- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.441
iyi cesaretmiş.. sen adını soyadını ver sora ortadan kaybol. ben de bunun şakasını yaptıydım bugünkaydirigubbakcemile3 buraya gelip 2 yorum yazmakla kimsenin eli aşınmaz ayıp etmiş o kişiler..kızlar valla tebrik ediyorum hepinizi ,numune gönderilen diğer platformlarda bazı üyeler numunelerini alınca toz oldular,bi daha ne gören ne duyan oldu onları,deniz hn büyük jest yapıp gönderiyor bu numuneleri ,bazıları çok sorumsuz davranıyor,onca insan epilixiri denemek isterken çok büyük haksızlık bu!!!
dikkat ediyorum gurbaa ve ekibi çok aktif ve sadık ,şimdi bende en az sizin kadar yorumlarınızı merakla bekliyorum.
bende dün akşam aksayan 5.seansımı yaptım ,ortalama bi 15 gün bekleyeceğim yeni sonuçlarım için:))
sizin hedayelerinizde tekrar hayırlı olsun bacılarr opuyorumnanaktan
Yaşasındelikafaduldenyaşasın kılkardeşliği:enbuyukkk:
Yaşasındelikafadulden
iyi cesaretmiş.. sen adını soyadını ver sora ortadan kaybol. ben de bunun şakasını yaptıydım bugünkaydirigubbakcemile3 buraya gelip 2 yorum yazmakla kimsenin eli aşınmaz ayıp etmiş o kişiler..
ben bir şey sormak istiyorum. numune dağıtımı için üyelerin herhangi bir özelliğinin olması lazım mı ? eski üye olması gerek vs felan..
ben de çok istiyorum ama numune dağıtımlarında üyeler için herhangi bir koşul var mı yok mu onu öğrenmek istedim. teşekkürler
eskı yenı farketmıo pro kartının olamsı gereklı canım kaydirigubbakcemile5
pro kartı nedir ? kusura bakmayın bilmiyorum da :kedi:
pro kartı nedir ? kusura bakmayın bilmiyorum da :kedi:
Ben de bilmiyorum pro kartını. Neymiş o? Nerden alınır ki acep..zemuszemusklava:
Bi koşu gidip alıp geliverem bende hihoyyyt
Kadınlar Kulübü Pro Üyelik ve Kart Hakkında... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
işte canlarım bu linkten dilediğiniz bilgiyi bulabilirsinizbuyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?