• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

gurbaa benim kafama bişi takıldı deniz hanumada sorabilirsin sen bilmiyosanşakkıdı
mesala biri var bugüne kadar jiletle almış :delphin:
ardından epilasyon yapıp epilixsiri uygularsa sonuç alınırmı
alınırsa e kadar sürede alınır:uhm:
bide kol göbek gibi yerlerdede genitalde olduğu kadar etkilimi:sm_confused:
şimdilik bu kadar bi sorum daha vardı ama unuttum:a015:

kanniişim buyur Deniz hanım'ın cevabını ekliyorum senin için;

benim kardesim buna en guzel ornek, cok cani kiymetlidir,yillardir jiletten baska sey kullanmadi.Arada aska gelip agdaya donucem biktim dedi yapamadi.Epilixir kullanmaya baslayinca epilator ile almayi tercih etti.Bikini bolgesine agda yaptirip Epilixir kullaniyor.Kardesimin kil yapisi cok kuvvetliydi,renkleri acik fakat jileten semirmis kalindi.Epilatore ilk gectiginde resmen yolunmus tavuk derisi gibi oluyordu ve kanayan kil kokleri dahi oldu,ozellikle bikini bolgesinde cok kanayan oluyordu.Sekiz ay oldu baslayali Epilixir kullanmay,iki ayda bir epilasyon yapiyor ve su an 15 yas civari seyrek ince kilara donustuler diyor :) cok mutlu cok rahat,hele jiletten kurtulmus olmak buyuk rahatlik.

Hep diyorum,Epilixir'in is gorebilmesi icin bir kil ve bir koku olmasi yeterli, isini bilir :) Ince,kalin,acik ren koyu renk,yaz,kis hic farketmez,yeter ki kil kokunden alinsin ve Epilixir koke ulassin.

Gobek ve kol soruu da cevaplanmis oldu boylece.Ilke su,ince killr biraz daha uzun sure,kalin killar cok daha hizli ama mutlaka hepsinde her bolgede etkili.Bu kil kok acilimi ile ilgili,koke ulasacagi o mikroskopik gecis ne kadar gecise izin verirse o kadar hizli etki ediyor.

gurbaam prensesim bende istiyorum bitanem eğer banada düşerseopuyorumnanaktan​

tamam nilim pazartesi lütfen gel istediğini yaz topiğe :)

kızlarım bu arada Deniz hanım'a çok teşekkür ediyorum, epilixirimi göndermiş çok mutlu oldum :)
fegat gecen hafta epilasyon yaptigimdan kullanmadım kapagini da açmadım kokusu nası bilemiyorum
ama su gibi bi kıvamı var
adetim biter bitmez bacaklarımda deniyicem ve sonucu sizlerle paylaşıcam :)

kanniişim buyur Deniz hanım'ın cevabını ekliyorum senin için;

benim kardesim buna en guzel ornek, cok cani kiymetlidir,yillardir jiletten baska sey kullanmadi.Arada aska gelip agdaya donucem biktim dedi yapamadi.Epilixir kullanmaya baslayinca epilator ile almayi tercih etti.Bikini bolgesine agda yaptirip Epilixir kullaniyor.Kardesimin kil yapisi cok kuvvetliydi,renkleri acik fakat jileten semirmis kalindi.Epilatore ilk gectiginde resmen yolunmus tavuk derisi gibi oluyordu ve kanayan kil kokleri dahi oldu,ozellikle bikini bolgesinde cok kanayan oluyordu.Sekiz ay oldu baslayali Epilixir kullanmay,iki ayda bir epilasyon yapiyor ve su an 15 yas civari seyrek ince kilara donustuler diyor :) cok mutlu cok rahat,hele jiletten kurtulmus olmak buyuk rahatlik.

Hep diyorum,Epilixir'in is gorebilmesi icin bir kil ve bir koku olmasi yeterli, isini bilir :) Ince,kalin,acik ren koyu renk,yaz,kis hic farketmez,yeter ki kil kokunden alinsin ve Epilixir koke ulassin.

