- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.373
- 448
Baycanı havaya sokmayın diyoruz sen ödül veriyon hayırdır bedavamı yaptırıyoon![]()
Wuuuuuu valla beğonya iyi para verdi biliyorummm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baycanı havaya sokmayın diyoruz sen ödül veriyon hayırdır bedavamı yaptırıyoon![]()
Sizinde donuyor mu internetiniz.Aç kapa yapmaktan sıkıldım.Siteyede söyledim ama sorun hala çözülmedi nedenini bilmiyorum.Bir tek bu siteye girdiğim zaman oluyor diğerlerinde sorun yok.Üye girişi yapmadığım zamanda sorun yok.Amma giriş yaptıktan sonrası çook sıkıcı.Şu cevapları yazana kadar 4 sefer kapadım tekrar giriş yaptım.
Gülüm sende benden önce karın germe ameliyatı olanlardansin, karnını merak ediyorum. Benim iki hafta oldu, cok ödem var henüzArkadaşlık teklifi gönderdim, kabul eder misin ?
bu ameliyatların sonucu kişilerin beklentesi oranında değişiyorherkes mutlu olsun memnun olsun zor süreç maddi manevi
aynen bak daha kol var benim sonra yüz sonra burunaman havya sokmayınnn
Yüzü ne ara rkledin yavru?
![]()
Bak ya benide heveslendiriyorsunuz şimdi yüz müz falan deyince, nolac canım dün brezilya popolarını inceledim yaaa çok güzelll varya için gitti yani bende düşünmeye başladım desem yalan olmaz![]()
Bak ya benide heveslendiriyorsunuz şimdi yüz müz falan deyince, nolac canım dün brezilya popolarını inceledim yaaa çok güzelll varya için gitti yani bende düşünmeye başladım desem yalan olmaz![]()
Yüzü ne ara rkledin yavru?
![]()
Alışkanlık yapar bulaşmayın demiştimbüyük sözü dinleyin
![]()
Begom unuttun herhalde benim çektiklerimi :) popom hala bantlı emin misin?
Begom unuttun herhalde benim çektiklerimi :) popom hala bantlı emin misin?
Canim her guzelligin bir sikintisi vardir elbette, dusunuyorum tatlim. Sen bir onculuk yap hele arkandan da ben gelecegim gibi gozukuyor![]()
ha ha ha yüz çok sonra ya daha iş görürbakıyorum beni takiptesin hımmm jelo yaptırdı bende yaptırayımm
önce kalçamı yaptırsam
bak nolac benden önce göster kızlara gebertirimmm
gelip canlı göreceğim hemde
bende dedim amma
hayal görüyor beğomçok mutluya sarkan memeler havada koca göbek gergin düz idare et
Jelesec gobek duz, memeler havada eeeee popo sarkik olmuyor canikom oda kalkik ve dolgun olsa offfff harika olmazmiydi![]()
Baycancım aynı sıkıntılar olmaz diyor ama:) hala Mayıs 15 in gelmesini bekliyorum belkide yaparım bi sürpriz bende:)
Baycancım aynı sıkıntılar olmaz diyor ama:) hala Mayıs 15 in gelmesini bekliyorum belkide yaparım bi sürpriz bende:)
allah gözümüzü doyursunbaştan yarat baycan beni durumu var hepimizde
haklısın bak ben bir bacak diye girdim bu yola,karın,meme,lipo,kola geçiyorum sonra burun,sonra yüz,totada şart zamanla aşağı inecek![]()
akıllı dur sonrasında sandalye tepesine çıkma gelir gebertirimmm![]()
Canim Baycan sagolsun, paralari toparlayi toparlayip gitcez artik yanina![]()
Kızlar sandalye bahaneymiş şaka bi yana:) şimdi hala günde 10 damla kadar gelen sıvı vardı ya silikonların çıkmasına neden olan şey sandalyeye çıkmadan önce sabahda epey bi gelmişti. O sıvı patlattı dikişleri keşke direnili gelseydim diyorum şimdi.şanssızlık kısmet değilmiş Brezilya poposu:) Türk idare edecez.ana bi gerçek varki incecik bi belim oldu en dar pantolonlarımı giyiyorum beli bol:) ve bi tane taşma simit şu bu yok:) Tabiiki jeleseccim takipteyim sen gerdirdikçe bende:)
gidip gorusmekte de fayda var tabi. randevu alıp sonrasında ilk intibalarımı paylasacagımdırben meme küçültme oldum;ameliyat öncesi genelde panic,korku,endişe durumları oluyor ameliyat sonrası tek sıkıntı bana göre minik yavrumu kuçaklayamamaktı 1.2.ay dikkat etmek gerekiyor