- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 38
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
hissiz kısmı endişelendiriyo beni.
böyle ayda bir yaptıkça uyguladıkça anestolu bünye alışkanlık kazanmaz mı böylece etkisizleşmez mi ya da sürülen yerde sık sürüldüğü için hissizlik yaratmaz mı? konu bacağım ya da koltuk altım olsa neyse ama pikini bölgesi ya ondan endişeliyim hissizleşmesinden korkuyorum mazaallah:jeyyar::jeyyar:[/
gurbişim topiğini reklama amaçlı kullanabilir miyim :1hug:
Arkadaşlar şu mübarek günlerde gönül rahatlığıyla bir hayır yapmak isterseniz linke bir bakın...
http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/306072-losev-gida-bankasi-bagislarimizi-bekliyor.html
:roflol: :roflol:
ay sen çok yaşa emi :roflol:
hiç böyle düşünmemiştim :roflol: :roflol:
Ben geldıımzemuszemus
Anetstol süper fikir bende deneyebilirim ama epilixir uygulayacağımız yere kanımca olmaz.
Neticede krem.
Gözenekleri en başta tıkamayacak mı?
Seansları yaparken sonrasında krem, hatta su bile değmeyecek diyor.
Sonuçta yıkarız geçer elbet ama.
Normal ağda bile sürünce şekerinden dolayı pek tavsiye edilmiyor, bence önden onu sürmek kesinlikle olmaz.
Deniz Hanııııııım:sinifsinif:
bebem emla ile ilgili bi sorun olmadıgını söylemişti deniz hanım
sanırım anestol ile de aynıdır durum
geçmiş sayflarda paylaşmıştım
iyice yıkayıp kuruladıktan sorna sürersek epilixiri sorun olmaz
canım ya inşallah bende de işe yarar
ilk agda seramonim ufak morluklarla son buldu -tatlicadiarzu-
artık anestol ile mosmos olurum nası olsa acimiyo diye cart cart çekerimkaydirigubbakcemile5
ne emla nede anestol etki etmedi bende. hiiç uyuşturmadı. benim bacak koltukaltına dayanabiliyorum ama bikiniye hayatta yapamam kesin ölürüm acısından... bide yüzüm çok acıyoooo. bıktım bu yüzümdeki tüylerden...
çok zor bir seçim olacak.ben dahil olmak üzere o kadar çok kıl mağduru varki anlatamam.ama bu seçimde en çok çok tüylü olmaktan ziyade benim gibi hem çok tüylü hemde aşırı batık problemi olanlar arasında denenmesinde fayda var diye düşünüyorum.epilixir numunesi alanlar arasında olmayı ve deneyimlerimi forumda paylaşmayı çok isterim.numuneyi alacak arkadaşları şimdiden kutluyorum.hepimize sağlıklı günler.
2. grup için bekleriz başvuruya hayatım
henüz net değil tarihi ama zannederim düğünden yani bayramdan sonraya kalır...
o zamana kadar ilk grubun gözlemlerini de almiş oluruz
canım sen düğünden sonra girebilecek misin siteye?:gitme:
şimdilik ay dontnoooo bebekim mafoldumben
Ya evlilik KK'ya girmeye engel mişimdilik ay dontnoooo bebekim mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?