• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

leyla çok sevindim senin adına cnm,epilixir ile seansları ilerlemiş birilerinin yorumlarını okumak beni çok rahatlatıyor,bende 4 seansımı geride bıraktım,bugün 2.kez (2 seans olarak yani) bıyık bölgeme tekrar uygulama yaptım ,tarih tutmamıştım ama 1 ayı geçmişti bıyık bölgem,çok az kıl çıkmıştı onalrıda alıp uyguladım ,sanırım bıyık bölgem diğer bölgerimden önce bitecek.bacak+bikini ve koltuk altımada yarın 5.seansımı uygulayacağm bi aksilik çıkmazsa.
^^^^^
december yeni bir topik açılması çok iyi düşünülmüş,uygulayanların gözlemlerini takip etmek bu durumda daha kolay olacak ..

leyla çok sevindim senin adına cnm,epilixir ile seansları ilerlemiş birilerinin yorumlarını okumak beni çok rahatlatıyor,bende 4 seansımı geride bıraktım,bugün 2.kez (2 seans olarak yani) bıyık bölgeme tekrar uygulama yaptım ,tarih tutmamıştım ama 1 ayı geçmişti bıyık bölgem,çok az kıl çıkmıştı onalrıda alıp uyguladım ,sanırım bıyık bölgem diğer bölgerimden önce bitecek.bacak+bikini ve koltuk altımada yarın 5.seansımı uygulayacağm bi aksilik çıkmazsa.
^^^^^
december yeni bir topik açılması çok iyi düşünülmüş,uygulayanların gözlemlerini takip etmek bu durumda daha kolay olacak ..

oh oh senin daha çok olmuş kurtuluyorsun artık ne güzel :lepi:

süper ya leyla benimde biyiklarimi hergpn aliorum biktim vallah cikiolarr beni rahat birakmiorlar:D ama bende alicam epilixiri cok mutluyum vallh eminim bendede etkili olcak dneiz hanimda zaten cok ii birisi hep yardimci oldu:D kilsiz günler bizi beklior epilixirle:D hihihiopuyorumnanaktan

şimdiye kadar kıllarla ilgili o kdr ürün araştırdım, burda hep beraber araştırdık, herkesin sonuç aldığı bir ürüne hiç rastlamamıştık. epilixir bu konuda bir ilk. deniz hanım burayı okuyorsa, bize kurba majeste aracılığıyla epilixirin icat sürecini paylaşırsa çok sevinirim.. gerçekten merak ediyorum nasıl ve nereden böyle bir buluş yaptı ya da yaptırdı? çünkü ithal ürünlerde dahi %100 kullanıcı memnuniyeti yok. affedin, biz memleketçe alışkın değiliz ilklerin adamı olmaya, o yüzden merak ediyorum.

süper ya leyla benimde biyiklarimi hergpn aliorum biktim vallah cikiolarr beni rahat birakmiorlar:D ama bende alicam epilixiri cok mutluyum vallh eminim bendede etkili olcak dneiz hanimda zaten cok ii birisi hep yardimci oldu:D kilsiz günler bizi beklior epilixirle:D hihihiopuyorumnanaktan

evet deniz hanım çok tatlı bir insan sorduğum bir sürü soruya bıkmadan usanmadan cevap yazdı sağolsun sende al canım tavsiye ediyorum kurtul sende :dance:

december sanıyorum deniz hanım 17 kez lazer uygulaması yaptırmış ve tüylerinin yok olması bi yana dursun yanık vb izler oluşmuş ,sonrasındada bu izlerle uğraşmış,ilk yazıştığımız dönemlerde bahsetmişti ,ben bu şekilde hatırlıyorum ,hiç sormadım ama sanırım kendisindeki lazer denemesi olumsuz sonuç verince böyle bi ürün geliştirmeye çalışmıştır,şahsen bende detaylıca öğrenmek isterdim bu mucize ürünün hangi sebeple geliştirildiğini gurba prenses aracılığıyla...

evet leylacim zaten konustum siparisi 10 süse alcam bana bitanede hediye vercek :D cünkü avrupad kaldigim icin imkanim biraz zor bidaha gelmeye tr bende onuncu ayda zaten gelcem anltik yollick bana ve cok kisi cok menun kac sitede takip ettim zaten lazerdede okadar cok para veriorum bide epilixiri denim artik bakalim ama ben cok ianniorum yani:D yuppiiiii kurtulma zamani geldi yaniii artik umarim hepimizdeeeee cok mutlu sonuclar aliriz:D

ÇIKMIŞMI YOLA NE ZAMAN GELıYOMUŞ EPıLıXıRLERıMıZ KIZLAR ŞıMDı NE YAPICAZ KARAR VERıLDıMı BIYIKLARIMI SALDIM VALLA YAKINDA BURARIM HERAL :ecrin_bebek: KAŞLARADA KULLANABıLıYOMUYUZ GURBıK YA VALLA NE GÜZEL OLURDU HE HE BıDE O AĞDALAR VARYA PEMBE PUDRALI ONLARLAMI ALIP KULLANICAKSINIZ

kızlarım merhaba
hayırlı ramazanlar
kısa bi ayrılıgın ardından yeniden sizlerleyim
numuneleriniz bugun çıkıyor hayırlısıyla
yarın, en kötü ihtimalle 2gün sonra elinizde

ben ilk denememi yaptim kızlarım perşembe akşamı
çok hafif yaktı bi kaç sn.ye sürdü yanma hissi
kokusu da bildigin ot gibimsi
bekleyip gorucez çıkan kılları :lepi:

kızlar bu arada sabah eczaneden anestol almaya niyetlendim
eczaci dedi ki ağda için mi istiyosun
heaaa dedim