Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

dedim ama dimi canım :)
hadi hayırlı olsun :)

Sağol canım benim.Bu arada kullanım klavuzunu okudumda bi sorum olacak.Epilixir kullanımından bir hafta süreyle nemlendirici,losyon vs kullanmayın diyor.Ama ben yarın yüzüme uygulayacağım.Pazarda sevgilim gelecek.E haliyle süslenip makyaj yapacağım bende.Ama ne olacak bu durumda?

Kızlarr.. Ben de istiyorum. Çook merak ettim. Ne iğneli kaldı ne lazeri, bunaldım artıkın ya. Deneyeyim güzelse alıcam artık. Ne güzel bişeymiş bu böyle. Beni de yazın yütfennnn....

canım gözenekleri dolduracak fondoten ve sticklerden uzak dur
allık ve pudra kullanmanda bi sakınca olmaz sanırım cunku gozenek doldurmaz

pazartesi başla istersen diycem epilasyon yapman gerek kaydirigubbakcemile
kullan dicem sevgilin gelcek kaydirigubbakcemile3 kafam karıştı gurbik cevaplasın en iyisii kaydirigubbakcemile3

vallah o sorun bendede var ben deniz hanima söledim bana dediki 3 gün boyunca yüzüne bisi sürme sürersende yani pudra sür sende budra sür yüzüne nolcakkaydirigubbakcemile2

canım gözenekleri dolduracak fondoten ve sticklerden uzak dur
allık ve pudra kullanmanda bi sakınca olmaz sanırım cunku gozenek doldurmaz
E tamam fondöteni kullanmam diyelim.Şimdi güneş koruyucu falanda mı sürmeyelim yüzümüze. Hiç bişey sürmesek mi kafam karıştıkafamçokkarıştı Ama olmaz ki yaw daha 1 aylık çiftiz, adam beni bakımlı güzel görsün demikaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

bebem sürmemen gerekiyosa sürme :)
krem vbden kaçın
gözeneklere nufuz eder cunku
Tamam Gurbikcim en iyisi sürmeyim.Makyajıda azcık yaparım.Burda söz konusu sadece ben olsam aman derim ne olacak etkisi biraz azalır belki diye yaparım makyajımı ama şimdi biçok bayan tarafından yakın takipteyiz.Kutsal bi amaç uğruna birleştiksırnaşık şeyO yüzden bilinçli kullanmak gerek.İşte Bilinçli Bir Epilixir Deneği-tatlicadiarzu-
kiz o seni makejsizde sever gercekten seviorsa yanizemuszemus
Yok canım beni makyajsız çooookkk gördü zaten de işte ben böyle şıkır şıkır görsün beni istiyorum sadece.Sevgisinide zaman gösterecek daha çok yeniyerimseniben

yada canim deniz hanima bende sormustum pudra felan sür demisti ama anca 3 gün bisi sürme yani dedi bilemem artik senin kararin:1rolleyes:
3 günüm yok ki benim.Neyse ilk seansım biraz sakat olacak malesef:gitme: Fakat yüzüne uygulayan bayanlarda eğer makyaj yapıyorlarsa işte böyle bi durum var.Aman şu tüylerden kurtulalım da varsın biraz makyajsız gezelim:enbuyukkk:

canim malesef daha kullanamadimmafoldumben ben yurt disinda kaldigim icin anca 10 ayda gelcem anca ozaman sipari verebilcem istee bende sizi takip ediorum sapik gibi ama ben cok cektim halende cekiorum su pis killardan senağlama

Bende yüzümdekilerden bi türlü tamamen kurtulamadım.Gerçi ya benim tüylerim gıdımda zaten niye makyajı sorun ediyorum ki yanaklarımda yok zaten :) E gıdıyada zaten bişey sürmüyorum. Oruç kafama mı vurdu nedir makyaj sordum :) Bu arada olsun canım sonucu güzel olacaksa 10 ay beklemeye değer.Ben inanıyorum ki güzel haberler vereceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…