- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
ben biraz geri kalmışım istemiyorum ama soru sorucam epilixiri alamazmıyız satılmıyo mu bu bi yerde anlamadım ben
kıs cene sana bı teklıfte bulunmustum jwp wırmedınkaydirigubbakcemile2
kızma gubıqım yolladım bende kıs cene bız yakınız ayarlasak mı bısler ne dersın agda gunu ıcın:bbo:
hecte deel bak ne kaddar masum bi isteqcokacimcoook
:roflol: :roflol: :roflol:
ayy yatar ayak güldürdün beni, sahi yakınmışız ağda partisi yapalım, buluşma fotolarına koyalım :roflol:
yalnız parti dışındaki kısımları ciddiye alabilirim, buluşma sapığı olduğumu artık herkes biliyo kaydirigubbakcemile2
bizim kıslar ramazan onjesı toplanak dıolar ama kimseden henuz bi ses cıkmadı olarsa hemenjik sana cıtlatammm o zmaan olar mı jnmzemuszemus
çıtlat bacum :kedi: ama kimseye söyleme sonra herkes dalga geçiyo benle :çok üzgünüm:
ben biraz geri kalmışım istemiyorum ama soru sorucam epilixiri alamazmıyız satılmıyo mu bu bi yerde anlamadım ben
gunaydınnn deneklerrlülülülülülü
tamam canım takipteyim..
tekrar teşekkür ederim..bayağı uğraşmışsın bebem..
bir de şöyle bi fikrim var ama.
kullanmadan önceki ve sonraki hallerinin fotolarını koysak.
misal ben koltuk altımı koyabülürüm.
ben uygulama yaparken soyle bir yol izliyorum sonucu olcmek icin,epilatorle temizlerken kilar kagit uzerine dokuluyor ya,epilasyon bitince kagidin ortasinda toplaniyor hepsi,tahta cubukla soyle bir harmanlaniyor alinacak numune butun bolgeleri temsil eder olsun diye ve koli bandini yaklastirip killarin kalinligi rengi gorunecek kadar bir miktari aliyorum.Bu deneye deneye kazanilan bir yetenek,cok olursa gorunmuyor az olursa temsil orani dusuyor,ben alistim artik :) sonra bu bandi beyaz A4 kagida yapistiriyorum,altina tarih,kacinci treatment,ve uygulanan kisinin adini imzasini istiyorum.Bu sekilde herbir seans sonrasi acikca kil yapisindaki degisikligi koklerdeki incelmeyi kildaki renk degisikligini gorebiliyorsun.insaniz unutmak zayifligimiz var,oncesi nasildi diye dusunup kafamiz karisabilir,bu cok pratik bir yol oldu invent by Deniz deyip patent almali buna da :) herkeste cok mutlu kendileri bile inanamiyor bazen.
Benim de bikini bölgem resmen balta girmemiş bir orman.
Ama gelen numuneyi koltuk altımda denemeyi düşünüyorum.
Bikini bölgeme yetmez çünkü numune.
Bi koca epilixir lazım
Memnun kalırsam da kesin alırım ve de bikini bölgemi hallederim.
ınşallah bu sefer doğru ürünü bulmuşuzdur
gurbişim özeline atıyorum hemen kızma öperim seni....
bide ben 20 gün içinde taşıncamda ulaşır demi?
Ay ben hergün yazarım gelişmeleri ama ben nasıl koyayım gıdımın resminiFakat özelden gönderebilirim tabi.Ben yüz bölgemde kullanacağım.
Ben okuyorumkİ nasıl kullanacaĞımı kestİreyİm dİmİ ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?