Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

hecte deel bak ne kaddar masum bi isteqcokacimcoook

:roflol: :roflol: :roflol:

ayy yatar ayak güldürdün beni, sahi yakınmışız ağda partisi yapalım, buluşma fotolarına koyalım :roflol:
yalnız parti dışındaki kısımları ciddiye alabilirim, buluşma sapığı olduğumu artık herkes biliyo kaydirigubbakcemile2

ah be gulum bızımkılerde bı aydır tık yk ınanvereliniortak ızmıte daa ck gelıp gıdıom

bizim kıslar ramazan onjesı toplanak dıolar ama kimseden henuz bi ses cıkmadı olarsa hemenjik sana cıtlatammm o zmaan olar mı jnmzemuszemus

simdi gozume carpan noktalari yazayim.
ocean kullanicisi demis ki;

ben de kurbani olurum,keski resimlerle destekleyebilsek olay olurdu bu,inanin benim diyen universitede calisma yapicaz sana deseler karsisina foto destekli forum calismasini koyup tercih yap deseler,forumu tercih ederim.

kızlar bu kısım önemli dikkatli okuyun yasakkelime

resim gonderen altin bulsun derim,insallah unutmazsiniz,cok kisiden istedim onun dokuzu o heyecanla unuttum dedi :)

dusunen akil eden destekleyen herkese tesekkurler..

sevgili ocean,gerci bu mesaj sonrasi yazmissin yine ben yaziim,yuzde deneyecek olan tum arkadaslar bir de koltuklati yada bikini gibi bir bolgede deneyin lutfen..gurbaa'cim da yazmis ya,15 ml az gorunuyor ama kullaninca goreceksiniz bir damlasi bir avuc ici alana yeterli geliyor,yuzde ve bikinide en az iki seans cikarttirir sana.bacak cok sarfiyat yaptiriyor alan genis diye,diger bolgelere damla ile kullanacaksiniz

Burda cok onemli bir nokta,Epilixir hemen kurur,bir bolgeye surdugunuzden emin olunca bir daha surmeyin,sekiz saatiniz gecinceye kadar bekleyin.Cok yapilan bir yanlis bu,oraya surmus muydum buraya surmus muydun derken gereginden fazla sarf ediliyor,saglik acisindan sakinca yaratmaz ama seans sayinizi dusurur,bir kez bolgeye degsin yeterli gelir,icinizden gelen "tekrar sur bi daha sur"sesini dinlemeyin :)

bir dee,rengi goreceksiniz,otlara ait oksitlenmis bir renktir.Camasirlarda boyama yapar ancak leke birakmaz,Epilixir kullandiginizda acik renk giyecek olursaniz koltukalti ozellikle rahatsiz edebilir,insanlar ne dusunur vs gibi sosyal kaygi duyabilirsiniz,acik renk giymemeye ozen gosterin..unutur da beyaz giyerseniz uzulmeyin leke yapmiyor,camasir suyu vs gerek duymadan normal bir yikama deterjanla cikar hemencecik :)

--------------------------------------------------------------------------------

bu arada abidik gubidik ulke ismi yazdigimizdan zavallim deniz hanim da bizi cidden burjuva sanmis kaydirigubbakcemile3
dogru duzgun yazin la su yasadiginiz yerleri :enbuyukkk:
benden hic mi bisi ogrenmediniz 3 kaatcilar :mymeka:-tatlicadiarzu-

üşenmemiş sivriye cevap vermis ay kiyamam ya :roflol:

gurbişim özeline atıyorum hemen kızma öperim seni....

bide ben 20 gün içinde taşıncamda ulaşır demi?

sivribiber-fransa emis,canim eger fransa ise cok uzgunum yurtdisina gonderemiyoruz.Posta idaresi kabul etmiyor,hadi baska isimle gonderdik diyelim ilk tesbit edilen yerde refuse ediliyor,iosta uceti de iade olunmuyor.Turkiyede adres verirse yakinlarina gonderebilirim,nasil ulasacagi konusunda aralarinda bir plan yaparlar.yada hakkindan simdilik feragat ederse yerine bir baska istekli alali,turkiyeye geldiginde deneme urun icin sozumuz olur,ben geldim adresim bu desin yeterli hemen gonderirim..

Ay ben hergün yazarım gelişmeleri ama ben nasıl koyayım gıdımın resmini Fakat özelden gönderebilirim tabi.Ben yüz bölgemde kullanacağım.

lakito,canim yuzde dene bir de bikinide dene lutfen,epilixir'in en az iki seans yeterli gelir.sebebini yukarida yazmistim :)

gozume carpanlar bunlar oldu,baska unuttugum eklememi istediginiz olursa buradayim,

evet duydunuz bebekler
her türlü sorununuzu deniz hanim benim mailime cevapliyor ve ben de sizlere aktariyorum
kendimi kıl elçisi ilan ettim :smiley-cool:
soracaginiz sorular varsa numuneler gelmeden sorun bebeklerim
sonrasinda vay söyleydi vay böyleydi vay ben bunu bilmiyodum diyeni yolarım anlasildi mi :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…