Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Meltemcim uyu uyan evet bende kendimi böyle motive etmiştim onca estetik yoksa zordu yani şimdi sırada minik bir ameliyatım daha var bakalım kısmet

Hayırdır bu sefer ne yaptırıyorsun:)))İyice taş hatun oldunuz haa darısı başıma Burcu napıyor memnun mu halinden ne zamandır giremedim yaa kimseyle görüşemedim.

Hayırdır bu sefer ne yaptırıyorsun:)))İyice taş hatun oldunuz haa darısı başıma Burcu napıyor memnun mu halinden ne zamandır giremedim yaa kimseyle görüşemedim.

kolda minicik bir sarkıklık var onu toplayacak doktor Burcu çok çok iyi kol ve sırt lazer lipo oldu 1.ay olmadı sanırsam aslında beraber olacaktık benim tarih uymadı,ay sende öylesin ya taş hatun

Son düzenleme:
Randevu için gün aldım verdiği en yakın tarihtede amelyat olmayı planlıyorum artık :) umarım sorunsuz olur benimde . dd göğüs ölçüm b cup istiyorum umarım olabilir :) çok teşekkür ederim

Benimki de DD'ydi şu an B aslında Ercan Bey C yapmak istedi ama ben özellikle B olsun dedim.Aslında tabiki Ercan Bey daha iyisini biliyor ama ben ne olur ne olmaz diyee illaki B olsun diye direttim ama şu an çok memnunum bir de karnımı yaptırsam muhteşem olacak:)Bu estetik olayı cidden bağımlılık yaratıyor insan doymuyor:)))

kolda minicik bir sarkıklık var onu toplayacak doktor Burcu çok çok iyi kol ve sırt lazer lipo oldu 1.ay olmadı sanırsam aslında beraber olacaktık benim tarih uymadı,ay sende öylesin ya taş hatun

O süper valla Burcu da estetik bağımlılığına tutuldu haa valla cidden insan başlayınca bitmiyor:)

bence de ideal B cup karın meme yapılırken aklın da idi zaten dedim attı mı adım kaçış yok arkası geliyor

O süper valla Burcu da estetik bağımlılığına tutuldu haa valla cidden insan başlayınca bitmiyor:)

:)))) burcu bana yetişemez ama yaşı benden bayağı küçük beni geçebilir de

Ercan bey yaparsa en iyisini yapar kendi minik,yaptığı işlerle ''dev adam'' o.

Evet evet meme amelyatı her yönden rahatım aslında sadece heycanlıyım oda mutluluktan çünkü çok uzun zamandır istiyodum bu amelyatı :) bu arada çok teşekkür ederim Allah isteyen herkezi çocuk sahibi yapsın :)
Tek istediğiö biranönce olmak . Tek sıkıntım ufaklık çok düşkün bana umarım sorunsuz atlarırız iyileşme dönemini

Yaa bende b cup istiyorum diretmelimiyim bende c yapalım derse :) valla inan a bile yapsa olur öyle sıkıldım yani koca memeden :) iyi bari bende diretiyim madem b cup olsun diye çünkü c cup bile istemiyorum
Karın bende istiyorum aslında doğum sonrası malum ama ikisini aynı anda kadıramam şuan çocuk oldugundan . Birde meme amelyatından ne kdr zaman sonra spor yapabiliyoruz acaba bilgin varmı ?

Kizlaaarrrr bende ameliyat oldum Ercan beye :) yarin tam 3 haftalik oluyor memislerim :) Hala biraz sisler biri öbüründen biraz Daha yuvarlak ve dik. Doktorum su an normaldir diyor artik sabredip bekliyecegim :) D cup istiyorum ama dolu dolu c cup olmus 325ml´den Daha fazlasi sigmamis.
Acaba günler gectikde memisler kücülüyormu yoksa biraz Daha büyüyormu?
Yaglarida aldirdik simdi 24 saat korseyle geziyorum..anam oda bi sikiyor insani fenalik geldi vallahi. haftada 4 gün 40 dakika yürüyüs yap dedi doktor. az sonra yemegi yiyecegim ardindan yallahhh yürüyüse :)

Bence B cup ideal ben geçen sene 28 Ocak'ta ameliyat oldum Ercan Bey en az 3 ay dedi ben dayanamadım 3 ay Mart'ın 18'inde hiç unutmuyorum spora başladım spordan döndüğümde bir baktım dikişlerim kanamıştı tabi bunu Ercan bey'e hiç söylemedim ama bi daha onun sözünden çıkmamaya karar verdim 3 ay diyorsa 3 ay 4 diyorsa 4 onun sözüne güvenmek lazım...

Bakalım ufaklıgı kucagıma almadan nası yapıcaz umarım sıkıntısız olur. Napalım bizde yürüyüşle idare ederiz.
Ya birde bnm koltuk altımdada bi parça var o sonradan çıktı 18 yaşında flndım daha önce biri doktor aksesuar meme demişti onuda aldırmak istiyorum bu arada başına böyle bişey gelen varmı acaba ?

merhaba zuyıldız :)
ve geçmiş olsun.
bende ilk fırsatta göğüs dikleştirme ameliyatı olucam tarih belli değil henüz :)

sen hangi bölgelerden yağ aldırdın biraz bahsedermisin rica etsem...

koltuk altında çamaşırdan taşan bir bölüm var oradan bahsediyorsan eğer bende de var
benimde hep aklımda inşallah alınıyordur oralar.

koltuk altında çamaşırdan taşan bir bölüm var oradan bahsediyorsan eğer bende de var
benimde hep aklımda inşallah alınıyordur oralar.

Evet evet orası ya bildiğin koltuk altımda beze gibi tombul bi yer yarın sorarım Ercan beye sanada söylerim oluyomuymuş :)

Tsk canim :)

dizlerimden baslayip ic bacaklarimdan karin, sirttan yag aldirttim canim.
hic aci cekmedim birtek hissettigim aci memislerimdendi :) simdi iki yan saskin memislerimin düzelmesini bekliyorum düzelmezse lokal ameliyatla düzeltecek doktor bey :)

vayyy süper :)
ne kadar yağ alındığını sormuşsundur değilmi?

bende aralık 6 da karın germe ve yan simitlere lipo yaptırdım.ne kadar yağ aldığını sormamışım o mutlulukla :)
inşallah gerek kalmaz düzzeltme ameliyatına.
memede ki acı ne durumda? çok acıyormu?:)

16 ocak perşembeye amelyat günümü aldım :) koltuk altındaki aksesuar memeyide alıcak ufak bi kesikle halledicem onuda dedi

çok güzell :)
az bir zamanının kaldı heyecanlısındır :)
birde ücret olarak ne konuştunuz?
tabiki kişiye,yapılacak işleme göre değişir ücret ama ortalama bir bilgi olsun diye soruyorum :)

Son düzenleme:

Canım sana ve arkadaşlarına tekrar dan geçmiş olsun umarım çok güzel sonuçları alır tadını çıkarırsınız

evet kesinlikle çok acele etmemek lazım spor için

16 ocak perşembeye amelyat günümü aldım :) koltuk altındaki aksesuar memeyide alıcak ufak bi kesikle halledicem onuda dedi

hımmm senin bugün görüşmen vardı detay nasıl geçti kaç cup olacak bakalım memişler hayırlı olsun ameliyat kararın ve doktor kararın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…