Gobek ve kol soruu da cevaplanmis oldu boylece.Ilke su,ince killr biraz daha uzun sure,kalin killar cok daha hizli ama mutlaka hepsinde her bolgede etkili.Bu kil kok acilimi ile ilgili,koke ulasacagi o mikroskopik gecis ne kadar gecise izin verirse o kadar hizli etki ediyor.

[/B]

canem cevabımı aldım tşk edrimopuyorumnanaktan
diğer sorum aklıma geldi hemde peşinde bi tane daha getirmiş:mymeka:
şimdi şu emla mucizesini bilirsin acıyı azaltan krem topik komşun oliyşakkıdı
ben epilartörle aldığım zaman (inş) onla anca alabilirim :sinifsinif:
onu sıcak suyla yıkadıktan sonra epiliksiri uygulasam
ixsirin etkisinde bi derğişiklik olurmu:uhm:

diğer sorumda gözenek açıcı yağlar filan kullansak (epilixsirin etkisi yok etmeyecek yağlar tabii)
buda daha hızlı etki etmesini sağlarmı:sm_confused:
galiba sanırsam ben numunelerin sonucunu görmeden atlayıp alacam bu ixsirdenkaydirigubbakcemile4
deniz hanım beni ikna etti valla:delphin:

diğer sorumda gözenek açıcı yağlar filan kullansak (epilixsirin etkisi yok etmeyecek yağlar tabii)
galiba sanırsam ben numunelerin sonucunu görmeden atlayıp alacam bu ixsirdenkaydirigubbakcemile4
deniz hanım beni ikna etti valla:delphin:

bebem emla işin içine girince durum değişir mi bilemiyorum
cunku o da derinin altına nufuz ediyor, kıl köklerine doluyor
bi Deniz hanıma danışayım bunu
aferim la güzel soru bulmuşun :lepi:

ama yağ konusunda bence kullanmak iyi bi fikir değil
çünkü epilixir kullanılcak alanda kıl köklerinin tertemiz olması lazım kalıntı olmaması lazım

deniz hanım beni ikna etti valla
:delphin:

aynenn :delphin:
zor tutuyorum kendimi :delphin:

cnm kuaförümün ve arkadaşlarımdan duyduguma göre
adet bittikten sonra 1 hafta içinde ağda kullanırsan tüyler azalırmış
kuaförümde demişti bunu bana istersen bir dene sendezemuszemus
valla bebem ben aklıma ne zaman eserse o zaman yapiyorum :kedi:
bu sefer öyle deniyem bari

kaç gün sürüyo nan senin :delphin:

3gün yogun 4,5 çok az 6 finiş hihoyyyt

gurpik başına iş almışın ama insanları sevindirmek gibi çok hayırlı bi işe vesile olduğundan dolayı seni tebrik ederim.:lepi:
beni ekleme canım ben tüysüzümşakkıdı. ama okudum bilgileri ve ihtiyaç olacak kişeilere memnun kalırsanız tavsiye edicim.:delphin:

bebem emla işin içine girince durum değişir mi bilemiyorum
cunku o da derinin altına nufuz ediyor, kıl köklerine doluyor
bi Deniz hanıma danışayım bunu
aferim la güzel soru bulmuşun :lepi:

ama yağ konusunda bence kullanmak iyi bi fikir değil
çünkü epilixir kullanılcak alanda kıl köklerinin tertemiz olması lazım kalıntı olmaması lazım

he sor bakemde soru bitmez bıkmasın deniz hanımşakkıdı
sonra size ne numune nede satış yok derse:delphin:
beni daşlamayın olarmıı:çok üzgünüm:

bu arada neden adetinin bitmesini bekliyin bacaklarını almak için
annamadım ben onu:uhm:

aynenn :delphin:
zor tutuyorum kendimi :delphin:

dutma al bende ardından aliyim hemenkaydirigubbakcemile4

Back