• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

evet yaaa
numuneleri kulanan arkadaşların yorumlarına göre bizde alırız
bunun fiyatı kaç kaymeymiş gurbişimm
mirak ettimdee :kedi:

ben kriterlere pek uymuyorum :) mesaj sayım az numune isteyemiyorum o yüzden ama numune alan arkadaşlar bir an önce işe başlayıp denesinler lütfen bende bir kaç gündür bu ürünü araştırıyorum. yüzümdeki tüyler yüzünden pskolojim alt üst oldu. siz bize ne kadar çabuk dönüt verirseniz bizde o kadar çabuk başlar kurtuluruz inşallah şu aptal kıllardan. her yerimdekine razıyımda yüzümdekilerden nefret ediyorum. inşallah bu kesin çözümdür...

:1shok: ben de bugün size bu konudaki başka bir ürünle ilgili düşüncelerinizi soracaktım...
gurbiş tavsiye ettiğine göre iyidir bu ürün, kime gelirse gelsin numuneler, bi kullanın bize de sonuçlarını bildirin de biz de ona göre alalım bari delikafadulden

canım işte esas önemli olan nokta bu
bugune dek sizlere kötü birşeyi asla önermedim, önerdiğim hiç birşey yüzümü kara çıkarmadı
Epilixir de o ürünler kervanına eklenicek inşallah, buna yürekten inanıyorum

deneyip hep beraber gorucez
sanırım benim epilixirim bugun elimde olur

şiş gurbişimm zati bende burdaydım okuyodum ama
hepsini okuyamadım sıkıldım yawww

karınca yumurtası yağı benzeri bişeymidir buu acepppp

seme kafanı kırdırtma bana ne demek sıkıldım :mymeka:
karınca yumurtası yagının yapmaya çalıştıgını yapan bi ürün epilixir

okuyodum yavrim bilgilenme önceliğimiz Şeniz
bilinçli tüketicim benim öperim alnından opuyorumnanaktan

evet yaaa
numuneleri kulanan arkadaşların yorumlarına göre bizde alırız
bunun fiyatı kaç kaymeymiş gurbişimm
mirak ettimdee :kedi:

150 ytl ürünün fiyatı
1 yıllık kullanımı var
ve sonunda tüyleri tamamen yok ediyor...
yani kuafore 1 yılda vereceğimiz parayı epilixire verip tamamen kullardan kurtulcaz inşallah :)

grubik okudum ama ürünle ilgili bilgi göremedim ki
hayır kesin listeye girecesem pro üye olurumda
emme velakin ürün ne işe yari :ecrin_bebek:

olm ilk sayfadaki mesajlarımın tamamını okusana yaaa....

ooo 15 tl üyelik parası ver bilmemne pek adil değil ama neyse.. burda şans işi değil yani şartlar belli bence herkezin şansı olmalıydı..

siz bilirsiniz...
ben işimi profesyonelce yaparım
geridönüşümünün garantisi olmayan, siteye 3 gün girip 13 gün girmeyen üyeye numune yollamam kimse kusura bakmasın
numune yollayacagım herkes gelip adım adım burada Epilixir tecrübesini paylaşacak
2yılı aşkın süredir burdayım ve üyeleri sizden daha iyi tanıyorum
bu nedenle bırakın da adil olup olmadıgına ben karar vereyim....

ben kriterlere pek uymuyorum :) mesaj sayım az numune isteyemiyorum o yüzden ama numune alan arkadaşlar bir an önce işe başlayıp denesinler lütfen bende bir kaç gündür bu ürünü araştırıyorum. yüzümdeki tüyler yüzünden pskolojim alt üst oldu. siz bize ne kadar çabuk dönüt verirseniz bizde o kadar çabuk başlar kurtuluruz inşallah şu aptal kıllardan. her yerimdekine razıyımda yüzümdekilerden nefret ediyorum. inşallah bu kesin çözümdür...

canım işte temenniler bu yönde olmalı
esas amaç tüylerden kurtulmak olmalı numuneye sahip olmak değil
neticede bu ürünün numune grubu kurmamızdaki amaç bu
kulaktan dolma bilgilerle hurra koşun epilixir alın çok işe yarıyo da diyebilirdim eğer niyetim ürünü sattırmak olsaydı
ama aslolan tecrübelerle ürün kalitesini saptamak

bu arada Deniz hanıma tekrar teşekkür ediyorum ki bizlere bu fırsatı sundu, numune yollayamam gelin ürünün kendisini alın demedi...
bu da ürün hakkında bana güven verdi doğrusu....

