Arkadaşlar epimedyumlu macun hem erkek hem de kadınlar tarafından kullanılabiliyor. Eşinizde sertleşme, erken boşalma ve cinsel isteksizlik varsa epimedyumlu macun kullandığında faydasını görecektir. Kadınlarda da cinsel isteksizliğin yanı sıra vajina ıslaklığının dengelenmesine de yardımcı olduğu söyleniyor. Piyasada satışı yapılan bir çok epimedyumlu macun markası var ama hem erkekler hem de kadınlar tarafından en çok tercih edilenin Epimedium Force markası olduğunu biliyorum. İçeriği tamamen bitkiel olduğundan hiçbir yan etki göstermiyor, etki süresi açısından da diğerlerinden daha iyi. Fiyat olarak diğer markalardan baya pahalı ama etki olarak onlardan çok daha iyi. 2 sene önce eşim için satın almıştık ve ondaki etkiyi gördükten sonra ben de kullanmaya başladım. Tavsiye edilen kullanım şekli ilişkiden 1 saat önce ve sadece 1 çay kaşığı. Daha fazla yediğinizde çok daha etkili olmuyor tam tersine baş ağrısı, yüksek tansiyon ya da kalp çarpıntısı yapabiliyor. Şeker, tansiyon ve kalp hastaları ile hamile ve emzirme döneminde olan kadınların doktor kontrolünde kullanması gerekiyor. Ayrıca alkollü içeceklerle birlikte kullanılması da tavsiye edilmiyor.