlet memuru iş dolayısı ile şu an geçici görev ile Balıkesir/erdekte ve kalacak yer ayarlanması gerekirken ayarlanmadı. Ev tutmak istiyoruz ama eşyalı kiralık evler 20 binden başlıyor. Özel iş bile değil nasıl verelim o kadar parayı. 1-2 aylığına daha uyguna bulamaz mıyız acaba aranızda evi olup kiraya verebilecek olan yok mudur?
Bacım normalde 20000 olan evi sana burdan sordun diye 2000 e vermez kimse...yurt veya pansiyon ayarlayacaksiniz mecbur, veya yakın köylerden gidiş geliş yapacak

Emlakçılar o şekilde. Belki evi orda olup kendi tatile gidecek olan vardır o esnada kiraya verip parasını da kazanabilir

Kurumunuz ayarlamıyor mu geçici görevlerde?
Benim bildiğim iş yeri ayarlar .
Kurum ayarlamak zorunda ama ayarlamamışlar. Resmi yazıda da o şekilde yazıyordu biz de değişiklik olur diye o yazıya güvenerek başvurduk fakat şimdi bazı sebeplerden ayarlayamadıklarını söylüyorlar. Bin pişman olduk anlayacağınız

Siz galiba yazlık biyerde yazın geçici görev isteyelim, hem ailecek tatil yaparız hem yolluk ve görev ücreti alırız diye düşündünüz ama keşke önceden durumu arastirsaydiniz. Bırakın geçici görevi , yazlık yerlerde zorunlu olarak yıllardır daimi görev yapan memurlar bile barınma problemi yüzünden tayin istemeye başladı son birkaç yıldır. Siz yine şanslısınız, düzen kurmayacaksiniz, 2 ay idare edilir her şekilde. Eşiniz tek başına giderse 2 ayda minimum 20000e halledilir.( Bekar evinde oda tutmak, dyk pansiyonlarinda kalmak...vs) ama aşağısı çok zor.

Son düzenleme:
Emlakçılar o şekilde. Belki evi orda olup kendi tatile gidecek olan vardır o esnada kiraya verip parasını da kazanabilir
Öyle yapıyorlar zaten.... Aylık minimum 20000- 30000 aralığından sezonda kiraya verip o parayla da başka yerde tatile çıkıyorlar veya başka bir ihtiyaçlarını görüyorlar. Otel fiyatlarıyla kiyaslaninca yine de uygun kaldığı için o evler de kapış kapış gidiyor zaten.

Erdek yazlık bir ilçe ve şuan sezon açıldı o evlerde sezonluk yani yıllık kiraya veriliyor ki zaten bu ekonomik koşullarda fiyatta uygun aslında. Araç varsa altınızda Bandırmadan evi tutup git gel yapabilir belki eşiniz, yada apart tarzı öğrenciler için olan konaklama yerleri varsa oralara bakabilir eğerki geçici olarak orada görevli ise.

Siz galiba yazlık biyerde yazın geçici görev isteyelim, hem ailecek tatil yaparız hem yolluk ve görev ücreti alırız diye düşündünüz ama keşke önceden durumu arastirsaydiniz. Bırakın geçici görevi , yazlık yerlerde zorunlu olarak yıllardır daimi görev yapan memurlar bile barınma problemi yüzünden tayin istemeye başladı son birkaç yıldır. Siz yine şanslısınız, düzen kurmayacaksiniz, 2 ay idare edilir her şekilde. Eşiniz tek başına giderse 2 ayda minimum 20000e halledilir.( Bekar evinde oda tutmak, dyk pansiyonlarinda kalmak...vs) ama aşağısı çok zor.
Evet öyle düşündük zaten tatile gitmeyi düşünüyorduk uzun soluklu bir tatil olur dedik. Ama zorunlu olarak gönderilenler de var. Çoluk çocuk gitmişler o resmi yazıya istinaden rezil durumdalar. Dedim belki bir öğrencinin evi vardır yazları kirayı ödemede zorlanıyordur hem kirası ödenir hem üstüne ekler kendi kârını yapar ama bulamicaz sanırım. Şahsen ben öğrenci olsam öyle yapardım gayet mantıklı geliyor

Evet öyle düşündük zaten tatile gitmeyi düşünüyorduk uzun soluklu bir tatil olur dedik. Ama zorunlu olarak gönderilenler de var. Çoluk çocuk gitmişler o resmi yazıya istinaden rezil durumdalar. Dedim belki bir öğrencinin evi vardır yazları kirayı ödemede zorlanıyordur hem kirası ödenir hem üstüne ekler kendi kârını yapar ama bulamicaz sanırım. Şahsen ben öğrenci olsam öyle yapardım gayet mantıklı geliyor
Size iyi şanslar

Erdek yazlık bir ilçe ve şuan sezon açıldı o evlerde sezonluk yani yıllık kiraya veriliyor ki zaten bu ekonomik koşullarda fiyatta uygun aslında. Araç varsa altınızda Bandırmadan evi tutup git gel yapabilir belki eşiniz, yada apart tarzı öğrenciler için olan konaklama yerleri varsa oralara bakabilir eğerki geçici olarak orada görevli ise.
Bandırmaya da bakıyoruz evet en kötü ihtimal onu yapacağız artık

Olur mu öyle şey kiralık ev ne hakla kiraya verilir komşular görmeyecek mi?
Ev sahibi anında şikayet eder suçlu duruma düşersiniz
Ülke yanıyor hiç mi duymadınız bazı illere gitmemek için istifa edenler var
Civar ilçeler yada köyler değerlendirilebilir şu şartlarda alternatif zor

erdek'te meslek yükseokulu filan var mı?

yüksekokul yoksa zaten öğrenci evi yoktur..
varsa da oranın ev sahipleri 15 haziranda boşaltacaksın 15 eylülde gireceksin diye veriyordur çünkü yazın 3 ayda kışın 9 ayda kazandığından 3 kat fazla kazanır.
yazlık yerlerde kimse yazın evini boş bırakmaz kimse onu kiracanını keyfine de bırakmaz...gerekirse kışın boş bırakır evi...

Erdekte makina kimya kurumunun kampı var oraya bi sorsanıza yeme içme dahil çok uygundu fiyatları

Back