- 15 Mart 2007
- 1.635
- 6
- 358
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.421
dedim ama dimi canım :)
hadi hayırlı olsun :)
aradın mı canım kargoyu
Sağol canım benim.Bu arada kullanım klavuzunu okudumda bi sorum olacak.Epilixir kullanımından bir hafta süreyle nemlendirici,losyon vs kullanmayın diyor.Ama ben yarın yüzüme uygulayacağım.Pazarda sevgilim gelecek.E haliyle süslenip makyaj yapacağım bende.Ama ne olacak bu durumda?
Sağol canım benim.Bu arada kullanım klavuzunu okudumda bi sorum olacak.Epilixir kullanımından bir hafta süreyle nemlendirici,losyon vs kullanmayın diyor.Ama ben yarın yüzüme uygulayacağım.Pazarda sevgilim gelecek.E haliyle süslenip makyaj yapacağım bende.Ama ne olacak bu durumda?
E tamam fondöteni kullanmam diyelim.Şimdi güneş koruyucu falanda mı sürmeyelim yüzümüze. Hiç bişey sürmesek mi kafam karıştıkafamçokkarıştı Ama olmaz ki yaw daha 1 aylık çiftiz, adam beni bakımlı güzel görsün demikaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
canım gözenekleri dolduracak fondoten ve sticklerden uzak dur
allık ve pudra kullanmanda bi sakınca olmaz sanırım cunku gozenek doldurmaz
Tamam Gurbikcim en iyisi sürmeyim.Makyajıda azcık yaparım.Burda söz konusu sadece ben olsam aman derim ne olacak etkisi biraz azalır belki diye yaparım makyajımı ama şimdi biçok bayan tarafından yakın takipteyiz.Kutsal bi amaç uğruna birleştiksırnaşık şeyO yüzden bilinçli kullanmak gerek.İşte Bilinçli Bir Epilixir Deneği-tatlicadiarzu-bebem sürmemen gerekiyosa sürme :)
krem vbden kaçın
gözeneklere nufuz eder cunku
Yok canım beni makyajsız çooookkk gördü zaten de işte ben böyle şıkır şıkır görsün beni istiyorum sadece.Sevgisinide zaman gösterecek daha çok yeniyerimsenibenkiz o seni makejsizde sever gercekten seviorsa yanizemuszemus
3 günüm yok ki benim.Neyse ilk seansım biraz sakat olacak malesef:gitme: Fakat yüzüne uygulayan bayanlarda eğer makyaj yapıyorlarsa işte böyle bi durum var.Aman şu tüylerden kurtulalım da varsın biraz makyajsız gezelim:enbuyukkk:yada canim deniz hanima bende sormustum pudra felan sür demisti ama anca 3 gün bisi sürme yani dedi bilemem artik senin kararin:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?