Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Siz pismanmisiniz estetik yaptirmaniza?[/QUOTE]

Hayır değilim sadece alışkanlık yapıyor sonrası uyardım nacizane.
Sanırım karın germe olmak istiyorsunuz doğum falan yaptınızmı?

Siz pismanmisiniz estetik yaptirmaniza?

Hayır değilim sadece alışkanlık yapıyor sonrası uyardım nacizane.
Sanırım karın germe olmak istiyorsunuz doğum falan yaptınızmı?[/QUOTE]

Evet canim, iki cocuk annesiyim. 16 senedir dumduz bir karin arzu ediyorum. Bir canli ornek gormeye cok ihtiyacim var.(

Hep karin germe olan birini yakindan gormek tanimak istemishim. Ben bir amelyat gecirdim ve hayatimin en boyuk pismanligini yasadim. Artik canli bir orneyini gormeden yaptirmam hic bir doktora.

görürsün mutlaka ne zamana düşünüyorsun ameliyatını? Bizler ara ara toplanıyoruz denk gelirsin birine

Jelesec sizler nerede toplaniyorsunuz ara ara? Denk gelmesi icin nerede olmam lazim?)

çook tatlısın yaa.Bu ne heyecan Korkma doğru yerdesin. Hatanenin orada toplanırız genelde.Burdan yazarız tarihi, yeri özelden msj atılır sanada.Benim ay sonu kontrolum var.Sen istanbuldamısın.

Son düzenleme:

çook tatlısın yaa.Bu ne heyecan Korkma doğru yerdesin. Hatanenin orada toplanırız genelde.Burdan yazarız tarihi, yeri özelden msj atılır sanada.Benim ay sonu kontrolum var.Sen istanbuldamısın.

bentoprak banada buluşacağınız zaman haber verirsen sevinirim farkındaysan uzun süredir siteyi takip ediyorum ulthera ve endoskopik yüz germedede:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…