Meltemcim uyu uyan evet bende kendimi böyle motive etmiştim onca estetik yoksa zordu yani şimdi sırada minik bir ameliyatım daha var bakalım kısmet
Hayırdır bu sefer ne yaptırıyorsun:)))İyice taş hatun oldunuz haa darısı başıma Burcu napıyor memnun mu halinden ne zamandır giremedim yaa kimseyle görüşemedim.
Randevu için gün aldım verdiği en yakın tarihtede amelyat olmayı planlıyorum artık :) umarım sorunsuz olur benimde . dd göğüs ölçüm b cup istiyorum umarım olabilir :) çok teşekkür ederim
kolda minicik bir sarkıklık var onu toplayacak doktor Burcu çok çok iyi kol ve sırt lazer lipo oldu 1.ay olmadı sanırsam aslında beraber olacaktık benim tarih uymadı,ay sende öylesin ya taş hatun
Benimki de DD'ydi şu an B aslında Ercan Bey C yapmak istedi ama ben özellikle B olsun dedim.Aslında tabiki Ercan Bey daha iyisini biliyor ama ben ne olur ne olmaz diyee illaki B olsun diye direttim ama şu an çok memnunum bir de karnımı yaptırsam muhteşem olacak:)Bu estetik olayı cidden bağımlılık yaratıyor insan doymuyor:)))
O süper valla Burcu da estetik bağımlılığına tutuldu haa valla cidden insan başlayınca bitmiyor:)
bugun memleketımde başka bir doktora muayene oldum.nedenı uzakta olduğumdan dolayı istanbula ercan beyın yanına gidememem.burdakı doktor ,ercan beyın sonucunu cok begendıgını ,kusursuz muhteşem bir sonuç olduğunu söyledi.ameliyatımla ılgılı cok soru sordu ve hayranlıkla baktı.hatta muayene olduğum doktor ercan beyle aynı ünide eğitim görmüş.
doktor konusunda cok doğru bir tercih yapmışsın gerçekten tebrik ettiğimi soyleyın dedı.
açıkçası cok rahatladım.doktoruma ve öneren arkadaşlara bir kez daha teşekkürler :)
Doğum farklıAllah analı,babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin bebişin
Eee keyfi gibi geliyor bu ameliyatlar belki ondandır.Bile bile durduk yere git kesilmeye bilinç altımızda yatan düşünce aslında.Biz ne kadar yok böyle düşünmüyorum desek te bilinç altında var.Hele birde çocuklarımız varsa.
Ameliyatı düşünme vücudana baktığında olumsuzlukların gideceğini istediğin gibi bir vücuda kavuşacağına odaklan.Hatta konuş,İşe yarıyor inan.Mesela karın ameliyatında bugün son yarın benimle olmayacaksın diye sevmiştim karnımı
Sanırım meme ameliyatı?
Benimki de DD'ydi şu an B aslında Ercan Bey C yapmak istedi ama ben özellikle B olsun dedim.Aslında tabiki Ercan Bey daha iyisini biliyor ama ben ne olur ne olmaz diyee illaki B olsun diye direttim ama şu an çok memnunum bir de karnımı yaptırsam muhteşem olacak:)Bu estetik olayı cidden bağımlılık yaratıyor insan doymuyor:)))
Yaa bende b cup istiyorum diretmelimiyim bende c yapalım derse :) valla inan a bile yapsa olur öyle sıkıldım yani koca memeden :) iyi bari bende diretiyim madem b cup olsun diye çünkü c cup bile istemiyorum
Karın bende istiyorum aslında doğum sonrası malum ama ikisini aynı anda kadıramam şuan çocuk oldugundan . Birde meme amelyatından ne kdr zaman sonra spor yapabiliyoruz acaba bilgin varmı ?
Bence B cup ideal ben geçen sene 28 Ocak'ta ameliyat oldum Ercan Bey en az 3 ay dedi ben dayanamadım 3 ay Mart'ın 18'inde hiç unutmuyorum spora başladım spordan döndüğümde bir baktım dikişlerim kanamıştı tabi bunu Ercan bey'e hiç söylemedim ama bi daha onun sözünden çıkmamaya karar verdim 3 ay diyorsa 3 ay 4 diyorsa 4 onun sözüne güvenmek lazım...
