Epimedyumlu macun kullananlar

Bu iş artık zevk meselesi değil ki ben kendi kendimi tatmin edeceksem neden evliyim ki bunu sorguluyorum artık.
Öyle düşünmeyin. Benim eşimle sorunum yok ama insan kendisini şımartmak istiyor bazen. Kendinizi tanımak da güzel bir şey. Nede olsa sorun olmayan çiftler bile bazen cinsel ilişkiye girecek durumda olamayabilir(regl, hamilelik, mesafeler) bu durumda bazen iyi geliyor ama konular farklı tabi. Allah yardımcınız olsun

Öyle düşünmeyin. Benim eşimle sorunum yok ama insan kendisini şımartmak istiyor bazen. Kendinizi tanımak da güzel bir şey. Nede olsa sorun olmayan çiftler bile bazen cinsel ilişkiye girecek durumda olamayabilir(regl, hamilelik, mesafeler) bu durumda bazen iyi geliyor ama konular farklı tabi. Allah yardımcınız olsun
aynı şey değil bir ömür geçirilecek. Sürekli kaçan bir eş. Cinsellik hayat boyu olan bir ihtiyaçtır hem bedene hem de ruha iyi gelen.

Eğer amacınız bu ise, gerçekten bu ise epimedyum macun yada o attarlarda satılan şeyler yerine eczacınız ile konuşun o size ilaç tavsiyesinde bulunacaktır. Ha derseniz ki ben bunu nasıl söyleyeyim? İnanın bana bundan muzdarip çok bayan var var ve bunlara yardımcı olmak için çok fazla bayan eczacı var.

Size "..." etken maddeli ilaçları önerecektir. Bu ilaçların bir dozunu içeceğine yada bir dilim tatlıya karıştırıp verebilirsiniz. ... etken maddeli ilaçlar biraz pahalıdır. Eğer ilişkiniz sadece bu gece olsun istiyorsanız 12 saat eklili ... veya .. ve ... tarzı ilaçlar var. Yok 72 saat etkisi sürsün istiyorsanız ise ... isimli ilacı kullanabilirsiniz.

Hatta şuna şahit oldum, Hasta eşinin annesine (kayınvalidesine) gitmesini ve orada uzun kalmasını istemiyor biran eve dönebilmek için bu ilaçları annesinin evinde sadece eşinin içeceğine karıştıyor. Eşide Kadını arzuladığı için doğru evin yolunu tutuyorlarmış.

Ne demişler Kadının fendi.... :21:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer amacınız bu ise, gerçekten bu ise epimedyum macun yada o attarlarda satılan şeyler yerine eczacınız ile konuşun o size ilaç tavsiyesinde bulunacaktır. Ha derseniz ki ben bunu nasıl söyleyeyim? İnanın bana bundan muzdarip çok bayan var var ve bunlara yardımcı olmak için çok fazla bayan eczacı var.

Size "..." etken maddeli ilaçları önerecektir. Bu ilaçların bir dozunu içeceğine yada bir dilim tatlıya karıştırıp verebilirsiniz. .. .. etken maddeli ilaçlar biraz pahalıdır. Eğer ilişkiniz sadece bu gece olsun istiyorsanız 12 saat eklili .. veya ... ve ... tarzı ilaçlar var. Yok 72 saat etkisi sürsün istiyorsanız ise ... isimli ilacı kullanabilirsiniz.

Hatta şuna şahit oldum, Hasta eşinin annesine (kayınvalidesine) gitmesini ve orada uzun kalmasını istemiyor biran eve dönebilmek için bu ilaçları annesinin evinde sadece eşinin içeceğine karıştıyor. Eşide Kadını arzuladığı için doğru evin yolunu tutuyorlarmış.

bi hos oldum :confused::-):-):-):-)
o saydiginiz ilaclar cok riskli degilmi kalp icin

Size "..." etken maddeli ilaçları önerecektir. Bu ilaçların bir dozunu içeceğine yada bir dilim tatlıya karıştırıp verebilirsiniz. ... etken maddeli ilaçlar biraz pahalıdır. Eğer ilişkiniz sadece bu gece olsun istiyorsanız 12 saat eklili ... veya ... ve ... tarzı ilaçlar var. Yok 72 saat etkisi sürsün istiyorsanız ise ... isimli ilacı kullanabilirsiniz.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ama ben artık pes ettim boşanmayı düşünüyorum

Evet dediğiniz gibi konular farklı ben artık çok sıkıldım bu durumdan düzelmeyecek boşuna bu çabam

Cnm bu problem benim eşimde de var sertleşmiyor sertlesse bile küçülüyor çok zor biz 5 yıl olduk çözemedik

Ya şu erkek isteksizlik konusu çok dallı budaklı. Çayına yediğine 2-3 kaşık keçi boynuzu pekmezi katın, gidin üstünüze bütün kadınlığınızı ortaya dökecek pantolon olur etek olur ne olursa giyin, içinize de güzel dantelli çamaşır hatta rahatsız etmiyorsa tangayı çekin, bir haftada adam erkekliğine geri döner bence
O iş öyle olmuyor işte, istersen evin içinde tanga ile dolaş olmayınca olmuyor :halay:

X