- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #1.461
harika harikaaa bende zaten dört gözlee sizi bekliorummmm bi ay sonrada ben kavusucam epilixirimeeeeeeeeeeee huhuiiiiizemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadınlar Kulübü Pro Üyelik ve Kart Hakkında... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
işte canlarım bu linkten dilediğiniz bilgiyi bulabilirsinizbuyrunnnnnnnnn
kızlar valla tebrik ediyorum hepinizi ,numune gönderilen diğer platformlarda bazı üyeler numunelerini alınca toz oldular,bi daha ne gören ne duyan oldu onları,deniz hn büyük jest yapıp gönderiyor bu numuneleri ,bazıları çok sorumsuz davranıyor,onca insan epilixiri denemek isterken çok büyük haksızlık bu!!!
dikkat ediyorum gurbaa ve ekibi çok aktif ve sadık ,şimdi bende en az sizin kadar yorumlarınızı merakla bekliyorum.
bende dün akşam aksayan 5.seansımı yaptım ,ortalama bi 15 gün bekleyeceğim yeni sonuçlarım için:))
sizin hedayelerinizde tekrar hayırlı olsun bacılarr opuyorumnanaktan
canım işte onun önüne geçebilmek için numune gönderilecek üyeleri özenle seçmeye caliştim.
hepsinin ad-soyad adres ve telefon bilgileri bende mevcut
gelip yorum yazmayanı gerekirse telle arayıp kafasını kırıcam :mymeka:
numune isterken aman nolur lütfen ölümü gör bana yolla diyip feryat edip sonra da ortadan kaybolamaz kimse kusura bakmasın...
ne deniz hanımı mağdur ederim ne de kendime laf getiririm
onca emek boşuna gidemez...
herkes sorumluluk sahibi olmayı ogrenecek
gurbaa kardeşcim yeni topiği açmayacak mısın, bak numunelerde geldi :) Ama o başlıkta buradaki gibi çok kaynamasın, sadece tecrübeler konuşsun.
bugun gelir sarı kafam
alkisalkisalkis
bacım benim numunemde henüz gelmedi..takip ediyorum konuyu ama..bende denemeek için sabırsızlanıyorum..:gitme:
gurbiş bağada yolla bak 2.grupda annem
kıskanclıkdanguduransimilyisi bakkkk sinirliyimmmmmmmmmmmmm:))))))))
yorumları cakcem sen yolla bağada 2.grupda.
wayyyyy oyle miiii pro olmadık diye mi laaaa
aşk ol sende daha düne kadar değildin adammı oldun la başımızaaa
yollama laaa çok kırıldımmm:)))))))))
ulan selin sen pro olsan da gönderesim gelmez
çünkü bilinçsiz bi kullanıcısın
sana laf anlatana kadar 30kişiyle ati alır üsküdarı geçerim ben
versace concealer için yaptıklarını unutmadım daha kafamçokkarıştı
kaybol selin kucuk emrah tripleri cekemem sabahın su saatinde şimdi
Sağol canım benim.Bu arada kullanım klavuzunu okudumda bi sorum olacak.Epilixir kullanımından bir hafta süreyle nemlendirici,losyon vs kullanmayın diyor.Ama ben yarın yüzüme uygulayacağım.Pazarda sevgilim gelecek.E haliyle süslenip makyaj yapacağım bende.Ama ne olacak bu durumda?
yaşasın kılkardeşliği:enbuyukkk:
canım işte onun önüne geçebilmek için numune gönderilecek üyeleri özenle seçmeye caliştim.
hepsinin ad-soyad adres ve telefon bilgileri bende mevcut
gelip yorum yazmayanı gerekirse telle arayıp kafasını kırıcam :mymeka:
numune isterken aman nolur lütfen ölümü gör bana yolla diyip feryat edip sonra da ortadan kaybolamaz kimse kusura bakmasın...
ne deniz hanımı mağdur ederim ne de kendime laf getiririm
onca emek boşuna gidemez...
herkes sorumluluk sahibi olmayı ogrenecek
bugun gelir sarı kafam
upsi arayip sordun mu heç?
sormam mı annem sormam mı?
hayır gelmedi diyorlar..
sıyırmaya az kaldımafoldumben