• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

gergindükancı,amelayat öncesinde yaşadığın korkuların aynısını bende yaşadım eminim ameliyat olan herkesde yaşamıştır.ben birde sigara bağımlısı biri olarak ekstra korktum.son 3 gün uyku girmedi gözüme.
ne güzel yazmışsın ben sonucumdan memnunum ve yazıyorum,sayet memnun olmasam yine yazardım,başlarda yaşadığım sıkıntıların hepsinide paylaştım demişsin.işte gayet doğal bişey ,ayrıca resimlerine baktım gerçektende güzel olmuş ama önceki hali arkadaşımınkiyle kıyaslanamz.harika bir karnı olsa zaten ameliyata girmezdi ama şimdiki sonuca bakılınca liposaction yaptırsaydımda sonuç çok farklı olmazdı diyor.sen ercan beyin akrabası yada yakını değilsin ,bende düşmanı değilim...adamı durduk yere kötüliycek olsam ikimizde berbat durumdayız derim ne alakası var.soru işareti uyandıracak bir konuşma yaptığımı hiç sanmıyorum.burda herkes başkalarının durumlarınıda paylaşıyor,komşumu gönderdim memnun kaldı,yada bir akrabamda yaptırdı sonuç şöyle oldu diye bir işten büyük kısmın memnun olması bundan sonra kimsenin memnun olmayacağı garantisi midir?.eee benimde arkadaşımın durumunu paylaşmamda ne sakınca olabilir.ben estetik olmuş kadınlar olarak burda ki amacımızın,hem ameliyat sonrasındaki aşaamalarda sorular sorarak destek bulmak,yada ameliyat olmadan önce yazılanlara bakarak fikir edinmek olduğunu düşünüyorum.mesela benimde yazıma karın germe olmak isteyen biri bakıp en azından ercan beye ilk baştan'yeterince gerilme olabilir mi' sorusunu sorma fikri oluşturabilir.burda doktoru kötülemek yada yüceltmek değil amaç,sadece destek olmak,fkir vermek...

arkadaşının durumunu paylaşmanda hiç bir sakınca yok.bunu ima edecek bir şey yazmadım.kaldıki ameliyatı yapanda ben değilim :)
açıkçası ben senin yazını okuyunca gerçekliğinden şüphe ettim..dr aynı teknik aynı aynı gün amlyt oluyorsunuz sen memnunsun arkadaşın değil :44:
vücut tepkileri farklı olduğu gibi bakış açılarınız beklentileriniz de farklıydı demekki.
ben nlg eski karın fotoğrafını gördüğümde benim karnım böyle olsa çok korktuğum bu amlytı olmazdım demiştim
yani bıçak altına yatmak en son tercihimdir.
10 aydır diyet yapıyorum çoook zor kilo veren bir yapım var.10 ayda 17 kilo verdim anla
gidip lipo yaptırabilirdim ama ben diyeti tercih ettim.bence sağlıklı olanı da bu
karnım içinde çok çareler aradım.daha önceki doğumlarımda,doğumdan 6 ay sonra mekik çekmeye başlardım çok da etkisi olurdu
son doğumum sorunlu geçti.belimde ve boynumda fıtık oluştuğu için artık mekik -karın egzersizleri yapamaz hale geldim ve karın germeyi ondan sonra düşünür oldum
keşke arkadaşın da sporla fln sorunsuz karnını dahada sorunsuz hale getirseydi :)

ben her kez,hepimiz sonuçlarımızdan mutlu olalım isterim
arkadaşın içinde dileğim bu...

Arkadaslar gorusmemiz cok iyi gecti, ercan bey arkadasimin durumuna hak verdi.onemli olan sizin begenmeniz dedi.cuma gunune randevulastilar, tekrar ameliyat olacak goguslerinden, karnindaki izide halledecek ercan bey.umarım hersey iyi olur😊

sonuç nedir seda?
cuma demişsin ?

ben yokken epeyce kaynatmışsınız :19:

artık 3 ayımı doldurdum kontröle gitmem gerek ama ben hala amlyt öncesi kiloma inemedim
o yüzden de doktora gitmeye korkuyorum :18:

amlytın 20. gününden beri dukana sıkı bir şekilde geri döndüm
2.ayımdan beri spor yapıyorum.heleki bu son iki haftadır iyice artırtım ama gram veremiyorum :52:

gripten ve mens döneminden mütevellit ağrılarıma rağmen :36:
vallahi anam ağlıyor...

