- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.041
niye olcek olm cikip durmasın aldirmiyem 2de bi
hımmm güzel bi soru gurbiğim bende sadece yüzüme kullanıcamBirşey soracağım sizlere yüze epilatör uygulanır mı peki? Hiç denemişliği olan var mı? Sir ağdayı bir kez denemiştim suratıma 2 yıldır sivilce problemiyle uğraşıyorum ve hala iyileşmediler. Yüzde epilatör mü, iplik mi iyi sonuç verir sizce. İzne ayrılıyorum şimdi kesin alacağım epiliksiri kesin. Gurbik sana zahmet olmazsa Deniz Hanıma sorar mısın imkanın varsa, yüz için hangi yöntemi önerir.
hımmm güzel bi soru gurbiğim bende sadece yüzüme kullanıcambenimkiler zaten sert senağlama neyle alsak acaba yüzümüzü benim epilatörün yüz başlığı var ama bi kaç defa denedim kızarıklık olmuştu
:1no2:
Ben yüzümü iplede aldırdımi sirlede aldırdım.Sir nedense berbat yüzümü mahvetti.Bi daha asla. İp iyi. Epilatörümün yüz başlığıylada aldım bikaç defa. İple bi farkı yok.Ve epilatör tam tersi inceltiyo benim tüylerimi.Yani benim söyleyeceğim iple epilatör bence aynı. Bana göre yani.Hem bu kadar takma nasıl olsa Epilixir sayesinde tüylerimizden kurtulacağızzemuszemusBirşey soracağım sizlere yüze epilatör uygulanır mı peki? Hiç denemişliği olan var mı? Sir ağdayı bir kez denemiştim suratıma 2 yıldır sivilce problemiyle uğraşıyorum ve hala iyileşmediler. Yüzde epilatör mü, iplik mi iyi sonuç verir sizce. İzne ayrılıyorum şimdi kesin alacağım epiliksiri kesin. Gurbik sana zahmet olmazsa Deniz Hanıma sorar mısın imkanın varsa, yüz için hangi yöntemi önerir.
peki bide birsey sorcam diyilio ya sonra deo dorant felan sürmeyi peki yüzde ben makejimi sürerim onda birsey olurmu galiba iplede alabilirsin ondan sonra epilixiri sürersin bence sorun olma
Ben yüzümü iplede aldırdımi sirlede aldırdım.Sir nedense berbat yüzümü mahvetti.Bi daha asla. İp iyi. Epilatörümün yüz başlığıylada aldım bikaç defa. İple bi farkı yok.Ve epilatör tam tersi inceltiyo benim tüylerimi.Yani benim söyleyeceğim iple epilatör bence aynı. Bana göre yani.Hem bu kadar takma nasıl olsa Epilixir sayesinde tüylerimizden kurtulacağızzemuszemus
Kızlar bişi sorcam bende de epilixir var vücudumu şeker ağda ile alıp ugulasam olur dimi? Epilatörle alamam yahu apartman yıklır :S
zaten epilatörün yerine alternatif olarak sir ağda yerine şekerli ağdayı tavsiye ediyor epilixir yetkilisi,ağda yaptıktan sonrada dayanılır sıcaklıktaki su ile iyice keselenip kurulanmak sonrasındada.
şimdiden kolay gelsin sizede,umarım sizde iyi sonuçlar görürsünüz
merhaba arkadaşlar ben epilixirle mayısta tanıştım yorumları okudum zaten bıkmıştım artık sipariş ettim ilk seansımı 19 haziranda yaptım.bikini bölgesinde ilk seansta %30 azalma oldu inanamadım yorum yapmak için bekledim yani tekrar çıkarlarmı diye hep korktum.ama çıkmadılar çok şükür.bikiniye 3. seansı uyguladım 13 gün oldu daha çıkmadılar.zaten çıkanların çoğu yumuşacık bebek tüyü gibi.diğerlerinde incelme var bitiriyoruz çok şükür.
benim için önemli olan yüzümdekilerdi çok hızlı çıkıyorlardı simsiyah.onlarında çıkış hızı yavaşladı renkleri açıldı yumuşadılar en zoru onlardı 4 seans yaptım artık yarısı çıkmıyor yarısıda beyaza yakın bir renk aldı görünmüyorlar ama ben biliyorum yerlerini yinede iyice körelsin diye 2 seans daha yapmaya kararlıyım.
kuruluk yapmadı.kaşıntı 1 dakikadan az sürüyor.alerjik bir yapım var ama çok şükür birşey yapmadı.kızarıklık kötü koku yok .aklıma gelen bunlar .merak ettikleriniz varsa seve seve yanıtlarım..sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?