• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

iyi akşamlar kızlarım
akşam gorusuruz inşallah
bu arada burayı okur muhakkak Deniz hanım
mail atamadım çok üzgünüm
zira nikah memuru sinirlerimi harap etti :mymeka:

kızlar valla tebrik ediyorum hepinizi ,numune gönderilen diğer platformlarda bazı üyeler numunelerini alınca toz oldular,bi daha ne gören ne duyan oldu onları,deniz hn büyük jest yapıp gönderiyor bu numuneleri ,bazıları çok sorumsuz davranıyor,onca insan epilixiri denemek isterken çok büyük haksızlık bu!!!
dikkat ediyorum gurbaa ve ekibi çok aktif ve sadık ,şimdi bende en az sizin kadar yorumlarınızı merakla bekliyorum.
bende dün akşam aksayan 5.seansımı yaptım ,ortalama bi 15 gün bekleyeceğim yeni sonuçlarım için:))
sizin hedayelerinizde tekrar hayırlı olsun bacılarr opuyorumnanaktan

Ben de bugün siparişimi verdim internet bankacılığı yoluyla. Büyük bir hararetle bekliyorum ürünümü. ılk etapta yüzüm için düşünmüştüm ama referans olması amacıyla bir başka bölgemde de deneyeceğim artık. Ben de numune ürünleriyle görüş bildiren arkadaşlarla birlikte yorumlarımı yazarım. Aynı zaman dilimlerine tekabül edecek çünkü kullanımlarımız. Allah hepimizi kurtarsın bu illetten. Deniz Hanım öylesine ilgili ve zarif bir insan ki, çabalarının sonuçsuz kalmayacağına adım gibi eminim. Sevgili Gurbik de önayak olduğu için ona da sonsuz teşekkürler...

kızlar valla tebrik ediyorum hepinizi ,numune gönderilen diğer platformlarda bazı üyeler numunelerini alınca toz oldular,bi daha ne gören ne duyan oldu onları,deniz hn büyük jest yapıp gönderiyor bu numuneleri ,bazıları çok sorumsuz davranıyor,onca insan epilixiri denemek isterken çok büyük haksızlık bu!!!
dikkat ediyorum gurbaa ve ekibi çok aktif ve sadık ,şimdi bende en az sizin kadar yorumlarınızı merakla bekliyorum.
bende dün akşam aksayan 5.seansımı yaptım ,ortalama bi 15 gün bekleyeceğim yeni sonuçlarım için:))
sizin hedayelerinizde tekrar hayırlı olsun bacılarr opuyorumnanaktan
iyi cesaretmiş.. sen adını soyadını ver sora ortadan kaybol. ben de bunun şakasını yaptıydım bugünkaydirigubbakcemile3 buraya gelip 2 yorum yazmakla kimsenin eli aşınmaz ayıp etmiş o kişiler..

iyi cesaretmiş.. sen adını soyadını ver sora ortadan kaybol. ben de bunun şakasını yaptıydım bugünkaydirigubbakcemile3 buraya gelip 2 yorum yazmakla kimsenin eli aşınmaz ayıp etmiş o kişiler..

çok fazla kişi bunu yapmamış olsada yinede doğru değil,sonuçta bi emek ve zaman veriliyor ,dediğin gibi çok zor değil yorum bırakmak ..
düşünsene hepimiz merakla ay bu hatunda sonuç nasıldı acaba ,şunda nasıl etki yaptı diye merak varken ,haksızlık doğrusu ....

ben bir şey sormak istiyorum. numune dağıtımı için üyelerin herhangi bir özelliğinin olması lazım mı ? eski üye olması gerek vs felan..
ben de çok istiyorum ama numune dağıtımlarında üyeler için herhangi bir koşul var mı yok mu onu öğrenmek istedim. teşekkürler

ben bir şey sormak istiyorum. numune dağıtımı için üyelerin herhangi bir özelliğinin olması lazım mı ? eski üye olması gerek vs felan..
ben de çok istiyorum ama numune dağıtımlarında üyeler için herhangi bir koşul var mı yok mu onu öğrenmek istedim. teşekkürler

eskı yenı farketmıo pro kartının olamsı gereklı canım kaydirigubbakcemile5

ben müsait değilim şu an yoksa dükkan senin kelebeketkisi :)) yarın temizlencem pazar günü oturcam başına, paket koltukaltı ve elvis favorilerime denicem :kedi: o zmana kdr herkes numuneleri ele geçirmiş, gözlem topici de açılmış olur biz de yazarız :)

Back