Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

hımmm senin bugün görüşmen vardı detay nasıl geçti kaç cup olacak bakalım memişler :23: hayırlı olsun ameliyat kararın ve doktor kararın

Teşekkür ederiim görüşmem güzel çok güzel geçti aklımda herhangi bi soru kalmadı zaten çok güzel anlatıyo herşeyi Ercan bey. B cup istedim oda hepinizde anlaşıpmı geliyosunuz b cup isitiyosunuz dedi :)))

Aaaa kol ameliyatimi olacaksin canim ? kimde nerde nezaman ?
Insan birkez ameliyat olduktan sonra durmadan birseyleri yaptirmak düzeltmek istiyor yaaa.

Selam jelesec iyidir,evet görüşemiyoruz.Şimdi okudum kol ameliyatını ne zaman yaptırıyon.:nazar:

herşey yolunda mı sende:23: bir ara canlı konuşalım:34: kol şu tuz dökerken sallanan minik deri ya 1.saatlik işlem bile değil koltuk altına toplanacak :ssz: özelden soran bekleyen arkadaşlar var illa kobay lazım :25: şubat sonu mart başı gibi kısmetse bakalım

Aaaa kol ameliyatimi olacaksin canim ? kimde nerde nezaman ?
Insan birkez ameliyat olduktan sonra durmadan birseyleri yaptirmak düzeltmek istiyor yaaa.

Ya zuyi sen çok güzel bir kadınsın zaten gerek yok sana hiç birşeye :21: ben herhalde gençliğimi özledim bakma sen bana orayı burayı düzelt durumu psikolojik :ssz:

Ya zuyi sen çok güzel bir kadınsın zaten gerek yok sana hiç birşeye :21: ben herhalde gençliğimi özledim bakma sen bana orayı burayı düzelt durumu psikolojik :ssz:[/QUOTE]

Alemsin vallahi, kizim sen cok güzelsin yasini bile göstermiyorsun.. harika süper bir hatunsun yaawww

Ya zuyi sen çok güzel bir kadınsın zaten gerek yok sana hiç birşeye :21: ben herhalde gençliğimi özledim bakma sen bana orayı burayı düzelt durumu psikolojik :ssz:

Alemsin vallahi, kizim sen cok güzelsin yasini bile göstermiyorsun.. harika süper bir hatunsun yaawww[/QUOTE]

:16: he he süperim estetik olmayan yerim kalmadı gibi:17: doktor kesin ruh hastası bu kadın diyordur :ssz:

sizin gurupta harikaydınız hele kaşlara bittim hepinizin geleceğim oraya yaptırmaya bi o kaldı :9:

Alemsin vallahi, kizim sen cok güzelsin yasini bile göstermiyorsun.. harika süper bir hatunsun yaawww

:16: he he süperim estetik olmayan yerim kalmadı gibi:17: doktor kesin ruh hastası bu kadın diyordur :ssz:

sizin gurupta harikaydınız hele kaşlara bittim hepinizin geleceğim oraya yaptırmaya bi o kaldı :9:[/QUOTE]

Evet bende yaptiracagim kas :) söyle gara gara kalem gibi kas istiyorum :)
Benimkiler silinmek üzere :)

sizin gurupta harikaydınız hele kaşlara bittim hepinizin geleceğim oraya yaptırmaya bi o kaldı :9:

canım bizim dr ne çatlaklar gördü :) sana bişiy diyceğini sanmıyorum :)
sen ne istediğini bilen kararlı mantıklı bir hatunsun :54:

sizin gurupta harikaydınız hele kaşlara bittim hepinizin geleceğim oraya yaptırmaya bi o kaldı :9:[/QUOTE]

Canim ne kaşlar? Nerde yapılır? Banada soyleyın!)))

Kızlar perşembe günü meme küçütme amelyatına giricem çantama neler koyim amelyat sonrası için ?

Önden düğmeli rahat bir pijama,terlik,üşürsen diye bir hırka(ama hastane çok sıcak oluyor zaten),ıslak mendil(ben onsuz duramam:)) başka da bişeye gerek yok...Zaten sütyeni doktor ameliyattan bir süre sonra gelip kendisi takacak.Sen rahat rahat git hiç kafana takma:)

Önden düğmeli rahat bir pijama,terlik,üşürsen diye bir hırka(ama hastane çok sıcak oluyor zaten),ıslak mendil(ben onsuz duramam:)) başka da bişeye gerek yok...Zaten sütyeni doktor ameliyattan bir süre sonra gelip kendisi takacak.Sen rahat rahat git hiç kafana takma:)

Çok teşekkür ederimmm. Bende sütyen olayını merak ediyodum söylediğin iyi oldu çok saol :) rahat geçer umarım biraz heycan var

herşey yolunda mı sende:23: bir ara canlı konuşalım:34: kol şu tuz dökerken sallanan minik deri ya 1.saatlik işlem bile değil koltuk altına toplanacak :ssz: özelden soran bekleyen arkadaşlar var illa kobay lazım :25: şubat sonu mart başı gibi kısmetse bakalım

Tuzsuz ye benim aklıma sürekli bişeyler sokup durma:)

Canim ne kaşlar? Nerde yapılır? Banada soyleyın!)))[/QUOTE]

gulum,kaşlar dövme idi ama çok çok hoşdu hepsininki yapay değildi

Teşekkür ederiim görüşmem güzel çok güzel geçti aklımda herhangi bi soru kalmadı zaten çok güzel anlatıyo herşeyi Ercan bey. B cup istedim oda hepinizde anlaşıpmı geliyosunuz b cup isitiyosunuz dedi :)))

canım sana başarılı bir operasyon diliyorum, uyu uyan b cup memelere kavuş:9: büyük memeliler küçük olsun istiyor doğal olarak

Back
X