• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

İnşallah canım, Ercan beyde öyle dedi. Ama en önemlisi düz bir karın. Hayırlısıyla inşallah.

Insallah oda olucak! sen hic dusunme, sikma canini. emin ellerdesen! ben amelyata girdiyimde oyle sakin ve mutluydumki, emindim mutlu olucagima! amelyat oncesi bana sakinlesdirici verdiler, cok sakinim hic icmesem dedim, yine inanmadilar bana, icirdiler o aci ilaci bana.))) amelyat onceside sakinlestirici ic, iyi uyu, hic dusunmeye, uykunu kacirmaya deymez! her sey guzel olucak!

Insallah oda olucak! sen hic dusunme, sikma canini. emin ellerdesen! ben amelyata girdiyimde oyle sakin ve mutluydumki, emindim mutlu olucagima! amelyat oncesi bana sakinlesdirici verdiler, cok sakinim hic icmesem dedim, yine inanmadilar bana, icirdiler o aci ilaci bana.))) amelyat onceside sakinlestirici ic, iyi uyu, hic dusunmeye, uykunu kacirmaya deymez! her sey guzel olucak!

Canım benim amin inşallah. Perşembe günü ya saat 9 ya 11 de Ercan bey arayıp haber verecek. Dualarınızı esirgemeyin o sabah benden :3:

Canım benim amin inşallah. Perşembe günü ya saat 9 ya 11 de Ercan bey arayıp haber verecek. Dualarınızı esirgemeyin o sabah benden :3:

ohhhh misss uyu uyan tamam hepsi bu, çocuklarda büyük sen keyif yap ameliyat sonrası canımm

Son düzenleme:
sellc merhaba;lipo başlığında yazışmıştık hakkında hayırlısı olsunn çok güzel sonuçlar al inşallah

Jelesec cok tesekkur ederim ,seninde doktorun Ercan bey sanirim ,bir cok mesajini okudum .yanliz kafama birsey takildi bana ,biraz gobek kalir dumduz olmaz yani ayva gobek olur guzel durur dedi .kafam karisti

Jelesec cok tesekkur ederim ,seninde doktorun Ercan bey sanirim ,bir cok mesajini okudum .yanliz kafama birsey takildi bana ,biraz gobek kalir dumduz olmaz yani ayva gobek olur guzel durur dedi .kafam karisti

canım lazer lipo seninki diğer başlıkta öyle yazmıştın germe değil demi? Evet benimde doktorum kendisi o kadar çok ameliyat oldum ki her başlıkta var paylaşımlarım bir de eski üye olunca soruyor arkadalar yazıyoruz elimizden geldiğince :34: doktor ne dediyse o olur canım yani tam dümdüz olmaz tabi karın germe gibi ama şimdiki halinden çok çok iyi olur yine...kafana takıldıysa sor kendisine yine ayva göbek bazen arkadaşlarımızca da yalnış anlaşılıyor bana da yazanlar diyor ne bu ayva göbek ben istemem diye:)))kilon var mı

Son düzenleme:

canım lazer lipo seninki diğer başlıkta öyle yazmıştın germe değil demi? Evet benimde doktorum kendisi o kadar çok ameliyat oldum ki her başlıkta var paylaşımlarım bir de eski üye olunca soruyor arkadalar yazıyoruz elimizden geldiğince :34: doktor ne dediyse o olur canım yani tam dümdüz olmaz tabi karın germe gibi ama şimdiki halinden çok çok iyi olur yine...kafana takıldıysa sor kendisine yine ayva göbek bazen arkadaşlarımızca yalnış anlaşılıyor bana da yazanlar diyor ne bu ayva göbek ben istemem diye:)))kilon var mı

Doğru hatırlamışım bak :1:

sellc, iyi bir doktor tercihin olmuş, jelesic bu konuda öncülerdendir :34:

Bence ikisi de dikkat gerektiriyor.Meme dede ağır kaldırmak,uzanmak yasak bildiğim.Karında aynı.
Gülüm77 gerçekten sanat eseri bence de :nazar: İnsan hayal edemiyor nasıl bir karnı vardı bu hale geldi.Eski foto olmasa :50:Benim fotoyada bakabilirsin hoş sanat eseri değil :34: idare et.:1:

Muhakkak öyle sonucta bicak altina yatiyoruz ama benim göbegim o kadar da kötü degil spor da yapiyorum kaslarim cok güclenmis durumda birde sporla birlikte 15 kilo verdim. Onun icin idare eder diye düsünüyorum ama doktora gidip memisler icin görüsürken bir bakmisim karin da icine girmis olabilir :)

Doğru hatırlamışım bak :1:

sellc, iyi bir doktor tercihin olmuş, jelesic bu konuda öncülerdendir :34:

:16::16::16: sana ve doktoruna bile el attım demi ha ha ha valla öncüyüm İzmirdeki doktora bumu şumu dedim ha ha ha eeeee o kadar kesildik biçildik yakında ameliyatlar benden kızlar doktorun yarı fiyatına yapacağım:9:

canım lazer lipo seninki diğer başlıkta öyle yazmıştın germe değil demi? Evet benimde doktorum kendisi o kadar çok ameliyat oldum ki her başlıkta var paylaşımlarım bir de eski üye olunca soruyor arkadalar yazıyoruz elimizden geldiğince :34: doktor ne dediyse o olur canım yani tam dümdüz olmaz tabi karın germe gibi ama şimdiki halinden çok çok iyi olur yine...kafana takıldıysa sor kendisine yine ayva göbek bazen arkadaşlarımızca yalnış anlaşılıyor bana da yazanlar diyor ne bu ayva göbek ben istemem diye:)))kilon var mı

Jelesec iyiki varsiniz ve deneyimlerinizi bizler icin paylasiyorsunuz bunun icin ayrica tesekkur,:) fazla kilolu sayilmam .benim germe degil canim lazer lipo .dr cok icime sindi acikcasi , bakalim gorelim :))

:16::16::16: sana ve doktoruna bile el attım demi ha ha ha valla öncüyüm İzmirdeki doktora bumu şumu dedim ha ha ha eeeee o kadar kesildik biçildik yakında ameliyatlar benden kızlar doktorun yarı fiyatına yapacağım:9:

Ne yarı fiyatı lo? Bedava yapacan bana :60:

Valla benim doktor da başarılı bi iş çıkarmış jelom ya, son fotoları göndercem bi ara sana, bariz fark var..rötuşa gerek kalırsa da 6-7 ay sonra yapıcak..

Jelesec iyiki varsiniz ve deneyimlerinizi bizler icin paylasiyorsunuz bunun icin ayrica tesekkur,:) fazla kilolu sayilmam .benim germe degil canim lazer lipo .dr cok icime sindi acikcasi , bakalim gorelim :))

bende geçtim aynı yollardan canım çok iyi anlıyorum bende k.k.da sabahlıyordum okumaktan...üstelik hala estetik maceram bitmedi yaş 43.olunca kaporta dağılıyor biraz:)))o zaman sonuç seni mutlu eder canım kilo ve sarkma çok yoksa

Ne yarı fiyatı lo? Bedava yapacan bana :60:

Valla benim doktor da başarılı bi iş çıkarmış jelom ya, son fotoları göndercem bi ara sana, bariz fark var..rötuşa gerek kalırsa da 6-7 ay sonra yapıcak..

:32:yaparım sana tabi kanka:)))

eeee geldin mi lafıma telde 1.saat dedim bekle panic yapma üstelik adamın telde konuşmasından anladım ben iyi doktor sezgilerim artık o derece:)))gönder ama bekle daha çok değişecek incelecek

Back
X