- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
Çekiliş mi yapılacak numune dağıtımı için? Yani çekilişte kazanan 20 kişiye verilecek değil mi? Bende varım listede demiiiii :)))
Anladım Gurbikcim. Yani sen karar vreceksin anladığım kadarıyla. E benimde mesaj sayım 1000den fazla. Belki benide seçersin :)))hayır hayatım
ilk mesajımı okursan numunelerin nasıl dağıtılacağı yönünde fikir verir sana kaydirigubbakcemile5
Anladım Gurbikcim. Yani sen karar vreceksin anladığım kadarıyla. E benimde mesaj sayım 1000den fazla. Belki benide seçersin :)))
numuneleriniz şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar
benim epilixirle tanıştığım dönemlerde bukadar kullanıcı yorumları yoktu,daha ismi bile belli dğeildi epilixirin,sizler çok şanslısınız,nette biçok yerde kullanıcı yorumları var,ben de bikaç kişinin tecrübesinden etkilenerek kullanmak istemiştim,ben çok olumlu etkiler gördüm,umarım sizlerde görürsünüz.
canım yarın başvuruyu yap inşallah şans sana da güler :)
[/B]
canım sadece topiğe gelip ben de istiyorum diyiceksin yarın başvuru başladigindaBaşvuruyu nasıl yapacağım?
Şimdiden söylesem olmaz mı?canım sadece topiğe gelip ben de istiyorum diyiceksin yarın başvuru başladiginda
Tamam Gurbikcim o zaman sabahtan kalkar başvurumuzu yaparız :)hayır canım, kural kuraldır başvurular yarın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?