Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Ah keşke yapabilsem bu söylediklerinizi ama yok bırakmadan uzun vadeli ne diyet ne de spor yapamıyorum.İşin kolayına kaçtığımın farkındayım aslında ama yapamayacağımı da biliyorum

vallahi üzüldüm şimdi ben nefret ettim diyetten spordan bu ameliyatlara ilk doktora ve ercan beye verdiğim ve karın ameliyatıyla beraber iyi bir araba parası harcadım yok irade sıfır doktorum sagolsun

Bugün gittim kızlar kontrole her şey yolunda.Bir problem yok olası şikayetlermiş.Karın kaslarım gayet iyiymiş.Vurma olayına devam hissizlik için.Kasımda tahlillerim normal çıkarsa diğer ameliyatı kısmetse olacağım bilginize

Ben akşam gidebildim bugün haberlerinide aldım :) inşallah herşey yolunda gider benim içinde herşey yolunda dedi dr göbek çevremde acı vardı his geliyormuş

dün doktorumla tarihi netleştirdik ya çok sevimli bu doktor ya her sorumu sabırla cevap verdi yine 24.karın ameliyatım dua edin kızlar

kasımda şenlik var desene ay anam güzelleşmeye devam yaşasın estetik

Kesinlikle o benim :) ya keşke gelseydiniz yanıma valla sonuçlarım için konuşmak için çok erken ama dr umu kişilik ilgi alaka yönünden çok seviyorum bekleme salonuna beraber çıkmıştık ordaki diyalogu gözlemlediyseniz hasta dialogu nasıl örnek olmuştur tarihiniz ne zaman
pembe elbiseli kızıyla gelen hasta siz olabilir misiniz acaba ?

gittim görüştüm ameliyat günümü bile aldım Çok mutluyum sonunda doğru düzgün bir doktor buldum

Doğru doktoru bulmama çok yardımcı olduğunuz için

pembe elbiseli kızıyla gelen hasta siz olabilir misiniz acaba ?

aaaaaa benim aklımdan çıkmış kendi koşuşturmam dan, ben doktorumun dan zaten memnundum 2.inci defada onu seçtim hakkında tekrar hayırlısı olsun sonucun yüz güldüren memnun eden sonuç olsun nasıl geçti görüşme detay yaz bakalım nerelere ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…