- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.001
ayy çok sevinidm gülüm ya Allah mutlu mesut etsin inşallah :Saruboceq:
O zaman biz şanslı denekler oluyoruzlaelaelaelaelae KK'nın ayrıcalığı bu olsa gerek:enbuyukkk:
Bu arada December arkadaşımız sağ olsun aydınlatmış bizleri :) Fakat bi konuda yanlışını düzeltmek istedim :) Büzük diye klitoriste denilmez :) Anneannemden biliyorum, büzük, anüstür bacılarkaydirigubbakcemile3 Bunuda düzeltmek istedimkaydirigubbakcemile3 Konserve olayını bende merak ettimdelikafadulden
hay ağzını öpem...bende onu çok merak etmiştim..
konserve nedemek gerçekten yaa....
december kartusun kullanımı nasi
ay çok acitiyo mu beeee
yok beeeee inanılmaz memnunum varyaa makinasını da aldımm. epilatörle geçen yıllarıma yandım neymiş o öle on saat, sorasında kırmızı benekli dolanmalar. iki dizaltımı toplam 5-6 dakkada alıyom şahane bişi ve hiç acıtmıyo. kolaltı da öle. 2 dk maximum. bi de bunların ufak ağızlıları var, boyut aynı sürme yeri ufacık. minik parçalar halinde genitale denicem daha oraya denemedim. kağıtları ufak kesip denicem.
makinasını ben gittim en iyisi olsun diye 65e deplissima marka aldım. bi tane sir ağda topici vardı ordaki hatunlar girdi kanıma. içinden ağda ısıtıcısı, 1 tane kartuş, bi miktar bezi, yağı bi de geciktirici solüsyon die bişi çıktı. marka italyanmış. çok methettiler. ben aldım 2 hafta sora yingem 30 tlye vivetinkini aldı, valla evirdim çevirdim baktım makina aynı yani bi farkı yok. uzun süre kullanımda nası bilmiom da içimden bi ses kk hatunlarının sayesinde kazık yedim diyoay kartuş alem bari
kaç yetale bu decoş
ocagıma incir aacı dikilmez işallah
makinasını ben gittim en iyisi olsun diye 65e deplissima marka aldım. bi tane sir ağda topici vardı ordaki hatunlar girdi kanıma. içinden ağda ısıtıcısı, 1 tane kartuş, bi miktar bezi, yağı bi de geciktirici solüsyon die bişi çıktı. marka italyanmış. çok methettiler. ben aldım 2 hafta sora yingem 30 tlye vivetinkini aldı, valla evirdim çevirdim baktım makina aynı yani bi farkı yok. uzun süre kullanımda nası bilmiom da içimden bi ses kk hatunlarının sayesinde kazık yedim diyoo yüzden kararı sen ver bacım. kartuşların fiyatları ayrı alırsan da 3-2 tl deişiyo yerine göre. çeşit olarak da bu resmini koyduğum titanyumlu denen pembesini tavsiye ederim pudralı oluyo.
ağdanı ne gösteriyonki sevgiline. onu da mı yolcan :roflol:anaa eyiymiş la
ben daha pahalı sanıyodum
30yetaleye vivetinkini alem
italyanlara sevkilimin gıcıı var
kavgaya sebep olmasın bi kartuş :1closedeyes:
ağdanı ne gösteriyonki sevgiline. onu da mı yolcan :roflol:
bende kullandım bundan ilk kullandıgım zaman
ısıtıcı kutusu yoktu o zaman cezveyle ısıtyodum
cok da güzel alıyor
sonra makiasını aldım 45 e almıstım ben
bi kaç ay daha kullandım
ablamda bize gelmişti bende ağda yapayodum o gün
şahsiyetsiz aç insan götürdü makinamıkaydirigubbakcemile
acıdım evli barklı hatunsun al dedim bari
len olm 1 ay sorna evlencem adam herşeyimi görcek ağdamı mı sakliyim töbe yarebbim :1closedeyes:
merak eder o
makyaj malzemelerimi bile alıp üstlerini okuyo bu ne bu ne işe yarıyo diye soruyo :roflol:
seninki voltran gibiymiş mübarek. benimki daha sade
markadan markaya deişiyo demekki. vivetinki de böle benimki gibiydi.
ya yanındaki kartuştan alsam işimi görmez mi
makina şart mi
ay amaan fuzuli iş yaaa :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?