• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

aynen ben de denek olmak istiyorum :ecrin_bebek:
tüm kıllarımla hizmetinizdeyimbuyrunnnnnnnnn :delphin:

kızlar maşşalha yani :)
bende uyanığım :) bu saatte yani ama kırmızı değilim henüz başvurum yeni ancak cumaya kızarıcam sanırım :)
ama zaten numunelerden istemiyorum hakkımdan feragat ediyorum :P
dilerim hepiniz memnun kalırsınız,sonuçlardan haberdar edin bizi takipçiniz olucam
üstünüze alınmayın nolur,yeni çıkan ürünlerde pek hevesli olamıyorum,deneme tahtası değilim,ama bu ürün hakkında baya dolaştım şu saatlere kadar,baya güzel yorumlar var,sizin söyleyecekleriniz hepsinden önemli tabi
bütün net bir yere kk bir yere
şimdiden kolay gelsin kızlar,inşallah sonunda tüysüz kalırsınız :)) beddua gibi oldu ama siz anlayın ;)

Kermit bunu saymaz ama:roflol:
Eh madem öyle bende başvuruyorum şu andaa.s
Denek olmak istiyorum:teselli:

Sabaha tekrar görüşürüz:içelim:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarım gunaydın
bugun buyuk gun
mesaj kutum su an 100% dolu
duyuruyu yaptığım andan itibaren önce buraya istediğinize yönelik talebinizi yazacaksınız
ardından belirlediğim isimler ozelden bana isim soyisim adres ve telefon bilgilerini ulaştıracak
hadi bakalım rast gele bebekler :lepi:

canımsın ya teşekkür ederim valla akşam üzeri çıkmam lazım iş yerimden napim tşk bidene gurbiğim

rica ederim bitanem :)
özellikle çok istekli arkadaşlar olsun istiyorum ki bu süreci hep beraber paylaşim içinde gecirelim
hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun opuyorumnanaktan

bu arada kızlar numuneyi alıp ortalıktan kaybolmak yok valla yakaladıgım yerde yolarım haberiniz olsun :1closedeyes:
bu işe atılmaktaki amacımız referans olabilmek
gözlemlerimizi iyi yada kötü paylaşmak

ha şunu da belirteyim sonra başıma ekşimeyin bebeklerim
kırmızılı üyeler bi kere kafadan numuneleri kaptı
onlar arasında herhangi bir eleme, secim vb. olmayacak
"istiyorum" demeleri numune gönderimi için kafi...

fakat diğer arkadaşlar arasından belli kriterleri gözonunde bulundurarak seçim yapacağımı yenilemek istiyorum

Back