tek tesellim şu regly dönemindeki şişlik :)
o gidince belki tartıda oynama olur.fakirin umudu işte :)))

bu arada kilo veremiyorum ama benim memişler küçülmeye ve sarkmaya devam ediyor :1:
15 gün önce aldığım çamaşırlar bol geliyor yaa,yok böyle bir şey :53:

ben yokken epeyce kaynatmışsınız :19:

artık 3 ayımı doldurdum kontröle gitmem gerek ama ben hala amlyt öncesi kiloma inemedim
o yüzden de doktora gitmeye korkuyorum :18:

amlytın 20. gününden beri dukana sıkı bir şekilde geri döndüm
2.ayımdan beri spor yapıyorum.heleki bu son iki haftadır iyice artırtım ama gram veremiyorum :52:

gripten ve mens döneminden mütevellit ağrılarıma rağmen :36:
vallahi anam ağlıyor...

tek tesellim şu regly dönemindeki şişlik :)
o gidince belki tartıda oynama olur.fakirin umudu işte :)))

bu arada kilo veremiyorum ama benim memişler küçülmeye ve sarkmaya devam ediyor :1:
15 gün önce aldığım çamaşırlar bol geliyor yaa,yok böyle bir şey :53:

Ödemlerin tamamen gittimi.Bir de tiroitlerine baktır t3,t4,tsh tahlilleri.
Kilo veriyorsun ki çamaşırlar bol geliyor.Biliyorsun belli dönemlerde 3 kilo fazlamız oluyor.Regl döneminin onuncu gününde sabah aç karnına tartıl şekerim.

Ödemlerin tamamen gittimi.Bir de tiroitlerine baktır t3,t4,tsh tahlilleri.
Kilo veriyorsun ki çamaşırlar bol geliyor.Biliyorsun belli dönemlerde 3 kilo fazlamız oluyor.Regl döneminin onuncu gününde sabah aç karnına tartıl şekerim.

o testleri 7 ay önce yaptırmıştım toprakcıım.dahiliye uzmanı değerlendirmişti ve sonuçların çok güzel demişti.tekrar yaptırsammı sence?

evet 300 grm vermişim sanırım o da yine memeden :53:
gerçi memede artık gramda kalmadı ya,çözemedim ben bu işi :30:

ben seni yönlendirmiş olmak hiç istemem iyi olur Allahtan kötü olur jelesecten olur bu durumuda ben istemem:34:

ama sana şu tecrübemi aktarayım ilk ameliyatım topik de adı çok geçen tv.ye sık sık çıkan ünlü bir doktor yaptı benim bacaklarımın üst kısımları iç tarafı çok kalındı ben zayıfkende o sorun bende vardı kilo alınca büyüdü ve ben ameliyat oldum direk lipo uygun görüldü ve 2.basenden yaklaşık 5.litre yağ alındığını söylediler ve hastane odama kova kova bu yağları getirdiler ben onu görünce bende basen kalmamıştır artık diye inan sevinçten havalara uçtum o zamanlar bukadar tecrübe edinmemiştim sonuç bacaklarımın bazı bölgelerinde çökme iç bacakta deri gevşemesi ve bunlar yetmez gibi hala çok kalındı :( bana yapan doktorun açıklaması daha fazla yağ çekemezdim anca bukadar olur sizin baseniniz dedi .Ben o yüzden bu litre olayına çok takılma derim işlev önemli olan benden 3,5.litre saf yağ alındı çöken yerlere dolgu yapıldı sonuçları buralarda yazan arkadaşlarım canlı gördüler öncesi resmimi sonrası halimi :nazar:kafana yatmadıysa doktorun dedikleri araştır içine sinmezse olma ameliyat...
ben memnunum tek söyleyebileceğim bu kararı sen vereceksin burada tecrübemizi yazarız karar kişiye aittir sevgiler

Merhaba ben de bacaklarima lazer lipo yaptirmak istiyorum ust bacaklarimin arka kismi bana gore kalin ancak doku bozuklugu olur mu diye korkuyorum, zaten yaglanmadan mi yoksa sarkmadan mi bilemiyorum arka tarafta bir dalgalanma var beni cok rahatsiz ediyor acaba lazer lipodan sonra dokuda bozulma oluyor mu, sen ercan beye yaptirdin ameliyatini sanirim, doktora nasil karar verdin, seni arkdas olarak ekliyorum, yardimlarini bekliyorum, sevgiler...

