• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

günaydn kıl kardeşler..ben daha alamadım numunemi bgn teslim olur ama inşallah...
mümkün mertebe bende pazar uygulamaya başlarım.....

kızlar valla tebrik ediyorum hepinizi ,numune gönderilen diğer platformlarda bazı üyeler numunelerini alınca toz oldular,bi daha ne gören ne duyan oldu onları,deniz hn büyük jest yapıp gönderiyor bu numuneleri ,bazıları çok sorumsuz davranıyor,onca insan epilixiri denemek isterken çok büyük haksızlık bu!!!
dikkat ediyorum gurbaa ve ekibi çok aktif ve sadık ,şimdi bende en az sizin kadar yorumlarınızı merakla bekliyorum.
bende dün akşam aksayan 5.seansımı yaptım ,ortalama bi 15 gün bekleyeceğim yeni sonuçlarım için:))
sizin hedayelerinizde tekrar hayırlı olsun bacılarr opuyorumnanaktan

canım işte onun önüne geçebilmek için numune gönderilecek üyeleri özenle seçmeye caliştim.
hepsinin ad-soyad adres ve telefon bilgileri bende mevcut
gelip yorum yazmayanı gerekirse telle arayıp kafasını kırıcam :mymeka:
numune isterken aman nolur lütfen ölümü gör bana yolla diyip feryat edip sonra da ortadan kaybolamaz kimse kusura bakmasın...
ne deniz hanımı mağdur ederim ne de kendime laf getiririm
onca emek boşuna gidemez...
herkes sorumluluk sahibi olmayı ogrenecek :kahve:

gurbaa kardeşcim yeni topiği açmayacak mısın, bak numunelerde geldi :) Ama o başlıkta buradaki gibi çok kaynamasın, sadece tecrübeler konuşsun.

Son düzenleme:
canım işte onun önüne geçebilmek için numune gönderilecek üyeleri özenle seçmeye caliştim.
numune isterken aman nolur lütfen ölümü gör bana yolla diyip feryat edip sonra da ortadan kaybolamaz kimse kusura bakmasın...

alkisalkisalkis

bacım benim numunemde henüz gelmedi..takip ediyorum konuyu ama..bende denemeek için sabırsızlanıyorum..:gitme:

gurbaa kardeşcim yeni topiği açmayacak mısın, bak numunelerde geldi :) Ama o başlıkta buradaki gibi çok kaynamasın, sadece tecrübeler konuşsun.

canım acicam
bugunu de bekleyelim
herkesin numunesi ulaşsın
bu gece yada yarın acıcam yeni topiği

alkisalkisalkis

bacım benim numunemde henüz gelmedi..takip ediyorum konuyu ama..bende denemeek için sabırsızlanıyorum..:gitme:
bugun gelir sarı kafam
upsi arayip sordun mu heç?

wayyyyy oyle miiii pro olmadık diye mi laaaa
aşk ol sende daha düne kadar değildin adammı oldun la başımızaaa
yollama laaa çok kırıldımmm:)))))))))

ulan selin sen pro olsan da gönderesim gelmez
çünkü bilinçsiz bi kullanıcısın
sana laf anlatana kadar 30kişiyle ati alır üsküdarı geçerim ben
versace concealer için yaptıklarını unutmadım daha kafamçokkarıştı

ulan selin sen pro olsan da gönderesim gelmez
çünkü bilinçsiz bi kullanıcısın
sana laf anlatana kadar 30kişiyle ati alır üsküdarı geçerim ben
versace concealer için yaptıklarını unutmadım daha kafamçokkarıştı

bilmemek değil öğrenmemek ayıp
dediklerinin alakası yok bence yollama la istemiyorum
halbuki okadarda okumuştum takip etmiştim topiki
neyse oyle olsun bakalım...

benim numunem de geldi dün... haydi bakalım herkese bol şans :)
ben haftaya pazar yapacağım... bu arada deneyenlerin de ilk yorumlarını da almış olacağım ne güzel :lepi:

Sağol canım benim.Bu arada kullanım klavuzunu okudumda bi sorum olacak.Epilixir kullanımından bir hafta süreyle nemlendirici,losyon vs kullanmayın diyor.Ama ben yarın yüzüme uygulayacağım.Pazarda sevgilim gelecek.E haliyle süslenip makyaj yapacağım bende.Ama ne olacak bu durumda?

ayy yavrum beniiim kaydirigubbakcemile3
neyse bulmuşsun çözümü ...

yaşasın kılkardeşliği:enbuyukkk:

kaydirigubbakcemile5

korktum vallaaa; yaparsın ... :1shok:
ama çok haklısın gurbikim ... laf olsun diye gelmiyor o numuneler... sadece kendimize referans olmak olsaydı amacımız senin aracılığınla değil ya da KK üyesi olarak değil kişisel olarak Deniz hanımla bağlantı kurardık... Deniz hanıma da tekrar teşekkürler...

herkesin numunesi geldi mi acaba ? gelmeyen varmı ki ?

kurbaa bacı yeni açtığın yada açıcağın topiğin linkini verirsen sevinirimmm
bende bu akşam iftardan sonra kıl tüy yolma olayına giricem vede numunemi deniyecem
şimdiden herkese hayırlı olsunnn

Back