Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Ben konuşabilirim 1. sene önce meme bacak düzeltme lazer lipo oldum... hem sonuçlarım hemde dr nin ilgisinden doktor gibi doktor olmasından memnunum Allah bozmasın işini ve hastasını herzaman önemsesin inşallah eğer böyle olmamış olsaydı karın ameliyatım için başka doktor arardım.

Tüh ben k.k.dan beste deseydin keşke

unutmadan kasım 11.inde 1.sene olacak

Son düzenleme:

Aklıma geldi aslında ama ne diyeyim ki Kızınıza olan ilgisini gördüğüm an doğru yerde olduğuma inandım.16 kasıma gün aldım allahın izniyle olup kurtulacağım

Karın,basen ve bacak içlerine olacak.Ameliyatın ne kadar süreceğini bile sormayı unutmuşum.O kadar güzel sonuçlar gördüm ki Ercan bey sağolsun yarım saat konuştu benimle.Bana daha önce gittiğim merkezde 6 litre yağ alınabileceğini söylemişlerdi Ercan bey 3,5 litrenin yeterli olabileceğini söyledi.zaten bende 6 litre alınmanın fazla olduğunu düşünüp endişe ediyordum.

jelesec sen lazer lipoyu hangi bölgelerine yaptırmıştın ve ne kadar inceldin o bölgelerden.

Böyle durumlarda ne yapmak gerektiğini aslında jelesec iyi anlatır zira kendisi dr ararken ameliyattan yeni çıkmış hastaların odasına bile dalmıştır inşallah bir gün rastlaşırsak anlatırım ben dr seçimimde özellikle çocukları olan dr olsun diye araştırdım kızım çok merak ediyordu dr umu ve genelde arabada uyumuş oluyordu giderken bugün uyumadı tanıştı :) :) gerçekten bende her seferinde iyki seçmişim diyorum
Aklıma geldi aslında ama ne diyeyim ki Kızınıza olan ilgisini gördüğüm an doğru yerde olduğuma inandım.16 kasıma gün aldım allahın izniyle olup kurtulacağım

gittim görüştüm ameliyat günümü bile aldım Çok mutluyum sonunda doğru düzgün bir doktor buldum

Sizin namınıza sevindim içinize sinen bir doktor olması çok önemli.Ben diyorum Ercan beye giden ameliyat gününü alıp çıkıyor mutlu mutlu Adamda mıknatıs var bilginize çekiyor valla

Sizin namınıza sevindim içinize sinen bir doktor olması çok önemli.Ben diyorum Ercan beye giden ameliyat gününü alıp çıkıyor mutlu mutlu Adamda mıknatıs var bilginize çekiyor valla

Bı de lazer lipoliz olanbirini bulup sonuclarin ne oldugunu öğrenebilsem daha mutlu olacağım.sadece 3,5 kilonun az
Olup olmadıgı konusunda tereddütüm var.siz ne ameliyatı olmustunuz

Son düzenleme:
Bı de lazer lipoliz olup sonuclarin ne oldugunu öğrenebilsem daha mutlu olacağım.sadece 3,5 kilonun az

Senin vucudunun kaldırabileceği neyse onu söylemiştir.Herkese göre değişir yağ alımı.Benden ne kadar alındı bilmiyorum hiç sormadım doğrusu.Normalde karın ve fıtık ameliyatı idi daha önce yazmıştım.Ercan bey lazer lipoda yapılması gerekir demişti.Sadece karın yapılırsa diğer kısımlar göze batarmış.Vücut şekil orantısı yani.Sırt göğüs yanlar falan yapıldı.Ben memnunum.Çok kilolu biri değilim ama göğüs kenerında bir potluk olur ya o gitti şimdi.Sütyene agraf kullanıyordum artık kullanmıyorum.Ama şuna inanın lazer lipo ile harikalar yarattığı insanı gördüm.Aramızda kalsın kendisi jelesece

Oncesi sonrası fotograflarınız var mı?hem sizin hem jelesenin.kac cm ya da kac
Beden inceleme saglaniyor

Bı de lazer lipoliz olanbirini bulup sonuclarin ne oldugunu öğrenebilsem daha mutlu olacağım.sadece 3,5 kilonun az

ben seni yönlendirmiş olmak hiç istemem iyi olur Allahtan kötü olur jelesecten olur bu durumuda ben istemem

ama sana şu tecrübemi aktarayım ilk ameliyatım topik de adı çok geçen tv.ye sık sık çıkan ünlü bir doktor yaptı benim bacaklarımın üst kısımları iç tarafı çok kalındı ben zayıfkende o sorun bende vardı kilo alınca büyüdü ve ben ameliyat oldum direk lipo uygun görüldü ve 2.basenden yaklaşık 5.litre yağ alındığını söylediler ve hastane odama kova kova bu yağları getirdiler ben onu görünce bende basen kalmamıştır artık diye inan sevinçten havalara uçtum o zamanlar bukadar tecrübe edinmemiştim sonuç bacaklarımın bazı bölgelerinde çökme iç bacakta deri gevşemesi ve bunlar yetmez gibi hala çok kalındı bana yapan doktorun açıklaması daha fazla yağ çekemezdim anca bukadar olur sizin baseniniz dedi .Ben o yüzden bu litre olayına çok takılma derim işlev önemli olan benden 3,5.litre saf yağ alındı çöken yerlere dolgu yapıldı sonuçları buralarda yazan arkadaşlarım canlı gördüler öncesi resmimi sonrası halimi kafana yatmadıysa doktorun dedikleri araştır içine sinmezse olma ameliyat...
ben memnunum tek söyleyebileceğim bu kararı sen vereceksin burada tecrübemizi yazarız karar kişiye aittir sevgiler

Son düzenleme:

Ya ben özelden yazamiyorum mail adresinizi yazabil misin rica etsem

bunları doktoruna sor canım en doğru cevabı o verir inan beden ölçünü kaç cm olacağını tabi bu senin işlem sonrası abartıp yemeğe vermemenle de alakalı unutma

Son düzenleme:

Karın var daha önce yükledim.Bir bakayım tekrar yüklerim şimdi.Beden olarak bende değişen bir şey yok.Sadece daha rahat oluyor giysilerim.Öncesi karın vardı ama içime çekip saklıyordum.Giyimi de ona göre ayarlıyordum.Şimdi normal penye giyebiliyorum karnımıda çekmiyorum.Bende kilo yok basen vs hiç yok.

kızlar ben kaçtım herkese iyi geceler netten kısa gecelik bakıyorum ameliyat sonrası üzerime takmak için malum ziyaretçilerim olacak k.k.dan güzel görüneyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…