• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

kızlar geldim kusura bakmayın
şiddetli regl sancılarım nedeniyle tüm gün yattım hala geçmiş değil mafoldumben

he sor bakemde soru bitmez bıkmasın deniz hanımşakkıdı
sonra size ne numune nede satış yok derse:delphin:
beni daşlamayın olarmıı:çok üzgünüm:

bu arada neden adetinin bitmesini bekliyin bacaklarını almak için
annamadım ben onu:uhm:

dutma al bende ardından aliyim hemenkaydirigubbakcemile4

bitanem adetliyken epilasyon yapilmazmış
bi ablam söylemişti bana bunu
o yüzden ben de yapmamaya özen gösteriyorum

buyur bu arada Deniz hanımın cevabı jet hızıyla geldi sağolsun :)

Canim emla krem olur,kullanilabilir.Etken maddesi lidokain sinir uclarina aciyi tasiyan sinir iletileri bloke edip etkisini gosteriyor.Ozelikle epilasyonun acisindan cekinen beylere ben de oneriyorum.Yalniz su sekilde kullanim oneriyorum,emla kremi surduk,strecledik,bolgede uyusukluk oldugunda soguk suyla bolgeyi yikiyoruz.Sicak su damarlari genlestirir,kan akisini hizlandirir ve emla kremin yarilanma omrunu kisaltir,etkisinin cabuk gecmesine sebep olur.Olabildigince soguk su ve nemlendiricisiz bir sabun ile ( mesela dove iyi bir secim olmazdi ) bolge yikanirsa kremin iceriginde az da olsa bulunan yag akitilmis olur,cunki su bazli bir krem olmasina ragmen yine de yag iceriyor.yikarsak kil koklerine dolma ihtimali azalir boylece.Bolgeyi havlu ile kurulandiktan sonra bir-iki dakika bekleyin ki kil koklerine dolmus olabilecek su da vucut isisi ile uzaklasin,sonra hemen Epilixir uygulayin.Emla'yi ben de seviyorum,acinin epilasyona engel oldugu durumlar icin gercek bir kurtarici bence.

Yag konusuna gelince...Ben duz mantikla dusunup su kil koklerini acan yaglari degerlendirdigimde cok akilci bulmuyorum.Yag kolay emilir cilt tarafindan evet ama kil koklerini yada gozenekleri actigi icin degil,cilt tabakalarinin buyuk oranda yagdan olusmasindan dolayi.Ama kil sozkonusu olunca yag cok zit bir icerik olur bence,bazilari daha fazla bazilari daha az ama butun yaglar kili besler gibi bir sabit fikrim var,bu fikirle yagi akliniza bile getirmeyin derim :) Epilixir'in emilimini arttirmak istiyorsaniz iki sey cok yardimci olur.Birincisi epilasyondan once guzel bir kese,boylece olu deriyi uzaklastirir emilime ciddi katki saglarsiniz.Ikincisi de sicaklik,az once dedim ya,sicaklik genlestirir,gozenekleri acar,guzellik salonlari sicak yuzey uygulamasi yapar,bu yuzdendir,kozmetigin cilt altina islemesini arttirmak icin.Keseyi ozellikle oneririm,hem sadece Epilixir kullanimi icin degil surekli bir aliskanlik edinilmsinde cok buyuk fayda goruyorum.kesenizi yapin,epinizi yapin,Epilixir surun bittiiii :) sonra bekleyin bakin gelen killar nasil geliyor...

kızlar geldim kusura bakmayın
şiddetli regl sancılarım nedeniyle tüm gün yattım hala geçmiş değil mafoldumben

bitanem adetliyken epilasyon yapilmazmış
bi ablam söylemişti bana bunu
o yüzden ben de yapmamaya özen gösteriyorum

buyur bu arada Deniz hanımın cevabı jet hızıyla geldi sağolsun :)

