- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
- Konu Sahibi PurpleLove35
Merhabalar Aksu Vital Ginseng Ekstraktlı Epimedyum İlaveli Macun u bilen var mı kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sicak bitki cayina karistirdim. Tadi aci olduhosuna gitmedi ama icti. Vee sonucc.. Esimin yanında degil, burda sizinleyim. Ise yaramadi. Yarinda pekmeze katip vericem. BakalimSicak çayla versem eşime nasil olur
Eşinin sertleşme problemi mi varSicak bitki cayina karistirdim. Tadi aci olduhosuna gitmedi ama icti. Vee sonucc.. Esimin yanında degil, burda sizinleyim. Ise yaramadi. Yarinda pekmeze katip vericem. Bakalim
EvetEşinin sertleşme problemi mi var
Aynen katılıyorum size..bizlik bir durum değil ama sorunu biz çıkarıyormuşuz ve abartıyoruz gibi bize dönüyor..anlamıyor .. Bende defalarca konuştum haykırdım ağladım çözüm için her yolu denedim ama malesef kadın olduğumu unutacağım nerdeyse. Evde iyi anlaşan arkadaş gibiyiz. Yeterki ilişki istemiyim diye bakıyor hissediyorum.ama yüzüne söylediğimde ben kendi kafamdan kuruyor oluyorum..Bunun kendimize özen gostermemekle hic alakası yok gayet heran temiz parfumlu bakımlı oluyorsun onlar dikkat bile etmiyorlar kendilerini ama sende onun gözüne gözükmüyorsun çok üzücü bisey gercekten
Miktarı azaltıp deneyebilirsinizSidra marka macun çok iyi. Aktardan almıştım. Eşim 1 tatlı kaşığı yutuyor. Hem isteksizlik hem de sertleşme sorununa iyi geldi. Bunlar olduğu için boşalamıyordu şimdi o sorunu da kalmadı çok şükür. Ancak kadınlar kullanamıyor bunu. Kadınların da kullandığı var ama benim tansiyonumu çıkardı ve başımı ağrıttı.
Zaten çok az miktar yutmuştum. Bir çay kaşığının yarısından az. Damla daha iyi oldu benim için.Miktarı azaltıp deneyebilirsiniz