Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

banyo süresince bişiyim yoktu sonrasında sanırım dikişleri ilk görmemden kaynaklı bi korku mu oldu nedir ondan gitti tansiyon....

anneler hiç bırakmamalı yavrularını.... kaynanalar değil tabi

Estetik bulaşıcıdır ve alışkanlık yapar.

Ercan beyde bağımlılık yapıyor bilginize benden söylemesi

evet bulaşıcı. ve evet ercan bey bağımlılık yapıyor... benim sülale kocamaaaannn göğüslü hep... gelene gidene tavsiye ediyorum aşırı yoğunluk olursa bilin ki benim sülale aşşındırıyor yollarını

evet bulaşıcı. ve evet ercan bey bağımlılık yapıyor... benim sülale kocamaaaannn göğüslü hep... gelene gidene tavsiye ediyorum aşırı yoğunluk olursa bilin ki benim sülale aşşındırıyor yollarını [/QUOTE]

Dur yaa fazla yayma Mayıstan beri bekliyorum zaten.Birde yoğunluğu bekleyemem.İnşallah değerlerim normal çıkar da bir an önce olurum şu ameliyatımı stres olduum zaten depresyona girmiyim sayende.....

Dur yaa fazla yayma Mayıstan beri bekliyorum zaten.Birde yoğunluğu bekleyemem.İnşallah değerlerim normal çıkar da bir an önce olurum şu ameliyatımı stres olduum zaten depresyona girmiyim sayende.....[/QUOTE]

aaaa tabi canım bekleriz seni inşaallah normal çıkar sen de istediğin sonuca kısa zamanda ulaşırsın....

Dur yaa fazla yayma Mayıstan beri bekliyorum zaten.Birde yoğunluğu bekleyemem.İnşallah değerlerim normal çıkar da bir an önce olurum şu ameliyatımı stres olduum zaten depresyona girmiyim sayende.....

aaaa tabi canım bekleriz seni inşaallah normal çıkar sen de istediğin sonuca kısa zamanda ulaşırsın....[/QUOTE]

son 3 günüm heyecan dorukta

aaaa tabi canım bekleriz seni inşaallah normal çıkar sen de istediğin sonuca kısa zamanda ulaşırsın....

son 3 günüm heyecan dorukta[/QUOTE]

canım o bentoprağa cevabımdı ama alıntılar karışmış ben oldum ameliyatımı oh missss darısı başına. az kalmış hiçççç heyecanlanma. kolayca olur biter ve süper olur inşaallah. ben cuma günü hastanede olcam sen de o gün mü ameliyat olacaksın yoksa....

son 3 günüm heyecan dorukta

canım o bentoprağa cevabımdı ama alıntılar karışmış ben oldum ameliyatımı oh missss darısı başına. az kalmış hiçççç heyecanlanma. kolayca olur biter ve süper olur inşaallah. ben cuma günü hastanede olcam sen de o gün mü ameliyat olacaksın yoksa....[/QUOTE]

evet burası karışmış biraz ben cumartesi olacağım :) sizede cok geçmiş olsunnn

Hadi hayırlısı sayılı gün geçti işte.İki gün sonra buradasın güzel haberlerinle.Her şey çok güzel geçecek tereyağından kıl çeker gibi.Dualarım seninle.

slm,
activ'm bantı ne kadar süre ile kullanmamız gerekiyor??
sormayı unuttum.
başka kaynaklardan en az 4 ay diyor..
bilgi verirseniz sevinirim:)

slm,
sormayı unuttum.

Muna cım ben de sanırım 4-5 ay kullanmıştım.Doktora kontrol için gidenler sorsun bakalım ne diyecek ama ben 5 ay kesin kullandım.

slm,
sormayı unuttum.

Sanırım 4-5 ay kullandım.Ama daha fazlada kullanılabiliyor.Yıkanırken çıkarıp ameliyat yerini iyice kuruladıktan sonra yine aynı bantı kullanabiliyorsun .Ameliyat yerini saç kurutma makinesi ile kurutabilirsin bilgine canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…