Kizlaaarrrr bende ameliyat oldum Ercan beye :) yarin tam 3 haftalik oluyor memislerim :) Hala biraz sisler biri öbüründen biraz Daha yuvarlak ve dik. Doktorum su an normaldir diyor artik sabredip bekliyecegim :) D cup istiyorum ama dolu dolu c cup olmus 325ml´den Daha fazlasi sigmamis.
Acaba günler gectikde memisler kücülüyormu yoksa biraz Daha büyüyormu?
Yaglarida aldirdik simdi 24 saat korseyle geziyorum..anam oda bi sikiyor insani fenalik geldi vallahi. haftada 4 gün 40 dakika yürüyüs yap dedi doktor. az sonra yemegi yiyecegim ardindan yallahhh yürüyüse :)
Bakalım ufaklıgı kucagıma almadan nası yapıcazumarım sıkıntısız olur. Napalım bizde yürüyüşle idare ederiz.
Ya birde bnm koltuk altımdada bi parça var o sonradan çıktı 18 yaşında flndım daha önce biri doktor aksesuar meme demişti onuda aldırmak istiyorum bu arada başına böyle bişey gelen varmı acaba ?
koltuk altında çamaşırdan taşan bir bölüm var oradan bahsediyorsan eğer bende de var
benimde hep aklımda inşallah alınıyordur oralar.
Evet evet orası ya bildiğin koltuk altımda beze gibi tombul bi yer yarın sorarım Ercan beye sanada söylerim oluyomuymuş :)
merhaba zuyıldız :)
ve geçmiş olsun.
bende ilk fırsatta göğüs dikleştirme ameliyatı olucam tarih belli değil henüz :)
sen hangi bölgelerden yağ aldırdın biraz bahsedermisin rica etsem...
koltuk altında çamaşırdan taşan bir bölüm var oradan bahsediyorsan eğer bende de var
benimde hep aklımda inşallah alınıyordur oralar.
evett lütfen banada bildir :)))
Tsk canim :)
dizlerimden baslayip ic bacaklarimdan karin, sirttan yag aldirttim canim.
hic aci cekmedim birtek hissettigim aci memislerimdendi :) simdi iki yan saskin memislerimin düzelmesini bekliyorum düzelmezse lokal ameliyatla düzeltecek doktor bey :)
16 ocak perşembeye amelyat günümü aldım :) koltuk altındaki aksesuar memeyide alıcak ufak bi kesikle halledicem onuda dedi
Kizlaaarrrr bende ameliyat oldum Ercan beye :) yarin tam 3 haftalik oluyor memislerim :) Hala biraz sisler biri öbüründen biraz Daha yuvarlak ve dik. Doktorum su an normaldir diyor artik sabredip bekliyecegim :) D cup istiyorum ama dolu dolu c cup olmus 325ml´den Daha fazlasi sigmamis.
Acaba günler gectikde memisler kücülüyormu yoksa biraz Daha büyüyormu?
Yaglarida aldirdik simdi 24 saat korseyle geziyorum..anam oda bi sikiyor insani fenalik geldi vallahi. haftada 4 gün 40 dakika yürüyüs yap dedi doktor. az sonra yemegi yiyecegim ardindan yallahhh yürüyüse :)
Bence B cup ideal ben geçen sene 28 Ocak'ta ameliyat oldum Ercan Bey en az 3 ay dedi ben dayanamadım 3 ay Mart'ın 18'inde hiç unutmuyorum spora başladım spordan döndüğümde bir baktım dikişlerim kanamıştı tabi bunu Ercan bey'e hiç söylemedim ama bi daha onun sözünden çıkmamaya karar verdim 3 ay diyorsa 3 ay 4 diyorsa 4 onun sözüne güvenmek lazım...
16 ocak perşembeye amelyat günümü aldım :) koltuk altındaki aksesuar memeyide alıcak ufak bi kesikle halledicem onuda dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?