çok tşk ederim gurbaam deniz hanımada tşk mi iletirsen sevinirim:CüvCüv:
sanada geçmiş olsun balım kendine ço iyi bakopuyorumnanaktan
mesaj kutunuda boşalt özel mesaj atamiyim sanamafoldumben

keşke bende katılabilseydim mafoldumben nese dneyen arkadaşlardan yorumları alırız sati bi sürüm para döküyoz kremlere felan hiç olmassa güvenerek alabiliriz kullanıp fayadsını gören olursa şutarafagitti

kızlar lütfen sizleri ihmal ettiğimi düşünmeyin
ağrılarım hala geçmiş değil aksine daha da şiddetleniyor mafoldumben
hafiflediği anlarda koşup hemen kkyi aciyorum

gurpik başına iş almışın ama insanları sevindirmek gibi çok hayırlı bi işe vesile olduğundan dolayı seni tebrik ederim.:lepi:
beni ekleme canım ben tüysüzümşakkıdı. ama okudum bilgileri ve ihtiyaç olacak kişeilere memnun kalırsanız tavsiye edicim.:delphin:

canım esas teşekkürü hak eden Deniz hanım :)
Allah razı olsun ondan böyle bir güzellik yaptıgı için..
ben sadece nacizane aracı olmaya çalışıyorum

numune neden paralı anlıyamadım şaşılacak iş

numunenin paralı oldugunu söylediğim tek bi cümlemi gösterir misiniz bana lütfen
iyice okuyup anlamadan saçma sapan fikirler atmayın ortaya :mymeka:

aa ne güzel bişey olmuş bu böyle..
numuneyi sınırlı sayıda kimse alsa bile,
kullananların bire bir tecrübelerinden faydalanabilecez:)

saol gurbaa emeğin için..

bu arada ben de numune isteyen adaylar arasında olmak istiyorum..

tam lazere başlamak üzereyken hamile kalan,
sonra da emzirmeden dolayı ve şimdide yapışık ikizimi bir yere emanet edemiyor ve uzun süre de edemeyecek oluşumdan dolayı gidemeyecek olduğumdan dolayı,
feci şekilde farklı alternatiflere ihtiyacım var,malesef..

inş kullananlar güzel neticeler alır da,
biz de bilgi edinmiş oluruz,
numuneyi alamazsak tabi :jeyyar:

numune alıp almamak önemli değilde,inşallah gerçekten etkili bir üründür

bioder ile capilex arasında çok kararsız kalmıştım,belkide bu doğru üründür benim için

sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum,emeği geçen herkese tesekkürler

dün gece mail atmıştım cevap gelmiş şimdi..Hem pcoslu hem de yuzdeki asiri kllanmadan sorunu olan cok kisi oldu,halen uygulamalari devam ediyor.Onlarin yorumlari henuz youm sayfamizda yok cunki yuzdeki killanma direcli killanmadir,ilk dort seansini yapip cok ileri sonuclar almis,yuzundeki killar normal kil durumuna gecmis kisisler var ancak biz daha leri seans sonucalri istiyoruz,bu yuzden yuz ullanimi ile ilgili yorum koymuyoruz henuz.Epilixir daha uc ylik bir urun,birkac aya kalmaz yuzdeki harika sonuclari d okumaya baslarsiniz :) Ozellikle sakal durumuna gelmis killarda cok daha hizli etkili.

Saece ve adece yuzunude kullanacak olursaniz bir sise yeterli gelir ve en az bir yil yeter size.cok cok az miktarda kullaniliyor,birkac damla desem yalan olmaz,kullandiginizda goreceksiniz zaten..benim gibi yüzünden şikayetçi olan arkadaşlaara bbilgi olsun diye eklimm dedim :))) DİĞER sayfayada eklemiştim okunmaz belki diye burayada eklim yardımcı olsun sorunlu arkadaşlara diyem..yüzdeki kıllar için gelen mail..bu ay alıcam deniycem sonuçları yazarım çok umutluyum inşallah faydası olcak vereliniortak

Evet gurbik hala şansım varken bende deneyeyim.
Bir kıl (tüy demeye dilim varmaz) mağduruda benim.

Denemeye razıyım her ne olursa. Yeterki yok etsin hatta azaltsa bile yeter.
Ben öncelikle göbek, göğüs çevresi gibi bölgelerde kullanmayı düşünürüm..

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimbuyrunnnnnnnnn

Back