Canim emla krem olur,kullanilabilir.Etken maddesi lidokain sinir uclarina aciyi tasiyan sinir iletileri bloke edip etkisini gosteriyor.Ozelikle epilasyonun acisindan cekinen beylere ben de oneriyorum.Yalniz su sekilde kullanim oneriyorum,emla kremi surduk,strecledik,bolgede uyusukluk oldugunda soguk suyla bolgeyi yikiyoruz.Sicak su damarlari genlestirir,kan akisini hizlandirir ve emla kremin yarilanma omrunu kisaltir,etkisinin cabuk gecmesine sebep olur.Olabildigince soguk su ve nemlendiricisiz bir sabun ile ( mesela dove iyi bir secim olmazdi ) bolge yikanirsa kremin iceriginde az da olsa bulunan yag akitilmis olur,cunki su bazli bir krem olmasina ragmen yine de yag iceriyor.yikarsak kil koklerine dolma ihtimali azalir boylece.Bolgeyi havlu ile kurulandiktan sonra bir-iki dakika bekleyin ki kil koklerine dolmus olabilecek su da vucut isisi ile uzaklasin,sonra hemen Epilixir uygulayin.Emla'yi ben de seviyorum,acinin epilasyona engel oldugu durumlar icin gercek bir kurtarici bence.
Yag konusuna gelince...Ben duz mantikla dusunup su kil koklerini acan yaglari degerlendirdigimde cok akilci bulmuyorum.Yag kolay emilir cilt tarafindan evet ama kil koklerini yada gozenekleri actigi icin degil,cilt tabakalarinin buyuk oranda yagdan olusmasindan dolayi.Ama kil sozkonusu olunca yag cok zit bir icerik olur bence,bazilari daha fazla bazilari daha az ama butun yaglar kili besler gibi bir sabit fikrim var,bu fikirle yagi akliniza bile getirmeyin derim :) Epilixir'in emilimini arttirmak istiyorsaniz iki sey cok yardimci olur.Birincisi epilasyondan once guzel bir kese,boylece olu deriyi uzaklastirir emilime ciddi katki saglarsiniz.Ikincisi de sicaklik,az once dedim ya,sicaklik genlestirir,gozenekleri acar,guzellik salonlari sicak yuzey uygulamasi yapar,bu yuzdendir,kozmetigin cilt altina islemesini arttirmak icin.Keseyi ozellikle oneririm,hem sadece Epilixir kullanimi icin degil surekli bir aliskanlik edinilmsinde cok buyuk fayda goruyorum.kesenizi yapin,epinizi yapin,Epilixir surun bittiiii :) sonra bekleyin bakin gelen killar nasil geliyor...