Epimedyumlu macun kullananlar

Arkadaşlar epimedyumlu macun hem erkek hem de kadınlar tarafından kullanılabiliyor. Eşinizde sertleşme, erken boşalma ve cinsel isteksizlik varsa epimedyumlu macun kullandığında faydasını görecektir. Kadınlarda da cinsel isteksizliğin yanı sıra vajina ıslaklığının dengelenmesine de yardımcı olduğu söyleniyor. Piyasada satışı yapılan bir çok epimedyumlu macun markası var ama hem erkekler hem de kadınlar tarafından en çok tercih edilenin Epimedium Force markası olduğunu biliyorum. İçeriği tamamen bitkiel olduğundan hiçbir yan etki göstermiyor, etki süresi açısından da diğerlerinden daha iyi. Fiyat olarak diğer markalardan baya pahalı ama etki olarak onlardan çok daha iyi. 2 sene önce eşim için satın almıştık ve ondaki etkiyi gördükten sonra ben de kullanmaya başladım. Tavsiye edilen kullanım şekli ilişkiden 1 saat önce ve sadece 1 çay kaşığı. Daha fazla yediğinizde çok daha etkili olmuyor tam tersine baş ağrısı, yüksek tansiyon ya da kalp çarpıntısı yapabiliyor. Şeker, tansiyon ve kalp hastaları ile hamile ve emzirme döneminde olan kadınların doktor kontrolünde kullanması gerekiyor. Ayrıca alkollü içeceklerle birlikte kullanılması da tavsiye edilmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun kendimize özen gostermemekle hic alakası yok gayet heran temiz parfumlu bakımlı oluyorsun onlar dikkat bile etmiyorlar kendilerini ama sende onun gözüne gözükmüyorsun çok üzücü bisey gercekten

Bunun kendimize özen gostermemekle hic alakası yok gayet heran temiz parfumlu bakımlı oluyorsun onlar dikkat bile etmiyorlar kendilerini ama sende onun gözüne gözükmüyorsun çok üzücü bisey gercekten
Aynen katılıyorum size..bizlik bir durum değil ama sorunu biz çıkarıyormuşuz ve abartıyoruz gibi bize dönüyor..anlamıyor .. Bende defalarca konuştum haykırdım ağladım çözüm için her yolu denedim ama malesef kadın olduğumu unutacağım nerdeyse. Evde iyi anlaşan arkadaş gibiyiz. Yeterki ilişki istemiyim diye bakıyor hissediyorum.ama yüzüne söylediğimde ben kendi kafamdan kuruyor oluyorum..

Ben sizi anlıyorum bende aynı durumdayım ilişki olmasın tamam konusu açılmasın yoksa saçmalıyorsun geri zekalı diyerek karşılık veriyor

Tarama hacamatı şart ayrıca bel bölgesine ve penisine sülük çok faydalı erkekler için iktidarsızlığı dahi çözüyor sülükler

Sidra marka macun çok iyi. Aktardan almıştım. Eşim 1 tatlı kaşığı yutuyor. Hem isteksizlik hem de sertleşme sorununa iyi geldi. Bunlar olduğu için boşalamıyordu şimdi o sorunu da kalmadı çok şükür. Ancak kadınlar kullanamıyor bunu. Kadınların da kullandığı var ama benim tansiyonumu çıkardı ve başımı ağrıttı.

Miktarı azaltıp deneyebilirsiniz

Merhaba lütfen bana da söyleyin cildiricam piskiyatriye gittim libidom yükselmiş eşime anlattım umurunda olsa çaresine bakardı bencil erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…