bende istiyorum bende bende bendehihoyyyt
çok kılım tüyüm var benim bu yüzden evlenemiyorum:gitme:-tatlicadiarzu-

çekil nan aradan sen deelmiydin bana msn de allaama şükür kaymak gibiyim hiç bir yerimde grm tüy yok diyen ..:umursamaz:
şimdi gelmiş buralarda numune topiliy :mymeka:

şartlar ilk sayfada mevcut canım

len cilet mi yapiyon :gitme:

..[/B]

cilet de yasak canimmafoldumben:gitme:
özel bi makina var bayanlar icin hani su erkeklerin sac kesme makinasi gibi onla yapiyorum, köklerine kesinlikle dokunmamam gerekyosenağlama ama senin su limon+ su karisimi o hassas bölgelerimede kullansam acaba yararmikine...
iste bu yüzden böyle bilmedigim iksirleri süremem:a015:

cilet de yasak canimmafoldumben:gitme:
özel bi makina var bayanlar icin hani su erkeklerin sac kesme makinasi gibi onla yapiyorum, köklerine kesinlikle dokunmamam gerekyosenağlama ama senin su limon+ su karisimi o hassas bölgelerimede kullansam acaba yararmikine...
iste bu yüzden böyle bilmedigim iksirleri süremem:a015:

bebem kıl kökten çıkmadıkca hiç bişi faydalı olmaz ki mafoldumben

çekil nan aradan sen deelmiydin bana msn de allaama şükür kaymak gibiyim hiç bir yerimde grm tüy yok diyen ..:umursamaz:
şimdi gelmiş buralarda numune topiliy :mymeka:
olm saf duygularımla oynama benim kısmetimi engelleme:mymeka:
epilasyona verdiğim paraları toplasaydım alsancakta bi rezidans almıştım şimdi:1closedeyes:-tatlicadiarzu-

len kılsız tüysüz olsanız da sizle birilerinin evlenceeni mi düşünüyosunuz :gitme:
vah zavallıcıklarım mafoldumben
o kaptan mağara adamı kılığınla seni alan olduysa bizde bi enayiye kakalarız herhalde kendimizi:delphin:

bebem kıl kökten çıkmadıkca hiç bişi faydalı olmaz ki mafoldumben

canim ben raziyim valla keske derdim sadece kil olsaydisenağlama allahim düsmanimin basina vermesin ne diim:gitme:
gerci bu meretin yüzünden kil mil da kalmadi nerdeyse bende, yine sol koltumla ugrasiyorum yok böle bisi, cogu zaman ölsemde kurtulsam diye cok agladimsenağlama

epilasyona verdiğim paraları toplasaydım alsancakta bi rezidans almıştım şimdi:1closedeyes:-tatlicadiarzu-

o kaptan mağara adamı kılığınla seni alan olduysa bizde bi enayiye kakalarız herhalde kendimizi:delphin:

garibim vaytros öle saniy gııı :delphin: :delphin:

geyik etmen banlarım :1closedeyes:
artık modum ayaanızı denk alın :kızgın:kaydirigubbakcemile2

aynen vaytrosum yaa :gitme:
bide benim başka bir çilem de tüylerimlazer epilasyona uygun değil..
lazer için siyah ve sert istiyorlar benim daha açık ve sert değil ama yoğun :sinifsinif: :sinifsinif:
alerjim var birde her ağdayıda kullanamıyorum..bıktım vallahi mafoldumben

canim ben raziyim valla keske derdim sadece kil olsaydisenağlama allahim düsmanimin basina vermesin ne diim:gitme:
gerci bu meretin yüzünden kil mil da kalmadi nerdeyse bende, yine sol koltumla ugrasiyorum yok böle bisi, cogu zaman ölsemde kurtulsam diye cok agladimsenağlama
canım benim ya şimdi hatirladım sorununu bitanemmm
Allahım şifa versin üzülme nolur beterin beteri var

Back