Selam kızlar...Yavaş yavaş iyileşiyorum ama doktorun taktığı bu sütyen bana hiç rahat gelmiyor sizin nasıldı?Ercan Bey bana bu sütyene benzer sütyen alıp değişimli kullanabilirsin dedi bende aldım bir tane kendi aldığım daha rahat ama içime sinmiyor acaba doktorun ki daha mı iyidir diye.Yarın dikişlerimi aldırmaya gideceğim gidince sorarım artık.Bir de bu dikiş alma işi acıyor mu?Uçlar çok hassas çünkü...
Selam kızlar...Yavaş yavaş iyileşiyorum ama doktorun taktığı bu sütyen bana hiç rahat gelmiyor sizin nasıldı?Ercan Bey bana bu sütyene benzer sütyen alıp değişimli kullanabilirsin dedi bende aldım bir tane kendi aldığım daha rahat ama içime sinmiyor acaba doktorun ki daha mı iyidir diye.Yarın dikişlerimi aldırmaya gideceğim gidince sorarım artık.Bir de bu dikiş alma işi acıyor mu?Uçlar çok hassas çünkü...
burcu gittiğin gün bana özelden yazarsan bende sıksık gidiyorum belki aynı ana denk gelir :) özelden bir arkadaşla yazıyoruz mesela onunla denk gelmişiz hastanede ama tanımadığımız için bilemedik belki seninlede karşılaşmışızdır
ameliyat sonrası takılan sütyenler var yada sporcu sütyeni onlara bak istersen meltem , ben doktorun taktığını hep kullandımdikişler alınırken acı yok ama ben sıkıntı yapmıştım kendime bugün beste,lina ve nlglpd hastanede buluşacaklar kaçırmışsın günü
selam meltemcım :)) ıyılesmene sewındım.ben p.tesı aldırdım dıkıslerımı hıv acımadı anlamıosun bıle tık tık ıplerı kesıo cekıo ben ızledım ızlemesı bıle zewklı :)) hatta bı ara ercan bey ben kesım sen cek dedıde cesarey edemedım yanı anla okadar keyıflı:)) sutyene gelınce bende bı sıkıntı olmadı zaten lıkralı penye bı sutyen neresı sıktıkı acaba senı?? ben sımdılık cok rahatım bunla.sonra bıle dewam edebılırım yanı:) pek bı gevsek rahat :)) sen dıkısler ıcın gıttıgınde sole belkı baska takar yada tavsıye eder cnm:))
Dikiş aldırmayı bu kadar keyifli hale getirmene bayıldımSeni gerçekten tanımak isterdim
hiihihhihi tesekkur ederım bende hepınızı gormek tanımak ıstıorum.toplansanızda bı bulussak artık dıorummm:))))
Selam kızlar dikişleri aldırdımya şu silikon bantlardan nasıl temin edebilirim istanbuldayken unuttuk almayı varmı bileniniz?
pardon yanlış yazmışım eczaneistanbul.com:))
sel-tek diye bir siteden buldum fiyatı 85 lira kızlar siz kaç paraya almıştınız?
Ben bu adresi giriyorum ama çıkmıyor bugün bir de eczanenin birine sorayım diyorum belki getirtirler...Hay aklıma yaa alsana hastanenin altındaki eczaneden...
Meltemcim merhaba.Ataşehir Flora eczanesi diye gir netten.İletişim bilgileri var bantları gönderiyorlar kargo ile.
Çok sağol canım hastaneyi aramıştım onlar yönlendirdiler bende ücretini yolladım gönderecekler 5 adet.Böylece bu işte başarıyla tamamlandı:)))
Bu arada Ercan Bey'le cumartesi görüştüm senin burnunla karnını da yapalım süper olur valla dedi bir de yapılmış burunlar gösterdi yine aklımı çeldi valla:)Hatta eşiminde nefes almasında problem var ona da seninkini de yapalım dedi.Hatta tomografi istedi eşimden.Valla bu gidişle biz bütün parayı Ercan Bey'e gömücez:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?