Süper ötesi değişim.İnsan tahmin edemiyor bu vücut neydi ne oldu.Görünce şok.İyi ki yaptırmışın
evet yaa, iyiki yaptirdim... sayenizde ercan beyi buldum... sizleri, sonra ercan beyi buldugum icin cok mutluyum! ercan beyi bizlere tanitan her kese tesekkurler!!!
Ben karin germeden biraz endiseliyim ya calisiyorum, öyle masa basi isi degil onun icin güvenemiyorum. Yeri geliyor egiliyorum agir kaldiriyorum, birde 4,5 yasinda kizim var hergün is dönüsü kucagima atliyor. Karin meme gibi degil sanirim daha cok dikkat gerekiyor. Canim sana arkadaslik yolladim kabul edersen bende Ercan beyin sanat eserini görmek isterim :)
evet yaa, iyiki yaptirdim... sayenizde ercan beyi buldum... sizleri, sonra ercan beyi buldugum icin cok mutluyum! ercan beyi bizlere tanitan her kese tesekkurler!!!
Bence ikisi de dikkat gerektiriyor.Meme dede ağır kaldırmak,uzanmak yasak bildiğim.Karında aynı.
Gülüm77 gerçekten sanat eseri bence deİnsan hayal edemiyor nasıl bir karnı vardı bu hale geldi.Eski foto olmasa Benim fotoyada bakabilirsin hoş sanat eseri değil idare et.
Bence ikisi de dikkat gerektiriyor.Meme dede ağır kaldırmak,uzanmak yasak bildiğim.Karında aynı.
Gülüm77 gerçekten sanat eseri bence deİnsan hayal edemiyor nasıl bir karnı vardı bu hale geldi.Eski foto olmasa Benim fotoyada bakabilirsin hoş sanat eseri değil idare et.
Bende istirem, bende, bende. Resimlerine yarım saattir bakıyorum ve inşallah bende böyle güzel ve çabuk sonuç alırım diye dua ediyorum.
Seçim sizin şekerim.Mutlu olman beğenmen benim için de mutluluk tabi ki.
Gerçekten çok güzel olmuş gülüm iyki yaptırmışınNe diye öyle karınla dolaşma eziyet yahu.Allah sağlık versin böyle güzelliklerle uğraşalım
Paylaştığın içinde teşekkürler.Hiç değilse kendi karnına yakın bulan aa benim karnımda böyle diyen nasıl olacağını sonucunu görmüş olur.Benim karnıma benzeyen karınlı birileri de vardır elbet.
canim ben amelyat olmadan once senin fotoya bakmistim... hatta karnin benimki kadar kotu olmamasina ragmen o amelyati yaptira bilme cesaretine hayran kalmistim...))
valla benim karnim senin onceki karnin gibi olsaydi belkide amelyatin risklerini goze alib amelyat olmazdim.)) cok kotu oldugundan ucunda olumde olsa yaptirmaliyim dedim.))
Canım senin göbişinde harika olmuş. Gülümün öncesi ile arasında çok fark olduğundan sonuçlar daha bi belli oluyor o yüzden. Senin öncesi o kadar kötü değilmiş. Benimde mesela çok kötü. Bakalım son 2 gün benimde inşallah hairka olur. Senin de şuanki durumun harika :)
İşte herkesin kendine fazla gelen yerleri vardır.Benim fazla derim yoktu sarkma falan.Kas yırtılması olduğundan görüntü o şekil oluyordu.Zayıf vücutta o karın pek çekilmiyor.Ağırlık veriyordu,basınçlıyordu falan.Hamilemisin diye soranlarda oluyordu.
Neyse çok şükür oldu bitti çok istiyordum.
Begonya senin karnına hangimizin ki benziyor.
evet yaa, cok sukur kurtulduk... hepimize gecmish olsun! )
Canım şimdi bir resim koyayım da görün. Bence ikinizin arası birşey hem senin karnına benziyor hem gülümün.
Evet koy bakalım yandan da çek.
Canım şimdi bir resim koyayım da görün. Bence ikinizin arası birşey hem senin karnına benziyor hem gülümün.
canim senin karnin daha guzel olucak. hic catlak kalmiycak. bende catlaklar mideme kadar vardi, sende gobekden asagida...
İnşallah canım, Ercan beyde öyle dedi. Ama en önemlisi düz bir karın. Hayırlısıyla inşallah.
albüme yorumumu yaptım canım bence harika olacak hiç gerilme panic yapma az kaldı sexsi karna kavuşmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?