Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

yaa kankam dedi dikiş atmadan kullanılıyomuş ama adini hatırlamıyo safım

ay canım pardon xylocaine evet igneden önce sıkılan sprey

sorsakmı ola belkim bi işe yarıodur...ama bende kesin oda yaramaz..ama ben çareyi buldum kendime lokal anestesi yaptırıcam...
al allah all...hiç bişi hissetmemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar bu Anestolü sırtım yandığında kullanmıştım.
güneşte malak gibi kalınca su toplamıştı da..:kedi:
neyse işte sürdüydüm ama acısını hiç geçirmemiştimafoldumben

evet ben de aynen sırtımın biyerine krem sürmeyi unutmuştum, felaket yanmıştı :sinifsinif:
doktor anestolle bişeyi karıştırıp sürdürmüştü ama diğer şeyi unuttum
ama yine de günlerce çektim acısını :gitme:

sen de çok beyaz tenlisin ondan kavruluyoz biz..mafoldumben
peki uyuşturmuş muydu?
valla benim acım hiç dinmediğine göre uyuşturmamış demek ki..

ya bende epilatörle aldıktan sonra bu buz hanaleri varya hani onla tampon yapınca geçio acısı..yapan varmı öle??

bana anestolu dr hemeorit tedawisinde wermisti we uyusturuo muydu ewttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ck ii geliordu bana acısız we hissiz

bana anestolu dr hemeorit tedawisinde wermisti we uyusturuo muydu ewttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ck ii geliordu bana acısız we hissiz

hissiz kısmı endişelendiriyo beni.
böyle ayda bir yaptıkça uyguladıkça anestolu bünye alışkanlık kazanmaz mı böylece etkisizleşmez mi ya da sürülen yerde sık sürüldüğü için hissizlik yaratmaz mı? konu bacağım ya da koltuk altım olsa neyse ama pikini bölgesi ya ondan endişeliyim hissizleşmesinden korkuyorum mazaallah:jeyyar::jeyyar:

:roflol: :roflol:
ay sen çok yaşa emi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…