• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Sizinde donuyor mu internetiniz.Aç kapa yapmaktan sıkıldım.Siteyede söyledim ama sorun hala çözülmedi nedenini bilmiyorum.Bir tek bu siteye girdiğim zaman oluyor diğerlerinde sorun yok.Üye girişi yapmadığım zamanda sorun yok.Amma giriş yaptıktan sonrası çook sıkıcı.Şu cevapları yazana kadar 4 sefer kapadım tekrar giriş yaptım.

Sizinde donuyor mu internetiniz.Aç kapa yapmaktan sıkıldım.Siteyede söyledim ama sorun hala çözülmedi nedenini bilmiyorum.Bir tek bu siteye girdiğim zaman oluyor diğerlerinde sorun yok.Üye girişi yapmadığım zamanda sorun yok.Amma giriş yaptıktan sonrası çook sıkıcı.Şu cevapları yazana kadar 4 sefer kapadım tekrar giriş yaptım.

:41::41::41::41:bendede oluyor bir kaç kişiyle konuştum onlarda da oluyormuş ama yönetime yazdım sıkıntı yok dediler

Gülüm sende benden önce karın germe ameliyatı olanlardansin, karnını merak ediyorum. Benim iki hafta oldu, cok ödem var henüz :41: Arkadaşlık teklifi gönderdim, kabul eder misin ?

Canım benım ilk gunden fazla odemim olmadı. Ama az bır sey ayva gobek gibi cikiyo. Ercan bey daha şiş orası diyo. Resimlerime baka bilirsin. Ekledim seni.

Bak ya benide heveslendiriyorsunuz şimdi yüz müz falan deyince, nolac canım dün brezilya popolarını inceledim yaaa çok güzelll varya için gitti yani bende düşünmeye başladım desem yalan olmaz :51:

Begom unuttun herhalde benim çektiklerimi :) popom hala bantlı emin misin;)?

Yüzü ne ara rkledin yavru;)?:51:

ha ha ha yüz çok sonra ya daha iş görür:9: bakıyorum beni takiptesin hımmm jelo yaptırdı bende yaptırayımm:9:önce kalçamı yaptırsam :1:

Bak ya benide heveslendiriyorsunuz şimdi yüz müz falan deyince, nolac canım dün brezilya popolarını inceledim yaaa çok güzelll varya için gitti yani bende düşünmeye başladım desem yalan olmaz :51:

:53::53::53:bak nolac benden önce göster kızlara gebertirimmm:19:gelip canlı göreceğim hemde:10:

Alışkanlık yapar bulaşmayın demiştim :50: büyük sözü dinleyin :1:

bende dedim amma :23:

Begom unuttun herhalde benim çektiklerimi :) popom hala bantlı emin misin;)?

hayal görüyor beğom :1:çok mutluya sarkan memeler havada koca göbek gergin düz idare et

ha ha ha yüz çok sonra ya daha iş görür:9: bakıyorum beni takiptesin hımmm jelo yaptırdı bende yaptırayımm:9:önce kalçamı yaptırsam :1:

:53::53::53:bak nolac benden önce göster kızlara gebertirimmm:19:gelip canlı göreceğim hemde:10:

bende dedim amma :23:

hayal görüyor beğom :1:çok mutluya sarkan memeler havada koca göbek gergin düz idare et

Jelesec gobek duz, memeler havada eeeee popo sarkik olmuyor canikom oda kalkik ve dolgun olsa offfff harika olmazmiydi :27:

Jelesec gobek duz, memeler havada eeeee popo sarkik olmuyor canikom oda kalkik ve dolgun olsa offfff harika olmazmiydi :27:

allah gözümüzü doyursun :23:baştan yarat baycan beni durumu var hepimizde :9:

haklısın bak ben bir bacak diye girdim bu yola,karın,meme,lipo,kola geçiyorum sonra burun,sonra yüz,totada şart zamanla aşağı inecek :ssz:

allah gözümüzü doyursun :23:baştan yarat baycan beni durumu var hepimizde :9:

haklısın bak ben bir bacak diye girdim bu yola,karın,meme,lipo,kola geçiyorum sonra burun,sonra yüz,totada şart zamanla aşağı inecek :ssz:

Canim Baycan sagolsun, paralari toparlayi toparlayip gitcez artik yanina:24:

akıllı dur sonrasında sandalye tepesine çıkma gelir gebertirimmm:51:

Kızlar sandalye bahaneymiş şaka bi yana:) şimdi hala günde 10 damla kadar gelen sıvı vardı ya silikonların çıkmasına neden olan şey sandalyeye çıkmadan önce sabahda epey bi gelmişti. O sıvı patlattı dikişleri keşke direnili gelseydim diyorum şimdi.şanssızlık kısmet değilmiş Brezilya poposu:) Türk idare edecez.ana bi gerçek varki incecik bi belim oldu en dar pantolonlarımı giyiyorum beli bol:) ve bi tane taşma simit şu bu yok:) Tabiiki jeleseccim takipteyim sen gerdirdikçe bende:)

Canim Baycan sagolsun, paralari toparlayi toparlayip gitcez artik yanina:24:

:)))benim eşim artık bu son diyor bakalımmdaha sonraki ameliyatlara hazırlamak içinnn 6.ay başına ekşimem bıd bıd konuşamam lazım:ssz:pes ediyor tamam diyor taktik bu bende:9:

Kızlar sandalye bahaneymiş şaka bi yana:) şimdi hala günde 10 damla kadar gelen sıvı vardı ya silikonların çıkmasına neden olan şey sandalyeye çıkmadan önce sabahda epey bi gelmişti. O sıvı patlattı dikişleri keşke direnili gelseydim diyorum şimdi.şanssızlık kısmet değilmiş Brezilya poposu:) Türk idare edecez.ana bi gerçek varki incecik bi belim oldu en dar pantolonlarımı giyiyorum beli bol:) ve bi tane taşma simit şu bu yok:) Tabiiki jeleseccim takipteyim sen gerdirdikçe bende:)

canım olacağı varmış hayırlısı olsun; ince belli hatun aman iyi sevindim adına,ha ha ha gergin gergin dolancağız artıkkk

Back
X