- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
:roflol: uy adam gibi adam yok etrafımda hacı :çok üzgünüm:
o konuya girersek salya mümük çıkabiliriz, en son adam sandığım insanın sevgilisi varmış, beni kandırmış dürzi
Allah doğru adamı karşına çıkarmadan muhakkak bi dürzi yollayıp sabrını sınıyo bebem hiç üzülme gamyoncuiremsu
kara göründü demektir, 3 vakte kadar kocayı cepte bil kaydirigubbakcemile2
ben 2 şişe sipariş ettim epilixir bugüne kadar,şişenin biri benim diğeri kuzenim içindi
kuzenim hirstuzimli,vücudnun tamamı kıllarla kaplı diebilirim,en çokta onun kullanmasını istedim,ciddi anlamda problem yaşıyor bu konuda,önümüzdeki günlerde sir yaptırıp kullanacağını söyledi,epilixir pko lulardada çok iyi sonuç vermiş ,bakalım benim kuzende epilixirin etkisi nasıl olacak çok merak ediyorum.
aman çene mesaim bitti
mümkünse yarın annat
akşam aşkitomlan nikah işlemleri için neler lazım onları konuscez hihoyyyt
surda kaldı 1 ay ben hala popomu gezdiriyom
gittim bebeklerim :)
gurba prenses bacı,bende senin espiri yaptığını anladığım için espiriye espiriyle cevap vereyim dedim,ukalalık olarak algılayacağını düşünseydim yazmazdım,baktım sizler coşmuşsunuz,bende size takılıp zincirleme devam edeyim dedim,çok dalıldımm şimdi((
Gurbaaa kıs başvuru günü bittimi nolduuu bitmediyse listeye ekliyver şu garipi :gitme:
Tüylere veda edeyim bende mafoldumben
ula bu arada mesaj sayim 9bin küsür olmuş
8binküsürü palavra
gerisini varin siz düşünün
kedi kafa makkej topiklerinde sürtceene az da buraya baksadın :mymeka:Gurbaaa kıs başvuru günü bittimi nolduuu bitmediyse listeye ekliyver şu garipi :gitme:
Tüylere veda edeyim bende mafoldumben
site için nikaa gereksiz bi üyeyim Allam yaa mafoldumbengerisi banlanma sebeblerin kaydirigubbakcemile:roflol:
hadi herkeze basarilarr dillerim umarim hepside menun kalicak ben anca 10 ayda kavusicam epilixirimee hühühühühüh
olm baa niye demiyonki yurt disinada gonderiliyo diye, bilmiyonmu ne kaaa killi olduuumu:mymeka:
gerci listede olsam ne olar mesac sayim 50mi nemafoldumben
baa torpul gecebulusunmu :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?