Doktor konusun da şüphem yok.Merak benimki resim falan beni kesmiyor illa canlı göricem.Karında canlı olduktan sonra görmüştüm.Karın, dikişler görünmüyor psikolojisi vardı galiba.Ama bu yüz hep açıkta.Dikişler nasıl nerde vs. vs sorular sorular.Burdan tanımadan yazışıyoruz.Herkesin ten rengi vücut şekli farklı.Kendi profiline yakın bir kişi arıyor ister istemez insan.Bir de hep derim çok güzel deniyor mesela güzellikte göreceli.Senin beğendiğin dikişi ben beğenmem,benim beğendiğimi sen beğenmezsin.Bu gidişle canlı örnek kendim olucam galiba.Hakkımızda hayırlısı.

Merhaba bentoprak, goz estetigini oldun mu, bazi olanlari goruyorum uzun sure bakislari degisiyor ancak 6 ay bir sene sonra eski bakislar yerine geliyor, ben de olmak istiyorum ama bakislarim degisecek diye korkuyorum bir de gozum kuculdu diyenler var, yorumkarini bekliyorum, sevgiler

beni her gördüğünde gel şu burnunu yapalım diyor,burun beni şişman göstermediği için hiç orayı takmıyorum ben :1:karın meme bacak daha çok ilgi alanım.Senin mutluluğun hepimizin mutluluğu forumlarda gezinirken biri mutsuzum yazsa yeminle sanki ben ameliyat olmuş gibi üzülüyorum.Mutluluğun daim olsun arkadaşım zaten en son seni gördüğümde inan çok değişim vardı doktorun ellerine sağlık :nazar:

Ercan bey burun konusunda da iyi mi acaba?

o testleri 7 ay önce yaptırmıştım toprakcıım.dahiliye uzmanı değerlendirmişti ve sonuçların çok güzel demişti.tekrar yaptırsammı sence?

evet 300 grm vermişim sanırım o da yine memeden :53:
gerçi memede artık gramda kalmadı ya,çözemedim ben bu işi :30:

Tekrarlatman da fayda var.Bende de çıkmamıştı ilk bakıldığı zamanlar da.Sonra çok yüksek çıktı.Doktor diğer yapılanlar yanlıştır öncesi var demişti.Sigara içiyorsan yalancı çalıştırma etkisi varmış.Son yıllarda nedendir bilmeme çok artış var.Aralıklı baktırmak faydalı canım.Sağlık ocakları bile yapıyor bilgine.:34:

Tekrarlatman da fayda var.Bende de çıkmamıştı ilk bakıldığı zamanlar da.Sonra çok yüksek çıktı.Doktor diğer yapılanlar yanlıştır öncesi var demişti.Sigara içiyorsan yalancı çalıştırma etkisi varmış.Son yıllarda nedendir bilmeme çok artış var.Aralıklı baktırmak faydalı canım.Sağlık ocakları bile yapıyor bilgine.:34:

tamam canım.ilk fırsatta tekrar yaptırıcam.
sigara kullanıyorum evet ...:17:
bu arada çook teşekkürler :16:

Merhaba bentoprak, goz estetigini oldun mu, bazi olanlari goruyorum uzun sure bakislari degisiyor ancak 6 ay bir sene sonra eski bakislar yerine geliyor, ben de olmak istiyorum ama bakislarim degisecek diye korkuyorum bir de gozum kuculdu diyenler var, yorumkarini bekliyorum, sevgiler

Ameliyat olduğun ilk günler aynada ki görüntüne yabancısın doğru.Haftasına sen olmaya başlıyorsun ben öyle oldum.Bende değişiklik olmadı çok doğal kimsede anlamıyor bilen de yok zaten bir kaç kişi dışında.Önemli olanda doğal olması kimsenin anlamaması başarı bu bence.Gergin,şiş,ifade değişik ben olmayan beni görmek beni de korkutmuştu.Ercan beyde olmaz doğal olacak dedi.Korkunun ecele faydası yok yaşayıp gör dedim oldum.İyi ki olmuşum.:nazar:

İnşallah hiç bir şey çıkmaz.Boşverin 3-5 kiloyu sağlıklı olun yeter :nazar: sevgiyle

çok haklısın.en önemlisi sağlık...
ben boş verdim üçüne beşine bakmam da ama Ercan bey öyle demiyor:)
her gidene kilo ver diyormuş...ben de doktorumu yormayayım verip öyle gideyim diye düşündüm :51:

Merhaba ben de bacaklarima lazer lipo yaptirmak istiyorum ust bacaklarimin arka kismi bana gore kalin ancak doku bozuklugu olur mu diye korkuyorum, zaten yaglanmadan mi yoksa sarkmadan mi bilemiyorum arka tarafta bir dalgalanma var beni cok rahatsiz ediyor acaba lazer lipodan sonra dokuda bozulma oluyor mu, sen ercan beye yaptirdin ameliyatini sanirim, doktora nasil karar verdin, seni arkdas olarak ekliyorum, yardimlarini bekliyorum, sevgiler...

