Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

:roflol: uy adam gibi adam yok etrafımda hacı :çok üzgünüm:
o konuya girersek salya mümük çıkabiliriz, en son adam sandığım insanın sevgilisi varmış, beni kandırmış dürzi

Allah doğru adamı karşına çıkarmadan muhakkak bi dürzi yollayıp sabrını sınıyo bebem hiç üzülme gamyoncuiremsu
kara göründü demektir, 3 vakte kadar kocayı cepte bil kaydirigubbakcemile2

ben 2 şişe sipariş ettim epilixir bugüne kadar,şişenin biri benim diğeri kuzenim içindi
kuzenim hirstuzimli,vücudnun tamamı kıllarla kaplı diebilirim,en çokta onun kullanmasını istedim,ciddi anlamda problem yaşıyor bu konuda,önümüzdeki günlerde sir yaptırıp kullanacağını söyledi,epilixir pko lulardada çok iyi sonuç vermiş ,bakalım benim kuzende epilixirin etkisi nasıl olacak çok merak ediyorum.

Allah doğru adamı karşına çıkarmadan muhakkak bi dürzi yollayıp sabrını sınıyo bebem hiç üzülme gamyoncuiremsu
kara göründü demektir, 3 vakte kadar kocayı cepte bil kaydirigubbakcemile2

hadi bakalım, sayıyorum vakitleri mafoldumben
ama dediğin gibiyse benden fazla sabreden yoktur he :roflol: anlatsam için şişer valla :roflol:

hirstuzim
hmmm
Deniz hanım bahsetmişti sanırım o arkadaştan
hatta sitede yorumu mu vardi
belki farklı kişidir bilemicem
cunku sizinki henüz başlamamış

aman çene mesaim bitti
mümkünse yarın annat
akşam aşkitomlan nikah işlemleri için neler lazım onları konuscez hihoyyyt
surda kaldı 1 ay ben hala popomu gezdiriyom
gittim bebeklerim :)

gurba prenses bacı,bende senin espiri yaptığını anladığım için espiriye espiriyle cevap vereyim dedim,ukalalık olarak algılayacağını düşünseydim yazmazdım,baktım sizler coşmuşsunuz,bende size takılıp zincirleme devam edeyim dedim,çok dalıldımm şimdi((

aman çene mesaim bitti
mümkünse yarın annat
akşam aşkitomlan nikah işlemleri için neler lazım onları konuscez hihoyyyt
surda kaldı 1 ay ben hala popomu gezdiriyom
gittim bebeklerim :)

herşeyin en güzeli olsun inşallah, bütün işin rast gitsin Şeniz
yok ben yarın da anlatmam zati, hoşşik dürziden bahsetmekten mesajlarım 7000e yaklaştı... defolsun pislük :dilcikar:

bebem ben takıldım sana
darılma
azcık manyak bi tipim ben
böyle kabul et beni Şeniz

Gurbaaa kıs başvuru günü bittimi nolduuu bitmediyse listeye ekliyver şu garipi :gitme:
Tüylere veda edeyim bende mafoldumben

Gurbaaa kıs başvuru günü bittimi nolduuu bitmediyse listeye ekliyver şu garipi :gitme:

maalesef tatlım bitti.
fekat 2. grup seçilebilirmiş.
öyle bişey olursa gurbaanın eteğine yapış.

Epilixir sayfasındaki yorumları okudukça,kullanan kişilerin aldıkları tepkiler doğrultusunda bende baya sabırsızlanmaya başladım.
Genelde ilk seansta yanma olduğunu ancak kısa sürdüğünü yazmış.Aman zaten her ağda yaptırırken bu acının iki mislini çekiyoruz zaten.
ama yorumların hepsi olumlu yönde,ilk seansta gözle görülür bir incelme ve azalma olduğu yazılmış hep,eğer böyle ise inanın ben şimdiden baya ümitlendim:lepi:

kedi kafa makkej topiklerinde sürtceene az da buraya baksadın :mymeka:

gerisi banlanma sebeblerin kaydirigubbakcemile:roflol:
site için nikaa gereksiz bi üyeyim Allam yaa mafoldumben

hadi herkeze basarilarr dillerim umarim hepside menun kalicak ben anca 10 ayda kavusicam epilixirimee hühühühühüh

canım bildigim kadariyla epilixir yurtdısına da ürün gönderiyo
ki zaten Deniz hanım amerikada yaşiyor

Oyy kermit kusura bakma ancak girebildim.
Bugün misafirleeee gittikte
Hop oturdum hop kalktım..
Anamm dedim şimdi bugün adres veremedim diye yedeklere geçmese bari :roflol:
Neyse gönderdim rahatladımopuyorumnanaktan
Çok heyecanlıyım bende bir yerimde işe yararsa tüylü yaşamaya hiiiç niyetim yok.
Komple bütün vücudumun her bir yerine uygularımzemuszemus

Ama tabi şartlarınıda konuşalım. Ben normalde sir ağda yapıyorum. Ama etkisini azatılyorsa her ne gerekiyorsa yaparım.

Ayyy bende şimdi gönderebildim adresi...

geçmiş sayfaları korkuyla okudum valla,ya hakkımız gittiyse diye...

Neyseki yollayabildim..Hakkımız devam dimi hala cınımmmmyerimseniben

teşekkürler cicim...

nevincim nehircim maillerinizi aldım teşekkür ederim :)
süpersiniz kızlar
tatildekiler haric eksiksiz tamamlandı liste
yarin ogleye kadar da onlara ulaşicam
tamamdır bu iş :)

olm baa niye demiyonki yurt disinada gonderiliyo diye, bilmiyonmu ne kaaa killi olduuumu:mymeka:
gerci listede olsam ne olar mesac sayim 50mi nemafoldumben
baa torpul gecebulusunmu :kedi:

olm baa niye demiyonki yurt disinada gonderiliyo diye, bilmiyonmu ne kaaa killi olduuumu:mymeka:
gerci listede olsam ne olar mesac sayim 50mi nemafoldumben
baa torpul gecebulusunmu :kedi:

torpül morpül yog haddini bil:mymeka:nekadar ayipppppppp:umursamaz:
baga yap gubik -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
canim yok yollamio ama ben deniz hanimla konustum geldigimde siparis vercem bana yollicak malesef yurtdisina yolliyamio kabül olmiormus anca tr gidene kadar beklemem gerekio napalim kismetim ozamanmis ama umarim hepimizde cok menun kaliriz cok umutluyum kurtulalim artik su killardan seytan seyler bunlar bizi cok seviolar birakmiolar bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…