Ah keşke yapabilsem bu söylediklerinizi ama yok bırakmadan uzun vadeli ne diyet ne de spor yapamıyorum.İşin kolayına kaçtığımın farkındayım aslında ama yapamayacağımı da biliyorum
Oh oh buluşun ne güzel.Biliyon cuma işim var gelemem kiii.
yarın ara ne oldu ne bitti kaş göz işleri hadi hadi çok uzatma
Beraber yaptıracaz şekerim.Aynı odadaOda parasını düşeriz
olmaz şekerim o gün tek beni ameliyat etsin tek ilgi odağı ben ve benim göbüşüm olsunhadin bay bay
Bugün gittim kızlar kontrole her şey yolunda.Bir problem yok olası şikayetlermiş.Karın kaslarım gayet iyiymiş.Vurma olayına devam hissizlik için.Kasımda tahlillerim normal çıkarsa diğer ameliyatı kısmetse olacağım bilginize
Bugün gittim kızlar kontrole her şey yolunda.Bir problem yok olası şikayetlermiş.Karın kaslarım gayet iyiymiş.Vurma olayına devam hissizlik için.Kasımda tahlillerim normal çıkarsa diğer ameliyatı kısmetse olacağım bilginize
Sanırım sizlere teşekkür etmem gerek
Gittinizmi dr a 11 40 civarı oradaydım aklıma geldi ama hakkınızda hiçbirşey bilmediğim için çıktım işim bitince
anlamadım niye?
Gittinizmi dr a 11 40 civarı oradaydım aklıma geldi ama hakkınızda hiçbirşey bilmediğim için çıktım işim bitince
pembe elbiseli kızıyla gelen hasta siz olabilir misiniz acaba ?
gittim görüştüm ameliyat günümü bile aldımÇok mutluyum sonunda doğru düzgün bir doktor buldum
Doğru doktoru bulmama çok yardımcı olduğunuz için
pembe elbiseli kızıyla gelen hasta siz olabilir misiniz acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?