Smartyy merhaba;alıntıladığın yazılarımı ben bile unutmuşum okumak iyi geldi ne kadar doğru yazmışım ''bizler yaşadıklarımızı yazıyoruz resimliyoruz doktora karar verme kişiye ait'' iyiki alıntılamış sın tşkler;
gelelim soruna bende klasik lipoda dalgalanma çukurluk oldu lazer lipo ile bunlar düzeldi revizyon oldum:34:ilk doktorum Ercan bey değildi kalsik liopomu başka dr ye olmuştum düzeltme ameliyatımı ve başka ameliyatlarımı Ercan beye oldum:34: ben 12.doktor gezdim ajandama işaretler koydum görüşmeden aldığım bilgilerle tamam dedim allah şükür memnunum; sen doktorlarla görüş sorununa ne diyecekler ona göre yol çizersin

Ercan bey burun konusunda da iyi mi acaba?

burun yaptıranlar var ama artık yazmıyorlar ben burun olmadım

İnşallah hiç bir şey çıkmaz.Boşverin 3-5 kiloyu sağlıklı olun yeter :nazar: sevgiyle

aynen katılıyorumm

çok haklısın.en önemlisi sağlık...
ben boş verdim üçüne beşine bakmam da ama Ercan bey öyle demiyor:)
her gidene kilo ver diyormuş...ben de doktorumu yormayayım verip öyle gideyim diye düşündüm :51:

ne korktun doktordan ye ye bi daha ameliyat olursun:9:

Smartyy merhaba;alıntıladığın yazılarımı ben bile unutmuşum okumak iyi geldi ne kadar doğru yazmışım ''bizler yaşadıklarımızı yazıyoruz resimliyoruz doktora karar verme kişiye ait'' iyiki alıntılamış sın tşkler;
gelelim soruna bende klasik lipoda dalgalanma çukurluk oldu lazer lipo ile bunlar düzeldi revizyon oldum:34:ilk doktorum Ercan bey değildi kalsik liopomu başka dr ye olmuştum düzeltme ameliyatımı ve başka ameliyatlarımı Ercan beye oldum:34: ben 12.doktor gezdim ajandama işaretler koydum görüşmeden aldığım bilgilerle tamam dedim allah şükür memnunum; sen doktorlarla görüş sorununa ne diyecekler ona göre yol çizersin

aynen katılıyorumm

Jeleseccim Ahmet Karacalar diye bir doktor duydun mu, gezdigin doktorlar arasinda miydi, nasil karar verdin Ercan Bey'e, eminim memnun kaldigina gore isinin ehli, ayni zamanda sevecen bir doktor, isinin ehli oldugunu nasil anlamistin, sadece sevecen diye de secim yapamayiz, ben bir plastik cerraha botox yaptirdim, bir suru arkadasim da yaptirdi herkes memnun, ama bana yapti, alnima cok yaptigi icin goz kapagim hafif sarkik durdi ve etkisi nerdeyse bir sene oldu gecmedi, normalde botox 4 ayda gecer, o yuzden cok pimpirikli oldum.

aynen katılıyorumm

Ercan beyebaska hangi ameliyatlari yaptirdin, acaba goz kapaginda ve endoskopik germede de basarili mi?

Ameliyat olduğun ilk günler aynada ki görüntüne yabancısın doğru.Haftasına sen olmaya başlıyorsun ben öyle oldum.Bende değişiklik olmadı çok doğal kimsede anlamıyor bilen de yok zaten bir kaç kişi dışında.Önemli olanda doğal olması kimsenin anlamaması başarı bu bence.Gergin,şiş,ifade değişik ben olmayan beni görmek beni de korkutmuştu.Ercan beyde olmaz doğal olacak dedi.Korkunun ecele faydası yok yaşayıp gör dedim oldum.İyi ki olmuşum.:nazar:

Cok tesekkurler, ercan beyde nasil karar kildin, hasta resimleri mi gordun yoksa baska yaptiran arkadaslarin mi vardi?

Back
X