- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
canlarım benim çok çok çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız...
ben ağlamayı hayatta sevmeyen bi insanım
ama sanırım içtiğim bu lanet haptan olsa gerek ki sabahtan beri ağlıyorum
sabah sevgilimin mesajını ardından mailini görüp ağladım
kız kardeşim mesaj attı az önce bi posta ona ağladım
şimdi erkek kardeşim aradı bi posta da ona ağladım
ay noldu böyle bana bilmiyorum ki
makyajım akıyor ayol :roflol:
ay bu arada başım feci ağrıyo bi okuyun üfleyin
NİSAN83 YAĞMURLUK saolun canlarımm opuyorumnanaktan
epilixsirciler naptı bakayım dedim zemuszemus gurbikcimm doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun opuyorumnanaktan ne güzel benimde bugün doğum günüm Şeniz ŞenizŞeniz
gurbişşşşşşşşşşş! doğum günün kutlu olsun canım.
nice sağlıklı mutlu huzur dolu yıllar diliyorum sevdiceğinle birlikte.
a.s. a.s. a.s.Şeniz Şeniz Şeniz
bebeğim ALLAH ım seni nazarlardan korusun sağlık sıhat şifa versin seni bütün sıkıntılarını alıp götursun yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun ALLAH ım sana huzurlu güzel günler getirsin sevdiğin insalarla hep bir arada olasın inşallah canım seni çok ama çok seviyorum iyi ki varsın iyi ki seni tanımışım opuyorumnanaktan :asigim: Şeniz
demek sende aslan burcusun.kız boşuna ısınmamışım sana :)
simdi gozume carpan noktalari yazayim.
ocean kullanicisi demis ki;
ben de kurbani olurum,keski resimlerle destekleyebilsek olay olurdu bu,inanin benim diyen universitede calisma yapicaz sana deseler karsisina foto destekli forum calismasini koyup tercih yap deseler,forumu tercih ederim.
kızlar bu kısım önemli dikkatli okuyun yasakkelime
resim gonderen altin bulsun derim,insallah unutmazsiniz,cok kisiden istedim onun dokuzu o heyecanla unuttum dedi :)
dusunen akil eden destekleyen herkese tesekkurler..
sevgili ocean,gerci bu mesaj sonrasi yazmissin yine ben yaziim,yuzde deneyecek olan tum arkadaslar bir de koltuklati yada bikini gibi bir bolgede deneyin lutfen..gurbaa'cim da yazmis ya,15 ml az gorunuyor ama kullaninca goreceksiniz bir damlasi bir avuc ici alana yeterli geliyor,yuzde ve bikinide en az iki seans cikarttirir sana.bacak cok sarfiyat yaptiriyor alan genis diye,diger bolgelere damla ile kullanacaksiniz
Burda cok onemli bir nokta,Epilixir hemen kurur,bir bolgeye surdugunuzden emin olunca bir daha surmeyin,sekiz saatiniz gecinceye kadar bekleyin.Cok yapilan bir yanlis bu,oraya surmus muydum buraya surmus muydun derken gereginden fazla sarf ediliyor,saglik acisindan sakinca yaratmaz ama seans sayinizi dusurur,bir kez bolgeye degsin yeterli gelir,icinizden gelen "tekrar sur bi daha sur"sesini dinlemeyin :)
bir dee,rengi goreceksiniz,otlara ait oksitlenmis bir renktir.Camasirlarda boyama yapar ancak leke birakmaz,Epilixir kullandiginizda acik renk giyecek olursaniz koltukalti ozellikle rahatsiz edebilir,insanlar ne dusunur vs gibi sosyal kaygi duyabilirsiniz,acik renk giymemeye ozen gosterin..unutur da beyaz giyerseniz uzulmeyin leke yapmiyor,camasir suyu vs gerek duymadan normal bir yikama deterjanla cikar hemencecik :)
dene bebem
ben sanırım bu aksam deniyeceğim epilixiri kızlar çok heyecanlıyım :)
hadi bakalım gazaan mübarek olsun:lepi:
sen bikini bölegene mi yapacaksın canım?
farkı görmek adına foto çek dicektim:kedi:
Hadi bakalım kazan mübarek olsun Gurbikzemuszemusdene bebem
ben sanırım bu aksam deniyeceğim epilixiri kızlar çok heyecanlıyım :)
lem gurbaa imdi benim kızda saaamı benzeyecek:ecrin_bebek:
kendileride aslan olurda:sinifsinif:
yandım ki ne yandımmm:gitme:
sbah kalkmış pekmezi boca etmiş kollarıa ellerinelmaz:
bide masajla emilimini sağlıyo sıpaaaamafoldumben
denizcek seninde doğum günün kutlu olsun bi tanemopuyorumnanaktan
hadi bakalım gazaan mübarek olsun:lepi:
sen bikini bölegene mi yapacaksın canım?
farkı görmek adına foto çek dicektim:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?