Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Oooo maşallah,bayanlar yine atağa kalkmışız. :nazar: Gerilmeler,büyütmeler, küçültmeler,yeni yüzler Allah hepinize kolaylık versin. :34: Çok zor işiniz çooook. :ssz: Estetiğe bir giren bir daha çıkamıyor bilginize.Alışkanlık yapıyor yol yakınken vazgeçiiin benden söylemesi.
Siz pismanmisiniz estetik yaptirmaniza?

Siz pismanmisiniz estetik yaptirmaniza?[/QUOTE]

Hayır değilim sadece alışkanlık yapıyor sonrası uyardım nacizane.
Sanırım karın germe olmak istiyorsunuz doğum falan yaptınızmı?

Siz pismanmisiniz estetik yaptirmaniza?

Hayır değilim sadece alışkanlık yapıyor sonrası uyardım nacizane.
Sanırım karın germe olmak istiyorsunuz doğum falan yaptınızmı?[/QUOTE]

Evet canim, iki cocuk annesiyim. 16 senedir dumduz bir karin arzu ediyorum. Bir canli ornek gormeye cok ihtiyacim var.(

Hep karin germe olan birini yakindan gormek tanimak istemishim. Ben bir amelyat gecirdim ve hayatimin en boyuk pismanligini yasadim. Artik canli bir orneyini gormeden yaptirmam hic bir doktora.

görürsün mutlaka ne zamana düşünüyorsun ameliyatını? Bizler ara ara toplanıyoruz denk gelirsin birine :34:

Size arkadaşlık gönderdim bakabilirsiniz.Şimdilik diğerlerini veremem zamana ihtiyacım var tanımam için.Taktir edersiniz sanal alemde paylaşım yapıyoruz.
Sanırım olumsuzluklar yaşamışınız yaptırdığınız ameliyatlarda.Doğal olarak korkuyor ve canlı örnek görmek istiyorsunuz haklısınız da.
Ercan beyin yaptığı ameliyatları görmeniz o kadar kolay ki.Gidin ve bekleme yerine içlerinden bir kaçı mutlaka Ercan beyin hastasıdır.Benimde bu ay sonu kontrolum var bilginize :34:

Jelesec sizler nerede toplaniyorsunuz ara ara? Denk gelmesi icin nerede olmam lazim?)

:1: çook tatlısın yaa.Bu ne heyecan :34: Korkma doğru yerdesin. Hatanenin orada toplanırız genelde.Burdan yazarız tarihi, yeri özelden msj atılır sanada.Benim ay sonu kontrolum var.Sen istanbuldamısın.

Son düzenleme:
Size arkadaşlık gönderdim bakabilirsiniz.Şimdilik diğerlerini veremem zamana ihtiyacım var tanımam için.Taktir edersiniz sanal alemde paylaşım yapıyoruz.
Sanırım olumsuzluklar yaşamışınız yaptırdığınız ameliyatlarda.Doğal olarak korkuyor ve canlı örnek görmek istiyorsunuz haklısınız da.
Ercan beyin yaptığı ameliyatları görmeniz o kadar kolay ki.Gidin ve bekleme yerine içlerinden bir kaçı mutlaka Ercan beyin hastasıdır.Benimde bu ay sonu kontrolum var bilginize :34:

bentoprak bende görüşmek isterim toplandığınızda yardımcı olursan sevinirim:)

:1: çook tatlısın yaa.Bu ne heyecan :34: Korkma doğru yerdesin. Hatanenin orada toplanırız genelde.Burdan yazarız tarihi, yeri özelden msj atılır sanada.Benim ay sonu kontrolum var.Sen istanbuldamısın.

bentoprak banada buluşacağınız zaman haber verirsen sevinirim farkındaysan uzun süredir siteyi takip ediyorum ulthera ve endoskopik yüz germedede:)

Back
X